maksiulab Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Już ponad rok minął jak odeszła moja kochana Kora a dopiero teraz zdecydowałam się to opisać. ten dzień kiedy odeszła to był najgorszy dzień w moim życiu. czułam się jakby odeszła część mnie :placz: ból był niewyobrażalny:placz: nigdy nie zapomnę tej chwili kiedy musiałam się z nią pożegnać, płacząc wtulałam się w nią :placz: ból pozostał do dzisiaj chociaż jest już inny, nadal płaczę kiedy przypomnę sobie tamten dzień ale mam nadzieję że jest teraz szczęśliwa, ze już nic ją nie boli. Teraz jest ze mną Maks i to dzięki niemu na nowo zaczęłam cieszyć się życiem. Koruniu, mój skarbie kochany byłaś wspaniałym psem, bardzo Cię kocham i na zawsze pozostaniesz w moim sercu. Mam nadzieję że kiedyś będzie mi dane jeszcze chociaż raz Cię przytulić. [*] Quote
katik Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Nie jest łatwo pożegnać na zawsze najlepszego przyjaciela :( Dla Koruni ['] Quote
Recommended Posts