Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kinia1984 napisał(a):
Wczoraj poszła wpłata 200 zł za fakturę styczniową.
Sylwiaso coś wyniknęło z maili?
Dziewczyny bardzo Dziękuję za wpłatę styczniową 200zł bardzo się cieszę,że jesteśmy na prostej!Tak bardzo mi przykro,bo nikt nie odpisał i nie zadzwonił:-(:-(

Posted (edited)

Sylwia, sprawdzaj czy wszystko jest ujmowane i czy się zgadza.

2014 rok

Wpływy:

- 40 - teresaa118
- 20 - iwna5702
- 30 - memory
- 30 - Tadeusz (zaległe za 2013)
- 30 - Tadeusz
-120 - ona03
-200 - Wiktor
- 10 - mdk8
- 40 - teresaa118 - za luty
-200 - Fundacja
- 40 - teresaa118 - za marzec
- 20 - iwna5702 - za luty?
- 10 - mdk8 - za luty

Deklaracje stałe - wplaty

- 20 - iwna5702 : I, II,
- 10 - memory.. : I, II, III,
- 10 - ona03..... : I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX, X, XI, XII
- 10 - Tadeusz.. : I, II, III
- 10 - mdk8...... : I, II,
- 40 - teresaa118 : I, II, III
----------------------------------------------------------
= 100 zł/miesiąc

Wciąż brak deklaracji na kwotę 200 zł i na karmę

Opłaty:

hotel 01.01.2014- 31.01.2014 - zapłacony
hotel 01.02.2014- 28.02.2014 -

Edited by memory
Posted

Znowu cisza u chłopaka?
Neksiu, daj głos!

Mam pytanie - wiosna wszystko pobudza do życia - jak u Nexta ze szczepieniami i zabezpieczeniem przed kleszczami?

Posted

[quote name='mdk8']być może Next będzie miał nowego kolegę w hoteliku :
kochane cioteczki bardzo proszę o pomoc dla oszukanego staruszka http://www.dogomania.pl/forum/threads/251628-KRUCZEK-pracował-dla-ludzi-całe-życie-zamiast-godziwej-emerytury-EKSMISJA-!?p=21956775#post21956775oooo to już teraz wiem,kto podał dziewczynkom mój nr.ciociu mdk bardzo Dziękuję:iloveyou::iloveyou::iloveyou:takie zaufanie daje motywacje do działania!!!

Posted

memory napisał(a):
Znowu cisza u chłopaka?
Neksiu, daj głos!

Mam pytanie - wiosna wszystko pobudza do życia - jak u Nexta ze szczepieniami i zabezpieczeniem przed kleszczami?
Tak cioci memory masz rację ja myślałam o obróżce dla niego,zawsze taniej wyjdzie jak zakraplanie,koszt kropli 30zł na m-c,a obróżka ok 70zł

Posted (edited)

sylwiaso napisał(a):
oooo to już teraz wiem,kto podał dziewczynkom mój nr.ciociu mdk bardzo Dziękuję:iloveyou::iloveyou::iloveyou:takie zaufanie daje motywacje do działania!!!

nie ma za co ;) polecam tylko najlepszych :loveu:
jestem dobrym obserwatorem i widzę jak ciepło i z wielkim sercem opiekujesz się swoimi podopiecznymi. To widać na zdjęciach/również na blogu ;)/ no i nie wyrzuciłaś Nexia mimo , że został na jakiś czas bez środków do życia. :buzi:

Edited by mdk8
Posted

Kochana ciociu mdk,przecież wiem,że Kochasz psiny tak jak ja i zrobiłabyś podobnie z Nexiem;)mocno Cię ściskam!i cieszę się,bo widziałam na wątku,że Kruczuś znalazł domek tymczasowy bezpłatny super!:loveu: zerknijcie okiem na ten domek,bo ja ostatnio miałam nosa,dzwoniła Pani i chciała psiaka coś mi w głosie nie pasowało,zadzwoniłam do Łodzi i mówię dziewczyny nie oddam Filipka coś mi nie gra,niby super kobietka,okazało się,że znana zbieraczka ze Świnoujścia.:angryy:

• 3 weeks later...
Posted

sylwiaso napisał(a):
Kochane cioteczki napisała do mnie bardzo sympatyczna Pani w sprawie adopcji Nexia podałam telefon i czekam,mam wielką nadzieję,że to będzie ten domek.

Trzymamy!!!

:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: