Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...
Posted

Mamy fotki poproszę dziś willmę to wrzucimy tylko na wodzie jest u nas rzęsa i wchodzi tylko do niej i leży!!Nexiu idzie ze mną bez smyczy chodzi przy nodze oddala się na ok 2m.i wraca i kładzie się przy mojej nodze i leży sobie w trawce.Prosimy o zaufanie! Nexiu jest bardzo wiernym psiakiem ćwiczyliśmy spacerek,a mi serce podpowiadało,że on nie będzie chciał uciekać.Cieszę się,że Wy i moi Kochani wolontariusze z Łowicza widzą pozytywną zmianę w zachowaniu Nexia.To dla nas wielka radość!!

Posted

Prawdę mówiąc spostrzeżenia obecnych opiekunek Nexta, aktualne fotki i filmiki nijak się mają do ubiegłorocznych i czuję się skołowana na myśl, że 'autystyczny' pies, niechętny do kontaktu z człowiekiem, jest w niego wpatrzony i walczy o ludzkie zainteresowanie i miłość.
Czy jego stosunek do innych psów też sie zmienił? Podobno nie tolerował obecności innych zwierząt?

Najważniejsze jednak, że Next wygląda wreszcie na szczęśliwego psa i chyba tak się czuje.
Mam jeszcze pytanie - czy Next ma jakieś zabawki i w ogóle potrafi sie bawić?

Bardzo bym chciała, żeby miał już swoje ostateczne miejsce na ziemi, kochającego opiekuna i pewną przyszłość.
Może trzeba pomyśleć o nowych ogłoszeniach, tylko z innym, bardziej aktualnym tekstem?
Chętnie wykupię mu pakiecik czy kilka, jeśli uznacie, że może się przydać.

A przy okazji...

AGA35 - byłoby miło, gdybyś znalazła chwilkę na aktualizację pierwszej strony.
'Dzięki' awarii forum i braku bieżącego back up'u - wsiorbało kilka wpisów, w tym o mojej wpłacie za II kwartał i na leczenie Nexta.
Wychodzę na dłużniczkę i niepoważną osobę, która nie wywiązuje się z obietnic :(

Posted

Ciociu memory Dziękujemy za miłe słowa i Bardzo Ci Dziękujemy za pomoc dla Nexia!!!To jest psina,której nie można nie pokochać jego uwielbienie i oddanie człowiekowi jest Wielkie! innych psiaków oprócz mojej Stelli też owczarka niemieckiego nie toleruje,dla niego liczy się tylko człowiek!zabawki go nie interesują.Bardzo chciałabym,aby znalazł się człowiek,który pokochałby Nexia całym sercem!

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Oj Kochamy się,staram się żeby Nexiu był szczęśliwy!!Bardzo mi go szkoda i jeszcze nikt nie dzwoni nie chce mu dać domku bardzo mi przykro z tego powodu!Pozdrawiamy Kochane cioteczki!!!

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...