Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Borówka16']Moja znajoma napisała mi ,że być może da mu DT...
Ale nie wiem na ile ,właśnie jej wysłałam zapytanie.
Trzymajcie kciuki.[/QUOTE]

Byłoby super :)
Ja wysłałam zapytanie do koleżanki, bo ten jej kolega chciał go wziąć na DS i czekam na odpowiedź. Mam nadzieję, że będzie ok a jak nie to chociaż to Twoje DT że wypali.
Należy się maluszkowi odrobina szczęścia w jego smutnym psim życiu.
Także wszyscy trzymać kciuki ;)

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='shani']Byłoby super :)
Ja wysłałam zapytanie do koleżanki, bo ten jej kolega chciał go wziąć na DS i czekam na odpowiedź. Mam nadzieję, że będzie ok a jak nie to chociaż to Twoje DT że wypali.
Należy się maluszkowi odrobina szczęścia w jego smutnym psim życiu.
Także wszyscy trzymać kciuki ;)[/QUOTE]
Prosimy o wieeeelkie kciuki :p

Posted

Niestety nikt z ogłoszeń nie zadzwonił narazie a chłopak od DS się rozmyślił :( Coraz bardziej się martwię to taki słodki psiak.

Posted

[quote name='nika28']Shani, to na kiedy umawiamy się do tego weta ? On musi go obejrzeć, a poza tym te guzki za uszami mnie martwią... :([/QUOTE]
Nie mam pojęcia na kiedy, bo jak zabierzemy go do weta to on nie może wrócić z powrotem na ulicę :( a nie mam dla niego nawet dt.
Właśnie przeżywam załamanie z powodu tego chłopaka, który miał go wziąć. To już druga osoba, która się rozmyśliła bądź wystawiła nas

Posted

Ja też już nie wiem co zrobić... Te DT ode mnie raczej go nie weźmie... Ja się z resztą boję że te psy Pana będą do Murzynka agresywne, bo to jakieś duże psiska.
Do siebie nie wezmę, na razie nie mam jak :(
Z ogłoszeń nikt się nie odzywa...
No i jesteśmy w kropce :(

Posted

[quote name='nika28']Ja też już nie wiem co zrobić... Te DT ode mnie raczej go nie weźmie... Ja się z resztą boję że te psy Pana będą do Murzynka agresywne, bo to jakieś duże psiska.
Do siebie nie wezmę, na razie nie mam jak :(
Z ogłoszeń nikt się nie odzywa...
No i jesteśmy w kropce :([/QUOTE]

Wstrzymajmy się jeszcze kilka dni może coś wymyślimy, albo ktoś się odezwie jak nie to pojedziemy do weta mimo wszystko.

Posted

Dorobiłam mu ogłoszenia:
adopcjapsa.pl
psydoadopcji.pl (napisałam prośbę o umieszczenie go na stronie)
psiamania.pl

Wysłałam wiadomość do Isadory7 czy mogłaby zrobić mu allegro.

Posted

Shani - a nie dobrze byłoby zawieźć Murzynka do schroniska i stamtąd intensywnie szukać mu DS? Czy na ulicy nie zainteresują się nim w końcu jakieś zbiry i nie pobiją w nocy? Albo nie wpadnie pod samochód? Albo w końcu nie pójdzie sobie nie wiadomo gdzie i nie będzie wiadomo jaki jego los..? Tak przynajmniej byłaby kontrola jakaś nad nim.

Posted

Nie jestem przekonana do schroniska :( W Łodzi jest bardzo dużo psów i jego szanse znacznie zmaleją. Poza tym to jest wystraszony piesek i boje się żeby inne zwierzęta go nie pogryzły. Pobić go nikt nie pobije, bo ma naprawdę świetny kamuflaż poza tym jak nie zna to ucieka. Jedyne co spędza mi sen z powiek to właśnie to czy ktoś go nie potrąci. Pójść nigdzie nie pójdzie, co prawda chodzi sobie trochę po mieście, ale zawsze wraca na przystanek ma tam wodę i jedzenie. Zastanawiam się cały czas poważnie nad tym schroniskiem, ale ciągle mam nadzieję, że ktoś zadzwoni z ogłoszenia i że lepiej mu tam na wolności niż w schronie.
Pewnie jeżeli nic nie wymyślimy to w końcu tam wyląduje, ale narazie staram się traktować to jako ostateczność.

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']A czy ten DT o którym pisała Borówka nie wypalił? Czy też dalej czekacie na decyzję?[/QUOTE]

To pytanie do Borówki ja nie mam pojęcia. Wiem, że wcześniejsze dwa dt nie wypaliły jak jest z tym to nie wiem :(

Posted

[url]http://www.psydoadopcji.pl/[/url] zobaczcie udało się :) Wrzucili Murzynka na stronę :) Mam nadzieję, że może stamtąd ktoś go weźmie

Posted

[quote name='shani']To pytanie do Borówki ja nie mam pojęcia. Wiem, że wcześniejsze dwa dt nie wypaliły jak jest z tym to nie wiem :([/QUOTE]
Wiecie co ,że ja sama też nie wiem...
Ta dziewczyna ma ciągle wyłączony tel.-dodzwonić się do niej nie można :(
Ale oni nie mają żadnego doświadczenie z psami....będę się próbować i tak do niej dobić !