Rodzice Maciusia :) Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 To jest śliczny piesek!! Możesz mu zrobić ładne fotki i mogę pomóc w zrobieniu kilku ogłoszeń. Quote
Borówka16 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Ślicze fotki :loveu: Wreszcie nic Murzynkowi nie grozi :p Quote
shani Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Rodzice Maciusia :) napisał(a):To jest śliczny piesek!! Możesz mu zrobić ładne fotki i mogę pomóc w zrobieniu kilku ogłoszeń. Jak tylko rodzice wrócą z aparatem to postaram się coś zrobić :) Dzięki za pomoc :) Quote
Borówka16 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 mikoada napisał(a):Murzynek pokazujemy się :) Podnoszę ;) Quote
nika28 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Shani jesteś wielka :) Ale Murzynek ma fajnie :) Dobrze że już nie jest na przystanku ! Teraz na spokojnie możemy szukać mu domku. Jakbyś chciała mogę podjechać i porobić mu fotki moim aparatek, wychodzą fajne i są dobre do ogłoszeń :) Quote
shani Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 nika28 napisał(a):Shani jesteś wielka :) Ale Murzynek ma fajnie :) Dobrze że już nie jest na przystanku ! Teraz na spokojnie możemy szukać mu domku. Jakbyś chciała mogę podjechać i porobić mu fotki moim aparatek, wychodzą fajne i są dobre do ogłoszeń :) Ok będę pamiętać ;) Teraz prawdopodobnie idę dopiero do niego w poniedziałek. Tylko nie wiem, o której, bo mam praktyki. Ale podjadę i może uda mi się dowiedzieć kiedy można Magdę zastać to byśmy podjechały :) Quote
shani Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Dostałam parę zdjęć od Magdy: może któreś przyda się do ogłoszeń :) Quote
nika28 Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 shani napisał(a):Co myślicie o nowych zdjęciach? :) Śliczne :loveu: Robimy nowe ogłoszenia ? Ze starych chyba nikt się nie odezwie, z resztą spadły już nisko i nikt ich nie widzi... Quote
shani Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 nika28 napisał(a):Śliczne :loveu: Robimy nowe ogłoszenia ? Ze starych chyba nikt się nie odezwie, z resztą spadły już nisko i nikt ich nie widzi... Ja teraz lecę do pracy, ale jak wrócę to mogę coś porobić :) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Mam akurat sporo czasu teraz i chętnie bym porobiła Murzynkowi ogłoszenia na wielu portalach z tymi ślicznymi fotami, ale nie mam żadnych danych. :( Dobrze byłoby gdyby każdy zakładając nowy wątek psiaka do adopcji od razu podawał miasto, województwo, wiek psiaka i wszelkie posiadane dane o nim w pigułce, oraz dane kontaktowe do osoby, którą dać w ogłoszeniu - nr telefonu i mail.. Ja zrobiłam mu jedno, na eoferty.com, podałam swój adres mailowy i wiek około 2 lat. Quote
shani Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 Borówka jak możesz to weź wstaw na wątek ten tekst o murzynku z zwierzecejduszy, bo ja wlasnie wyjezdzam i jutro wieczorem dopiero wracam to moze przyda sie do ogloszen :) Tam są tez namiary na mnie :) Quote
Borówka16 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 [quote name='shani']Borówka jak możesz to weź wstaw na wątek ten tekst o murzynku z zwierzecejduszy, bo ja wlasnie wyjezdzam i jutro wieczorem dopiero wracam to moze przyda sie do ogloszen :) Tam są tez namiary na mnie :) Proszę , oto teks :) : [FONT=Comic Sans MS]Murzynek to średniej wielkości piesek, o czekoladowej szacie i pięknych ciemnych niczym węgielek oczkach. Został wyrzucony na przystanku w centrum Konstantynowa Łódzkiego, gdzie przez dłuższy czas przebywał dokarmiany przez o dobrych sercach. Od 6.07.2010 przebywa w DT u znajomej. Jest to grzeczny, bojaźliwy piesek. Nie wykazuje agresji do zwierząt, ani ludzi. Nie potrafi chodzić na smyczy(pracujemy by to zmienić) za to pięknie jeździ w samochodzie. Jest grzeczny, nie brudzi w domu. Przed adopcją piesek będzie szczepiony i wykastrowany. Jest już odrobaczony i odpchlony. Czeka aż ktoś da mu szansę i zabierze tam, gdzie już dawno powinien być - do kochającego domu.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Kontakt : [/FONT][FONT=Comic Sans MS]ANGELIKA : GG : 8392612 E-mail : angel.90@o2.pl Tel. 794-05-35-80[/FONT][FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
shani Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 Dzwoniła dzisiaj Pani zainteresowana Murzynkiem :) Powiedziała, że jeszcze porozmawia z mężem i da mi jutro znać. Trzymajcie kciuki. Quote
nika28 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Jest szansa dla Murzynka ! Trzymam mocno kciuki :thumbs::thumbs::thumbs: Oby to był dobry domek. Quote
Borówka16 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 shani napisał(a):Dzwoniła dzisiaj Pani zainteresowana Murzynkiem :) Powiedziała, że jeszcze porozmawia z mężem i da mi jutro znać. Trzymajcie kciuki. Oby to był ten jedyny , wymarzony dom :) Trzymam mocno kciuki :loveu: Quote
shani Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Uwaga!!! :D Magdy mama powiedziała, że jeśli dzisiaj kobitka nie zadzwoni to Murzynek u nich zostanie, bo za dużo wycierpiał i za bardzo się przywiązał :) A że nie zadzwoniła to Murzynek ma DS u Magdy. Oczywiście będziemy cały czas w kontakcie, mogę wpadać w odwiedziny to może jakieś fotki będę miała :D HURRRRAAA :D :D Dzięki Ci Madziu :loveu: Quote
mikoada Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Łooooooooo matkooooooo jakie super wieści :) Jak dobrze, że na tym świecie są jeszcze tacy dobrzy i bezinteresowni ludzie, dziękujemy Madzi i oczywiście jej mamie :):):) Quote
Recommended Posts