Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

luta4 napisał(a):
Moim zdaniem to weż go do lecznicy niech obejrzy go lekarz zrobic plakaciki porozwieszac na mieście , w lecznicach może chociaż na trochę ktoś go przygarnie, a w tym czasie szukać domu. Może ma czipa. Mały psiaczek to utrzymanie nie jest drogie ,może pobiegł za sunią i sie zagubił

Do lekarza planujemy go zabrać a to że się zagubił jest nierealne. Jak mówiłam jest tam 3 tydzień i cały czas siedzi na przystanku i czeka to centrum miasta wszyscy go widzieli już praktycznie i nikt się nie zgłosił niestety :(

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam dzisiaj u murzynka, ale udało mi się zrobić mu tylko jedno zdjęcie ładne reszta wyszła pozamazywana. Spójrzcie na te wystraszone oczęta :(

Drugie mniej wyraźne

Posted

[quote name='nika28']Murzynek ma ode mnie kilkanaście ogłoszeń (dzięki Borówka za tekst), może ktoś się zakocha...[/QUOTE]

Dzięki wielkie Nika :)

Posted

Ja ogłosiłam Murzynka na:
[FONT=Arial]adopcje.org
kokosy.pl
mojpupil.pl
karusek.com.pl
[/FONT][FONT=Arial]
novacash.pl
[/FONT][FONT=Arial]
ogloszenia.24polska.pl
www.ogloszenia.adverts.pl
[/FONT][FONT=Arial]
[/FONT] www.oddamzadarmo.eu[FONT=Arial]
[/FONT] www.zwierzaki.org
www.zwierzeta.low.pl
www.zoonet.pl
www.zwierzeta.5aleja.pl

Nika28 na :
[FONT=MS Shell Dlg 2]ale.gratka.pl,
eoferty.com.pl,
gieldaogloszen.pl,
kupsprzedaj.pl,
adopcje.org,
kokosy.pl,
kupiepsa.pl,
polskastfera.eu,
psy.pl,
ofertka.pl,
przygarnijzwierzaka.pl,
nasipupile.pl,
adin.pl,
cafeanimal.pl,
oglosze.pl,
offer.pl,
oglosili.pl,
ojej.pl,
pineska.pl,
animalia.pl,
gumtree.pl,
petworld.pl,
adopcjapsa.pl,
rozglos.net,
najpewniej.pl,
petsy.pl,
e-zwierzak.pl,
morusek.pl,
adpedia.pl,
olx.pl[/FONT]

Posted

[quote name='nika28']Murzynek ma ode mnie kilkanaście ogłoszeń (dzięki Borówka za tekst), może ktoś się zakocha...[/QUOTE]
Nika ,ja ten teks gdzieś "posiałam" ,więc jak możesz to wstaw go na forum.

Posted

[quote name='Borówka16']Nika ,ja ten teks gdzieś "posiałam" ,więc jak możesz to wstaw go na forum.

Proszę :

Murzynek, szukam domu, nie chcę umrzeć na ulicy...

[FONT=&quot]Murzynek to młody oraz przepiękny psiak ,który od kilku tygodni koczuje na jednym z przystanków pod Łodzią. Najprawdopodobniej ktoś go tam porzucił, a psiak wiernie czeka na właściciela... Psiaczek jest bardzo smutny ,ale cieszy się nawet z najmniejszego kontaktu z człowiekiem. Murzynek na początku był bardzo nieufny ,nie dał do siebie dojść ,a teraz jak widać rozkłada się po pieszczoty. Ma przepiękną czekoladowo czarną długą szatę oraz czarne jak węgielki ,mądre oczka. Jest to typowy kanapowiec ,psiak na kolanko ,do bloków. Taki kieszonkowy kurdupelek. Murzynek jest idealny dla każdego, zarówno dla starszej osoby jak i dla rodziny z dziećmi. Szuka na już domku, aby nie musiał umrzeć na przystanku autobusowym. [/FONT]

Posted

Hopsa do góry bidulku byłam u niego rano posiedziałam z nim pare minut i pogłaskałam. Taki miziasty i spragniony czułości jest ;( Idę zaraz do niego znowu zaniosę mu karmy i wody i porozwieszam plakaty, że szuka domu.

Posted

[quote name='luta4']Jesteście wspaniałe. Tak trzymać. Przecież konstantynów to spore miasto i niemożliwe żeby ktos nie polubił malutkiej biedy[/QUOTE]

Dzięki za ciepłe słowa.
Porozwieszałam w mieście ogłoszenia w zoologicznych, lecznicy, kieoskach, przystankach, sklepach mam nadzieję, że ktoś go w końcu weźmie :)

Posted

Mam dobre wieści:
1. Znajoma mi mówiła, że być może jej kolega weźmie Murzynka więc trzymajcie kciuki
2. Pisałam maila do mojej kuzynki, która jest weterynarzem niestety na stałe jest w Anglii :( w sprawie guzów i po opisaniu przeze mnie sytuacji powiedziała, że prawdopodobnie guzy nie są nowotworowe i że może to być reakcja organizmu na kleszcza bądź ugryzienia. Jak uda mi się zrobić zdjęcia guzów to mam jej przesłać i wtedy będzie mogła coś więcej powiedzieć, bo z samego opisu dosyć ciężko. Ale ogólnie chyba nie mamy się co martwić.