Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 457
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

elinka napisał(a):

Dzięki, subskrybowałam sobie - tam trzeba wstawiać w/g szablonu:

[FONT=Arial Black][FONT=Arial]Imię:
Miejsce pobytu:
Województwo:
Szczepienia:
Historia:
Rozmiar: ( S/M/L...)
Charakter:
Kontakt
[/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]:
Wątek:
+ oczywiście jedno foto w regulaminowym rozmiarze.
[/FONT]

Co napisać o charakterze ?
[/FONT]

Posted

Daga & Maks napisał(a):
robić mu ogłoszenia?

Jasne, jak mi pomożesz to będę wdzięczna :)

Atomowka napisał(a):
Śliczny psiak, a oczka ma rozczulające. Wstawię go na wątek 25 domków, które szukają kudłatego psiaka, może mu się poszczęści

Dziękuję ślicznie! Może akurat... trzymamy kciuki mocno :)

agusiazet napisał(a):
Superowy szczeniaczek, będę zaglądać!!! Gdyby był suczką mogłabym go od sierpnia wziąć na tymczas, ale nie jest, mój Sony by go zjadł:(

No on niestety nie ma szczęścia w życiu... Inne psiaki go nienawidzą, a on taki kochany... Ale dzięki za chęć pomocy.

elinka napisał(a):

Dziękuję Elinko, dzięki, że jesteś :)

Zdrapka napisał(a):
Co napisać o charakterze ?

Maluch ma 6 msc, jest kochany, garnie się do człowieka. Pragnie być ciągle głaskany, nie zaczepia innych psów, daje się zdominować. Dzieci lubi, na koty nie zwraca uwagi. Jest wspaniały... i bezdomny.

Posted

Zdrapka napisał(a):
Kamilawa, a rozmiar ? Teraz pewnie M a docelowo - L ? XL ?

Noooo, ja nie wiem :D Do kolan sięga Pani Halinie. Jeszcze trochę podskoczy... ale nie będzie wielkoludem. Tak mi się wydaje...

Posted

kamilawa napisał(a):
Noooo, ja nie wiem :D Do kolan sięga Pani Halinie. Jeszcze trochę podskoczy... ale nie będzie wielkoludem. Tak mi się wydaje...

Psy większych ras i ich mixów rozwijają się i rosną do 2 roku życia ... łapy ma porządne, więc napiszę L.
Zaraz się tym zajmę - teraz przerwa.

Posted

Dzwoniłam do pani Halinki... sytuacja jest na prawdę poważna!
Mały zaczyna biegać za samochodami, niedługo może stać się mu krzywda... Biega i szczeka za nimi... Teraz poczuł się jak u siebie... co prawda za płotem, ale poczuł się i dotrzymuje towarzystwa w szczekaniu na ludzi psom pani Haliny i sąsiadów. Musimy my prędko pomóc... błagam :(

Posted

kamilawa napisał(a):
Dzwoniłam do pani Halinki... sytuacja jest na prawdę poważna!
Mały zaczyna biegać za samochodami, niedługo może stać się mu krzywda... Biega i szczeka za nimi... Teraz poczuł się jak u siebie... co prawda za płotem, ale poczuł się i dotrzymuje towarzystwa w szczekaniu na ludzi psom pani Haliny i sąsiadów. Musimy my prędko pomóc... błagam :(

kamilawa napisał(a):
Wiem, już rozmawiałam z Donką. Musimy zebrać 360 pln. Uda nam się?
Ja nie mam kasy... Mam 15 lat, konta nie mam, ktoś mógłby w tym pomóc?

Jest wobec tego fatalnie - Pixel nabiera złych i ryzykownych dla jego życia nawyków ...
Konta nie mogę udostępnić, ani robić zbiórek. Stałych deklaracji też nie robię, bo nie mam stałych dochodów.
Idę na te szczeniaczki go wstawiać.

Pomocy !!!

