lupe Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 napiszcie coś......noc zarwana a teraz usiedzieć nie mogę..... Quote
Norbitka Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Jestem w szoku czekam niecierpliwie na wiesci, Quote
oktawia6 Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Właśnie mam najświeższe informacje-Iza G z kobietą z TOZ-u właśnie przejęły psiak i jadą z nim do Grodziska Mazowieckiego już teraz są w drodze-do tego dobrego hoteliku dla piesków-tam powinien otrzymać niezbędną pomoc-jakieś strzyżenie kąpanie, jedzonko, wodę-podobno psiak jedzie grzecznie w samochodzie i faktycznie wygląda tragicznie. Iza G z tą panią długo czekały na ekopatrol-ale zrezygnowały-czekały z godzinę jak również na miejscu zaczęło się robić nieciekawie-dziwne typy zaczęły się schodzić-lepiej było nie ryzykować (i tak dużo ryzykowały) także na chwilę obecną to duuuży postęp-wyrwany od psychopatycznego dręczyciela.:mad: :mad: :mdleje: Wieczorkiem Iza G ma tutaj dopisać szczegóły co i jak ja za jej pozwoleniem po rozmowach telefonicznych mam jej zgodę by w ogóle zdradzić Wam te info. Wielkie ukłony dla IZY G i tej kobiety:Rose: :Rose: :Rose: :calus: Quote
ARKA Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 Pies odebrany juz!!! Jada prosto do hotelu. Bede psa widzial bo bede ich pilotowac w Grodzisku do hotelu. Wieczorem pewnie dalsze wiesci o stanie psa. Podobno wyglada makabrycznie,zablocony itd. Quote
zasadzkas Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Czekam ciągle na wieści i bardzo dziękuję, że piszecie tak szybko. Może czegoś potrzeba doraźnie? Konto ustalcie na psinę. Nie wiem, jak mogę pomóc inaczej. Quote
ASICA Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Ufff ,dzięki bogu że sie udało:multi: :multi: teraz już spokojnie można czekac na szczególy;) Quote
*Gajowa* Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Właśnie przeczytałam - co za barbarzyństwo ! Jaka szybka i trudna akcja - jestem pełna podziwu dla zaangażowanych w nią. Całe szczęscie, że psiak już bezpieczny. Quote
beka Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Kamień spadła mi z serca. Całe szczęście, że pies został odebrany.:multi: Czakamy na więcej informacji (i nr konta). Quote
kelko Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Brawo! I konto pliss :lol: Quote
irma Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 przed chwilą przeczytałam i zobaczyłam zdjęcia nie wiem co napisać, po prostu oniemiałam jak można doprowadzić psa do takiego stanu :shake: - odpowiedź jest tylko jedna trzeba być bezmózgim potworem, zwyrodnialcem, ludzką bestią ... cieszę się, że pies bezpieczny w hotelu i trzymam kciuki za jego powrót do świata żywych i normalnych, i do zdrowia dziewczyny - dziękuję, że jesteście, że macie serca jak tylko będzie konto na zbieranie dla niego pieniążków to poproszę o numer Quote
Norbitka Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Mnie najbardziej zastanawia znieczulica ludzi. Warszawa..... tyle osób wokoło...... nie rozumie tego. Quote
GreenEvil Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Norbitka napisał(a):Mnie najbardziej zastanawia znieczulica ludzi. Warszawa..... tyle osób wokoło...... nie rozumie tego. Zacisze, Norbitko jest bardzo sennym rejonem Warszawy, ja tam bylam ze dwa razy i zawsze bylam niesamowicie zaskoczona ta sennoscia. Ruchu tam prawie nie ma. Tylko dlaczego ci ludzie z firmy na przeciwko nie zareagowali??? Pozdrawiam GreenEvil Quote
daisy Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Jedyne co czuje to rozpacz, czarna potworna rozpacz :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( Quote
