mdk8 Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 z pierwszego postu wywnioskowałam, że dług psiaka to prawie 5000,-?????? Dobrze zrozumiałam?? Quote
memory Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 (edited) [quote name='mdk8']poproszę o nr konta- dam stałej 10,- a jak będę mogła czasem dorzucę coś extra:lol:[/QUOTE] Ojej, jak cudownie! :multi: Dziękujemy! :loveu: :Dog_run: Może ktoś jeszcze zechce wspomóc Nexta stałą deklaracją? :modla: Lub chociaż jednorazowo? Edited March 2, 2013 by memory Quote
mdk8 Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='memory']Ojej, jak cudownie! :multi: Dziękujemy! :loveu: :Dog_run: Może ktoś jeszcze zechce wspomóc Nexta stałą deklaracją? :modla: Lub chociaż jednorazowo?[/QUOTE] słuchajcie- trzeba pozapraszać cioteczki- wiem,że nie każda sobie tego życzy ale można powchodzić na różne bazarki i pospisywać osoby. które zjawiają się na zaproszenia i spróbować... Quote
AGA35 Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 bazarek torebkowy rozliczony .Wpłyneło 130 zł i zostały przesłane od razu na konto hoteliku ;-) Quote
sylwiaso Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='AGA35']bazarek torebkowy rozliczony .Wpłyneło 130 zł i zostały przesłane od razu na konto hoteliku ;-)[/QUOTE]Wpłynęło 130zł Nexiu i ciocia bardzo Dziękują:loveu::loveu: Quote
willma Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Kolejny Bazarek dla Nexta - http://www.dogomania.pl/forum/threads/240798-Dzieci%C4%99cy-buciki-koszule-itd-dla-Nexta-do-15-03-%21%21%21 :) zapraszam do podrzucania :) Quote
AGA35 Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 doszła marcowa deklaracja od mdk8-10 zł. śliczne dzięki ;-) Quote
szajboska Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 jednorazowo przekażę w sobotę Sylwiaso 10 kg karmy dla Nexta z okazji dnia kobiet ;P Quote
memory Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 :loveu: Ciekawe, kto się bardziej ucieszy, facet Next, czy kobietka Sylwiaso :painting: Sylwii spadnie na trochę kamień z serca, a Next pewnie mile widzi pełną michę? Quote
sylwiaso Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='szajboska']jednorazowo przekażę w sobotę Sylwiaso 10 kg karmy dla Nexta z okazji dnia kobiet ;P[/QUOTE]OOO to ciociu szajboska wyżerkę będziemy mieli.Z całego serducha Nexiu Dziękuje:buzi::buzi::modla::modla: Quote
memory Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Nexiu, widząc ruch na wątku zmobilizował się i wujek Tadeusz :evil_lol: Deklaracja w drodze, leci 'na skuśki'. ;) Quote
sylwiaso Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='memory']Nexiu, widząc ruch na wątku zmobilizował się i wujek Tadeusz :evil_lol: Deklaracja w drodze, leci 'na skuśki'. ;)[/QUOTE]:sweetCyb::sweetCyb::angel::angel::iloveyou::iloveyou::buzi::buzi: Quote
Cień Nadziei Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 next hop do góry. co do zdjeć, wrzucę później chyba że ktoś niecierpliwy :D to zapraszam na sylwiaso bloga. Tam już są klik Quote
sylwiaso Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 [quote name='AGA35']Dziękujemy za pamięć cioci Agnieszce i Nexiowi Kochanemu Quote
sylwiaso Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Wpłynęło 120zł od P.Tadeusza H. za okres 10.2012-10.2013 i Agnieszki B.30zł za 01.11.2012-30.11.2012 Kochani z całego Serducha Nexiu Dziękuje!!:sweetCyb::sweetCyb::calus::iloveyou::iloveyou::buzi: Quote
ona03 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 memory napisał(a): :Dog_run: Może ktoś jeszcze zechce wspomóc Nexta stałą deklaracją? :modla: Lub chociaż jednorazowo? Dla Ciebie wszystko :evil_lol: a dla Nexta :loveu: dycha stałej Quote
sylwiaso Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 ona03 napisał(a):Dla Ciebie wszystko :evil_lol: a dla Nexta :loveu: dycha stałejCiociu ona03:modla::modla::buzi::buzi::Rose:bardzo,bardzo Dziękujemyyyy!!!!i dla cioci memory:iloveyou: Quote
edyta12 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 czesc, wlasnie poszlo 100 zl odemnie dla nexta, ( pay pal marcia) powodzenia Quote
obraczus87 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 edyta12 napisał(a):czesc, wlasnie poszlo 100 zl odemnie dla nexta, ( pay pal marcia) powodzenia Pieniadze dostalam, bardzo dziękuję. Zostala pobrana prowizja przez paypal i dla Nexta bedzie kwota 94,75. Bardzo prosze o nr konta na jaki przeslac pieniądze. Wątek podczytuję, niestety byłam z synkiem w szpitalu i dlatego nic nie pisałam.. ale bardzo się cieszę, że zrobił sie taki ruch na wątku :) Quote
sylwiaso Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 obraczus87 napisał(a):Pieniadze dostalam, bardzo dziękuję. Zostala pobrana prowizja przez paypal i dla Nexta bedzie kwota 94,75. Bardzo prosze o nr konta na jaki przeslac pieniądze. Wątek podczytuję, niestety byłam z synkiem w szpitalu i dlatego nic nie pisałam.. ale bardzo się cieszę, że zrobił sie taki ruch na wątku :)Ciociu obracus Dziękujemy,że jesteś z nami:buzi: Quote
sylwiaso Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 edyta12 napisał(a):czesc, wlasnie poszlo 100 zl odemnie dla nexta, ( pay pal marcia) powodzeniaciociu edytko za Wielkie Serce Nexiu Dziękuje:iloveyou::buzi::buzi::modla: Quote
memory Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 [quote name='ona03']Dla Ciebie wszystko :evil_lol: a dla Nexta :loveu: dycha stałej Oooooo!!!! Ciocia oneczka przytruchtała do Nexta! :multi: I to z prezentem Cudnie! :Dog_run: Dziękuję Oneczko-Iwoneczko w imieniu Nexta i własnym. :loveu: Mam nadzieję, że Księciunio :painting: nie będzie zazdrosny :cool3: p.s. Tak mi się przypomniała stara anegdotka... :evil_lol: - Tato, tato - woła do ojca syn wyglądający przez okno - ciotka do nas idzie! - A czegóż ta cholera znowu chce, że ją diabli niosą - mruczy pod nosem ojciec - Tato, tato, ciotka gęś pod pachą niesie! - Ot, widzisz synku, jak to swój do swego ciągnie... Trza się pilnie rozglądać, może zjawi się jeszcze jakaś ciotka z gęsią? :eviltong: Quote
AGA35 Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 obraczus87 napisał(a):Pieniadze dostalam, bardzo dziękuję. Zostala pobrana prowizja przez paypal i dla Nexta bedzie kwota 94,75. Bardzo prosze o nr konta na jaki przeslac pieniądze. Wątek podczytuję, niestety byłam z synkiem w szpitalu i dlatego nic nie pisałam.. ale bardzo się cieszę, że zrobił sie taki ruch na wątku :) jupi super !!! Sylwiaso może podaj swoje konto żeby kasiora bezpośrednio do do ciebie poszła ;-) Quote
Recommended Posts