Posted

Wstawiłam go na szczeniaczki, jeśli mam coś poprawić - to proszę KRZYCZEĆ

Zdrapka napisał(a):
[FONT=Arial Black][FONT=Arial]Imię: [SIZE=4]PIXEL

Miejsce pobytu: bezdomny - biega po wsiach Borzechów i Nowiny

Województwo: świętokrzyskie - Borzechów/Nowiny, gmina Daleszyce

Szczepienia: brak

Historia: bezdomny szczeniak został wyrzucony we wsi - od tamtej pory biega po niej, jest dokarmiany przez jedną z mieszkanek, której psy nienawidzą małego i go atakują

Rozmiar: ( S/M/L...) - na razie M - docelowo: L lub nawet XL (teraz sięga do kolana osoby o 170 cm wzrostu)

Charakter:
[/FONT]
[/FONT]kochany, garnie się do człowieka. Pragnie być ciągle głaskany, przytulany, nie zaczepia innych psów, uległy, daje się zdominować, nie jest lubiany przez inne psy - został już pogryziony. Dzieci lubi, na koty nie zwraca uwagi. Jest wspaniały... i bezdomny

[FONT=Arial Black][FONT=Arial] Kontakt[/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]: [/FONT][/FONT]Kamila - 606-502-865 @: kamila.niedzielska@gmail.com
[FONT=Arial Black][FONT=Arial][SIZE=2]
Wątek: http://www.dogomania.pl/threads/187575-Pixel-6-msc-bezdomny-od-urodzenia.-B%C5%82%C4%85ka-si%C4%99-po-wsi.-DT-na-CITO!!!

[/FONT]
[/FONT]

http://www.dogomania.pl/threads/179156-SZCZENIAKI-w-potrzebie!!!-Pomagamy-maluchom!-Pom%C3%B3%C5%BC-i-TY-.!-OGLOSZENIA-POTRZEBNE!?p=14909459&posted=1#post14909459

Posted

Więc tak! Kochana Ania - Piromanka będzie zbierać pieniążki dla Pixelka! Dziękuję pięknie! :loveu::loveu:
Musimy znaleźć 360 pln miesięcznie dla chłopaka. Do tego należy doliczyć szczepienie, odrobaczenie + transport. Masakra! Ale może się udać.

Jak na razie mamy:
STAŁE:
20 pln - Pani Halinka
20 pln - Córka Pani Haliny
--------------
razem: 40 pln

JEDNORAZOWE

Posted

Mogę zaproponować psiakowi DT w Warszawie najwcześniej od 25 czerwca (ten piątek), najchętniej po 29. Z pomocą finansową na karmę, weta, bo obecnie kończę sesję i jeszcze nie pracuję. No i nie mam auta, więc o transporcie też trzeba byłoby pomyśleć.
Jeśli stwierdzicie, że to lepsza alternatywa od hoteliku, to dajcie znać.

Posted

Bonsai ja osobiście myśle, że to jest lepsza opcją niz hotel. Po pierwsze z tego co widzę to jest DT bezpłatny, za zwrot karmy i weta. Przyjęłabyś malucha na jakiś określony czas czy aż do momentu znalezienia DS? Z transportem problemu na pewno nie będzie.

Posted

Jeśli się nic nie pokomplikuje, to do momentu DS. Najwyżej na wakacje (w sierpniu) pojedzie ze mną, mam tylko nadzieję, że lubi podróże.

Posted

Bonsai napisał(a):
Mogę zaproponować psiakowi DT w Warszawie najwcześniej od 25 czerwca (ten piątek), najchętniej po 29. Z pomocą finansową na karmę, weta, bo obecnie kończę sesję i jeszcze nie pracuję. No i nie mam auta, więc o transporcie też trzeba byłoby pomyśleć.

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Bonsai napisał(a):

Bonsai ! :loveu:
jednorazowo jak tylko będę przy kasie to też coś wpłacę, więc Piromanko proszę konto na PW.

Dziewczyny - :buzi::iloveyou: