Figafiga Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Wszystkiego najlepszego sunio...córcia ma dom i mama ma dom!!!i można zmienić tytuł wreszcie ;-) Quote
Romka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Kajka zmieniaj tytuł wątku a do Mamanabank wysyłam zdjęcie,które mi się nie załadowało... Quote
Romka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 A tak wyglądała Ambra tuz przed opuszczeniem boksu: Zapomniałam dodać,ze Ambra będzie miała na imię FIONA! Quote
kajkoowa Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Strasznie się ciesze i wreszcie zmieniam tytuł! :) Quote
Romka Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Jeszcze wczoraj wieczorem dzwoniła pani...Ambra jak tylko wyszła z samochodu szukała schronienia ,boi się przestrzeni.Ma duzy 20 metrowy kojec i budę.Wbiła się w kąt kojca i nie chciała się ruszyć.Pani osłoniła siatkę kojca dodatkowo,zeby Ambra miała zaciszny kącik bez widocznej przestrzeni...Ambra ma widok na okna domu i pani powiedziała ,ze co chwila ciekawie zagląda co dzieje sie w domu...zjadła...czekamy na dalsze wieści i zdjęcia. Quote
Paula03 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Ale super! Bardzo się cieszę, że Ambra, a właściwie Fiona już w domku! ;) Quote
Romka Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Zdjęcia bedą najwcześniej w niedzielę ale już dziś mogę Wam powiedzieć,ze Ambra zachowuje się tak jak w schronisku,chciałaby ale się boi,macha ogonem,zgina się w pół ale boi się podejść.Pani uważa,ze musiała być trzymana w komórce bo boi się przestrzeni,ludzi i paraliżuję ją strach.Nie podchodzi jak dostanie jedzenie,dopiero jak pani odejdzie podchodzi do miski..pani uważa,ze przysmaczkami dużo da się zrobić.Czekamy na pierwsze zdjęcia... Quote
bahlsa Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Bardzo rozsądna Pani wybrała naszą Ambrę. Wie jak przekonać do siebie psa, ma w sobie pokłady cierpliwości. I dobrze, bo teraz Ambrze najbardziej potrzeba cierpliwego właściciela. Tak sobie myślę - co trzeba zrobić psu (i to takiemu dużemu) aby tak był przerażony widokiem człowieka? Trzymaj się Ambra, teraz musi już być tylko lepiej :thumbs:. ogłoszenia ściągam powoli, powodzenia w nowym domku! Quote
mamanabank Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Pierwszy spacer Ambry jeszcze w schronisku fot. Romka Quote
oska1983 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Z psiaków na Waszych wątkach najbardziej podobała mi się Ambra. Strasznie się cieszę, że ma domek, byle się tylko wszystko dobrze ułożyło. :) Quote
mamanabank Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 no właśnie, ciekawe jak sobie radzi. Quote
toyota Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Mnie też się Niunia ogromnie podoba. Dobrze , że trafiła na fajną Panią. Quote
Romka Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Czekamy na relację...jak się nie doczekam(miały byc też zdjęcia)to zadzwonię... Quote
mamanabank Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Suczka bardzo w typie Ambry, adoptowana z naszego schroniska jako szczenię znów poszukuje domu, zajrzyjcie proszę... http://www.dogomania.pl/threads/172854-FIGA-szczeni%C4%99-prawdziwe-cudo-MA-DOM/page4 Quote
mamanabank Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Ba! Wieści, są nawet zdjęcia! Kiszą się u Romki :-) Quote
Romka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Dziewczyny obiecuję,ze dziś wrzucę...nie daję rady...u Ambry co raz lepiej ale nadal boi się podchodzić wprost do pani,zgina się w pół z radości ale coś ja blokuje...pani uważa ,ze to kwestia czasu... Quote
kajkoowa Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Romka napisał(a):Dziewczyny obiecuję,ze dziś wrzucę...nie daję rady...u Ambry co raz lepiej ale nadal boi się podchodzić wprost do pani,zgina się w pół z radości ale coś ja blokuje...pani uważa ,ze to kwestia czasu... I słusznie. Wkrótce się przełamie i to będzie najlepszy krok w jej życiu. Zobaczy, jacy ludzie są fajni :) Quote
Romka Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 No to nareszcie zdjęcia Wam wrzucam,przepraszam ,ze tak póżno ale brakuje mi czasu: Quote
Recommended Posts