maciaszek Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Niech tylko pani się zgłosi po Cześka! Niech przyjedzie i niech Czesław idzie w świat po nowe życie! Quote
leonarda Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 Nie mogłam być dzisiaj u Azorka. Ale w czwartek była znów z wizytą nowa jego pani. Przywiozła mu mięsko, a przy okazji sporo darów dla schroniska. Azor - to znaczy Czesiu - już jej nawet nie ciągnął. Na pewno zostanie zabrany do połowy sierpnia. Pani naprawdę fajna i jak tak spacerowała z Czesiem, to widać było, że pasują do siebie. Jedynie żeby go nie wydano komuś przypadkowemu, gdyby się zjawił... Ale wiedzą w schronisku, że on już na dobrą sprawę ma swój dom:) Naprawdę spokojna będę, jak się dowiem, że już do niego pojechał. Quote
maciaszek Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Poszłam za sugestią soboz i zdjęłam Azora ze strony schroniska, żeby go sobie ktoś inny nie upatrzył ;). Quote
leonarda Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 W sobotę byłam u Azorka/Czesława - pożegnałam się z nim, bo według wszelkiego prawdopodobieństwa ma zostać zabrany przez Panią w połowie sierpnia, czyli w czasie, kiedy będę na wczasach. Był wesoły, miał ochotę biegać i bawić się z innymi psami, zwłaszcza z małą, czarną jamnikowatą sunią. Ona na szczęście też:) Życzę Azorkowi, by poszedł do umówionego domu i żył tam sobie długo, szczęśliwie i nie niszcząc niczego. Oczywiście i tak go spotkam na wizycie poadopcyjnej, więc to nie było takie pożegnanie na zawsze:) NIE BĘDZIE MNIE NA DOGO DO 18 SIERPNIA. Quote
saphira18 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Azorek wczoraj był na spacerku ze mną:) był grzeczny tylko zakochał się w norze... wzrostowa nie za bardzo:D Quote
__Lara Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 maciaszek napisał(a):Adopcja Azora za 10 dni, prawda? :) Nie może być inaczej :) Quote
leonarda Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 :smilecol:Azorek już w nowym domu:) Jeszcze będąc na wczasach dostałam telefon od Pani, która go już zabrała do siebie:) Oczywiście jest Czesiem i podobno nawet reaguje na to swoje imię:) Azor/Czesiu wprawdzie zwymiotował w samochodzie w drodze do domu, ale potem, z tego, co wiem, było już tylko dobrze:) Azorek/Czesio miał też pojechać z Panią na weekend do domku na wieś. Nie kontaktowałam się jeszcze z Panią w sprawie zachowania psa w mieszkaniu pod jej nieobecność... ale skoro nic się nie dzieje, to mam nadzieję, że wszystko ok. Wizytę planuję na wrzesień, wtedy pewnie będą ciekawe wieści:) Na tyle poznałam tę Panią i jej stosunek do Azorka, że chyba zaryzykuję i jeszcze przed wizytą poadopcyjną napiszę, że strasznie się cieszę:smilecol: Quote
maciaszek Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Super :). Teraz tylko trzymamy kciuki za to, żeby dalej wszystko było ok! Quote
Recommended Posts