Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
To jest śliczny piesek!! Możesz mu zrobić ładne fotki i mogę pomóc w zrobieniu kilku ogłoszeń.

Jak tylko rodzice wrócą z aparatem to postaram się coś zrobić :) Dzięki za pomoc :)

Posted

Shani jesteś wielka :)
Ale Murzynek ma fajnie :) Dobrze że już nie jest na przystanku ! Teraz na spokojnie możemy szukać mu domku.
Jakbyś chciała mogę podjechać i porobić mu fotki moim aparatek, wychodzą fajne i są dobre do ogłoszeń :)

Posted

nika28 napisał(a):
Shani jesteś wielka :)
Ale Murzynek ma fajnie :) Dobrze że już nie jest na przystanku ! Teraz na spokojnie możemy szukać mu domku.
Jakbyś chciała mogę podjechać i porobić mu fotki moim aparatek, wychodzą fajne i są dobre do ogłoszeń :)

Ok będę pamiętać ;) Teraz prawdopodobnie idę dopiero do niego w poniedziałek. Tylko nie wiem, o której, bo mam praktyki. Ale podjadę i może uda mi się dowiedzieć kiedy można Magdę zastać to byśmy podjechały :)

Posted

shani napisał(a):
Co myślicie o nowych zdjęciach? :)

Śliczne :loveu:

Robimy nowe ogłoszenia ? Ze starych chyba nikt się nie odezwie, z resztą spadły już nisko i nikt ich nie widzi...

Posted

nika28 napisał(a):
Śliczne :loveu:

Robimy nowe ogłoszenia ? Ze starych chyba nikt się nie odezwie, z resztą spadły już nisko i nikt ich nie widzi...

Ja teraz lecę do pracy, ale jak wrócę to mogę coś porobić :)

Posted

Mam akurat sporo czasu teraz i chętnie bym porobiła Murzynkowi ogłoszenia na wielu portalach z tymi ślicznymi fotami, ale nie mam żadnych danych. :( Dobrze byłoby gdyby każdy zakładając nowy wątek psiaka do adopcji od razu podawał miasto, województwo, wiek psiaka i wszelkie posiadane dane o nim w pigułce, oraz dane kontaktowe do osoby, którą dać w ogłoszeniu - nr telefonu i mail..

Ja zrobiłam mu jedno, na eoferty.com, podałam swój adres mailowy i wiek około 2 lat.

Posted

Borówka jak możesz to weź wstaw na wątek ten tekst o murzynku z zwierzecejduszy, bo ja wlasnie wyjezdzam i jutro wieczorem dopiero wracam to moze przyda sie do ogloszen :) Tam są tez namiary na mnie :)

Posted

[quote name='shani']Borówka jak możesz to weź wstaw na wątek ten tekst o murzynku z zwierzecejduszy, bo ja wlasnie wyjezdzam i jutro wieczorem dopiero wracam to moze przyda sie do ogloszen :) Tam są tez namiary na mnie :)
Proszę , oto teks :) :

[FONT=Comic Sans MS]Murzynek to średniej wielkości piesek, o czekoladowej szacie i pięknych ciemnych niczym węgielek oczkach. Został wyrzucony na przystanku w centrum Konstantynowa Łódzkiego, gdzie przez dłuższy czas przebywał dokarmiany przez
o dobrych sercach. Od 6.07.2010 przebywa w DT u znajomej. Jest to grzeczny, bojaźliwy piesek. Nie wykazuje agresji do zwierząt, ani ludzi. Nie potrafi chodzić na smyczy(pracujemy by to zmienić) za to pięknie jeździ w samochodzie. Jest grzeczny, nie brudzi w domu. Przed adopcją piesek będzie szczepiony i wykastrowany. Jest już odrobaczony i odpchlony. Czeka aż ktoś da mu szansę i zabierze tam, gdzie już dawno powinien być - do kochającego domu.
[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Kontakt :
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]ANGELIKA :
GG : 8392612
E-mail :
angel.90@o2.pl
Tel. 794-05-35-80
[/FONT][FONT=Comic Sans MS][/FONT]

Posted

Dzwoniła dzisiaj Pani zainteresowana Murzynkiem :)
Powiedziała, że jeszcze porozmawia z mężem i da mi jutro znać.
Trzymajcie kciuki.

Posted

shani napisał(a):
Dzwoniła dzisiaj Pani zainteresowana Murzynkiem :)
Powiedziała, że jeszcze porozmawia z mężem i da mi jutro znać.
Trzymajcie kciuki.

Oby to był ten jedyny , wymarzony dom :)
Trzymam mocno kciuki :loveu:

Posted

Uwaga!!! :D
Magdy mama powiedziała, że jeśli dzisiaj kobitka nie zadzwoni to Murzynek u nich zostanie, bo za dużo wycierpiał i za bardzo się przywiązał :)
A że nie zadzwoniła to Murzynek ma DS u Magdy. Oczywiście będziemy cały czas w kontakcie, mogę wpadać w odwiedziny to może jakieś fotki będę miała :D
HURRRRAAA :D :D
Dzięki Ci Madziu :loveu:

Posted

Łooooooooo matkooooooo jakie super wieści :) Jak dobrze, że na tym świecie są jeszcze tacy dobrzy i bezinteresowni ludzie, dziękujemy Madzi i oczywiście jej mamie :):):)