shani Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 luta4 napisał(a):Moim zdaniem to weż go do lecznicy niech obejrzy go lekarz zrobic plakaciki porozwieszac na mieście , w lecznicach może chociaż na trochę ktoś go przygarnie, a w tym czasie szukać domu. Może ma czipa. Mały psiaczek to utrzymanie nie jest drogie ,może pobiegł za sunią i sie zagubił Do lekarza planujemy go zabrać a to że się zagubił jest nierealne. Jak mówiłam jest tam 3 tydzień i cały czas siedzi na przystanku i czeka to centrum miasta wszyscy go widzieli już praktycznie i nikt się nie zgłosił niestety :( Quote
shani Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Byłam dzisiaj u murzynka, ale udało mi się zrobić mu tylko jedno zdjęcie ładne reszta wyszła pozamazywana. Spójrzcie na te wystraszone oczęta :( Drugie mniej wyraźne Quote
Ania i Kajber Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 LICZYMY NA PODWÓJNY "HAPPY END" W KONSTANTYNOWIE. Wczoraj zaginał tam adoptowany z łodzkiego schronu duży, podpalany psiak ORBI. OBY I MURZYNEK I ORBI TRAFIŁI TAM, GDZIE ICH MIEJSCE- DO SWOICH DOMÓW. Quote
nika28 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Murzynek ma ode mnie kilkanaście ogłoszeń (dzięki Borówka za tekst), może ktoś się zakocha... Quote
shani Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 [quote name='nika28']Murzynek ma ode mnie kilkanaście ogłoszeń (dzięki Borówka za tekst), może ktoś się zakocha...[/QUOTE] Dzięki wielkie Nika :) Quote
shani Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Ja ogłosiłam Murzynka na: [FONT=Arial]adopcje.org kokosy.pl mojpupil.pl karusek.com.pl[/FONT][FONT=Arial] novacash.pl[/FONT][FONT=Arial] ogloszenia.24polska.pl www.ogloszenia.adverts.pl[/FONT][FONT=Arial] [/FONT] www.oddamzadarmo.eu[FONT=Arial] [/FONT] www.zwierzaki.org www.zwierzeta.low.pl www.zoonet.pl www.zwierzeta.5aleja.pl Nika28 na : [FONT=MS Shell Dlg 2]ale.gratka.pl, eoferty.com.pl, gieldaogloszen.pl, kupsprzedaj.pl, adopcje.org, kokosy.pl, kupiepsa.pl, polskastfera.eu, psy.pl, ofertka.pl, przygarnijzwierzaka.pl, nasipupile.pl, adin.pl, cafeanimal.pl, oglosze.pl, offer.pl, oglosili.pl, ojej.pl, pineska.pl, animalia.pl, gumtree.pl, petworld.pl, adopcjapsa.pl, rozglos.net, najpewniej.pl, petsy.pl, e-zwierzak.pl, morusek.pl, adpedia.pl, olx.pl[/FONT] Quote
Borówka16 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='nika28']Murzynek ma ode mnie kilkanaście ogłoszeń (dzięki Borówka za tekst), może ktoś się zakocha...[/QUOTE] Nika ,ja ten teks gdzieś "posiałam" ,więc jak możesz to wstaw go na forum. Quote
nika28 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Borówka16']Nika ,ja ten teks gdzieś "posiałam" ,więc jak możesz to wstaw go na forum. Proszę : Murzynek, szukam domu, nie chcę umrzeć na ulicy... [FONT="]Murzynek to młody oraz przepiękny psiak ,który od kilku tygodni koczuje na jednym z przystanków pod Łodzią. Najprawdopodobniej ktoś go tam porzucił, a psiak wiernie czeka na właściciela... Psiaczek jest bardzo smutny ,ale cieszy się nawet z najmniejszego kontaktu z człowiekiem. Murzynek na początku był bardzo nieufny ,nie dał do siebie dojść ,a teraz jak widać rozkłada się po pieszczoty. Ma przepiękną czekoladowo czarną długą szatę oraz czarne jak węgielki ,mądre oczka. Jest to typowy kanapowiec ,psiak na kolanko ,do bloków. Taki kieszonkowy kurdupelek. Murzynek jest idealny dla każdego, zarówno dla starszej osoby jak i dla rodziny z dziećmi. Szuka na już domku, aby nie musiał umrzeć na przystanku autobusowym. [/FONT] Quote
shani Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Plakaty przygotowane jutro jeszcze tylko ksero i zdjęcia Murzynka obkleją cały Konstantynów :) Quote
shani Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 Hopsa do góry bidulku byłam u niego rano posiedziałam z nim pare minut i pogłaskałam. Taki miziasty i spragniony czułości jest ;( Idę zaraz do niego znowu zaniosę mu karmy i wody i porozwieszam plakaty, że szuka domu. Quote
luta4 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Jesteście wspaniałe. Tak trzymać. Przecież konstantynów to spore miasto i niemożliwe żeby ktos nie polubił malutkiej biedy Quote
shani Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 [quote name='luta4']Jesteście wspaniałe. Tak trzymać. Przecież konstantynów to spore miasto i niemożliwe żeby ktos nie polubił malutkiej biedy[/QUOTE] Dzięki za ciepłe słowa. Porozwieszałam w mieście ogłoszenia w zoologicznych, lecznicy, kieoskach, przystankach, sklepach mam nadzieję, że ktoś go w końcu weźmie :) Quote
shani Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 Mam dobre wieści: 1. Znajoma mi mówiła, że być może jej kolega weźmie Murzynka więc trzymajcie kciuki 2. Pisałam maila do mojej kuzynki, która jest weterynarzem niestety na stałe jest w Anglii :( w sprawie guzów i po opisaniu przeze mnie sytuacji powiedziała, że prawdopodobnie guzy nie są nowotworowe i że może to być reakcja organizmu na kleszcza bądź ugryzienia. Jak uda mi się zrobić zdjęcia guzów to mam jej przesłać i wtedy będzie mogła coś więcej powiedzieć, bo z samego opisu dosyć ciężko. Ale ogólnie chyba nie mamy się co martwić. Quote
Borówka16 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Moja znajoma napisała mi ,że być może da mu DT... Ale nie wiem na ile ,właśnie jej wysłałam zapytanie. Trzymajcie kciuki. Quote
Recommended Posts