Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja naprawdę nie wiem Drogie Ciotki co z Wami jest nie tak;), trzeba było mnie tu zawołać wcześniej:razz: a nie czekać aż sama dotrę....przecież jest moja już "niepotrzebna":loveu::loveu::loveu:deklaracja na Skinniego....co prawda tylko 20 PLN ale "drogą nie chodzi".
Niniejszym więc zgłaszam moją deklarację stałą, poproszę konta na pw, chyba że mogę wpłacać do AGA35 to nie chcę nr.konta bo już mam:evil_lol:

Posted

milka74 napisał(a):
Ja naprawdę nie wiem Drogie Ciotki co z Wami jest nie tak;), trzeba było mnie tu zawołać wcześniej:razz: a nie czekać aż sama dotrę....przecież jest moja już "niepotrzebna":loveu::loveu::loveu:deklaracja na Skinniego....co prawda tylko 20 PLN ale "drogą nie chodzi".
Niniejszym więc zgłaszam moją deklarację stałą, poproszę konta na pw, chyba że mogę wpłacać do AGA35 to nie chcę nr.konta bo już mam:evil_lol:

super bardzo serdecznie dziękuję :-) :multi:

Posted

Milka wieeelkie dzięki i wierz mi tutaj akurat jest za co:)
Next nie nadaje się do standardowej adopcji i szukanie dla niego domu, w którym będzie miał takie warunki żeby dojść do siebie na 100% to ciężka i długotrwała praca.
Next jest już w nieporównywalnie lepszej kondycji, ale też jego stan był naprawdę dramatyczny, więc wszystko trwaaaa, a zainteresowanie jego psią osobą jest baaardzo malutkie. Dlatego Milka raz jeszcze dzięki

Posted

i kolejny miesiąc zapłcony - do 15.12.2010 !! Wpłyneło 65 zł. od małej czarnej i wpadliśmy na watek skinniego - next odziedziczył 115 zł. po koledze !!!!!

Posted

Na konto naszej pociechy wpłyneło 90 zł.na rgt :-) od kundelkowej skarbonki :-) dziękuje bardzo !!!!!!!!!! Ponad to wpłyneło 30 zł.od Ladymonia0610 - zaległe deklaracje bardzo serdecznie dziekuję :-)

Posted

AGA35 napisał(a):
Na konto naszej pociechy wpłyneło 90 zł.na rgt :-) od kundelkowej skarbonki :-) dziękuje bardzo !!!!!!!!!! Ponad to wpłyneło 49 zł.od Ladymonia0610 - zaległe deklaracje bardzo serdecznie dziekuję :-)

Ide wpisac info na Kundelkowa ;)

Posted

[FONT=Calibri]Kochani, przeciwności losu z jakimi spotkałam się ostatnio, uniemożliwiają mi dalszą pomoc w postaci miesięcznej deklaracji w kwocie 20 zł. Niestety nie będę mogła dokonywać wpłat, począwszy od miesiąca grudnia, przepraszam kochany psiaku…[/FONT]
[FONT=Calibri]Ja się odkuję i tu jeszcze wrócę …[/FONT]

Posted

obraczus87 napisał(a):
Czy jest juz umówiony termin wykonania RTG ??

nie jest umówione bo brakuje nam pieniążków , mamy dopiero na jedno zdjęcia a potrzeba chociaż dwóch :-(