emir Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 przywoźcie go do mnie natychmiast!!! czy ten gnój go wyda? dajcie znać uruchomię co sie da; tylko czekam na informacje!!! mogę ruszyć straż na Pradze i policję wezmę za d...!!! czekam !!! pilne!!! Krystyna Quote
Muffel Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Nie rozpaczaj, ciesz się,że dziewczynowm się udało wydostać zwierzaka !:multi: GRATULACJE!!!! Jesteście niesamowite!:loveu: Quote
emir Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Ponawaim wołanie!! dajcie znać co jest na teraz; jeśli trzeba jadę z wami !!! czekam na odpowiedź. Krystyna Quote
pixie Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='lupe']hurra hurra !! jesteście wspaniałe !![/quot Szczegolne podziekowanie dla dziewczyn, ktore podjely blyskawicznie decyzje, zawiadomily Arke, bez ich determinacji, bez ich zdjec, pozostalby tam do smierci zywy cien psa Arka dolaczyla do ekipy i pojechala do hoteliku Czekam na wiesci... Quote
emir Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Dajcie mi wreszcie znać gdzie teraz jest ten pies konkretnie! Jesli trzeba skontaktuję się z Dianą z TOZ i moge tez wesprzeć zwiadomienie do prokuratury o popełnieniu przestępstwa - jako fundacja. Czekam na jakieś konkretne info, bo mnie szlag trafi jak nie doprowadzimy do ukaranioa tego zwyrodnialca; ja przed kliku laty zabierałam z Pragi ul. Znanieckoego zaglodzona suką ze szczeniakami - więc wiem do czego te typy sa zdolne; to nie ludzie, a mówienie o nich bydło - to obraza dla bydląt. Dajcie mi konkretne namiary moge jutro pojechać do Grodziska; moge tez zabrać go stamtąd i wziąc do siebie; fachową opieka, leczenie, leki i weterynarza zapewniam. Czekam!!! Krystyna Quote
jnk Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Zdjęcia są szokujące (a niejedno już tutaj zobaczyłam). Numer konta poproszę. Quote
shantara Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 GreenEvil ma racje. Zacisze to dziwna okolica, senna, pełna uliczek... Mimo, że mieszkam bardzo niedaleko byłam tam zaledwie kilka razy - dalej niż Enel-med może 2 razy... Tam są wielkie, piękne posesje ale też takie miejsca, gdzie po ciemku byłoby strach... Najdziwniejsze, że sąsiedztwo nie reagowało. Może się bali? Quote
GreenEvil Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='emir']Dajcie mi wreszcie znać gdzie teraz jest ten pies konkretnie! Jesli trzeba skontaktuję się z Dianą z TOZ i moge tez wesprzeć zwiadomienie do prokuratury o popełnieniu przestępstwa - jako fundacja. Czekam na jakieś konkretne info, bo mnie szlag trafi jak nie doprowadzimy do ukaranioa tego zwyrodnialca; ja przed kliku laty zabierałam z Pragi ul. Znanieckoego zaglodzona suką ze szczeniakami - więc wiem do czego te typy sa zdolne; to nie ludzie, a mówienie o nich bydło - to obraza dla bydląt. Dajcie mi konkretne namiary moge jutro pojechać do Grodziska; moge tez zabrać go stamtąd i wziąc do siebie; fachową opieka, leczenie, leki i weterynarza zapewniam. Czekam!!! Krystyna Krystyno, Pies wlasnie jedzie do hoteliku, ktory znalazla ARKA, tam bedzie mial opieke weterynaryjna, narazie wiemy tyle tylko. Jak dziewczyny dojada, to napisza napewno cos wiecej, wszyscy tutaj czekamy jak na gwozdziach. Pozdrawiam GreenEvil Quote
ASICA Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Emir pies miał jechać do hoteliku(podobno bardzo dobrego),pojechała po niego Iza G własnie z p. Dianą z TOZ-u ,miały jechać około 16:00 z tego co pisała Arka pies jest już uratowany:multi: Quote
iza_g Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Uffffff.... jestem Już piszę - na razie w skrócie bo muszę ochłonąć Najważniejsze - pies jest już bezpieczny u przemiłej Pani Weterynarz pod Grodziskiem Nie było łatwo .... :shake: Pies był dużo większy niż myślałyśmy, a do tego niestety, zapewne ze strachu, reagował agresywnie i na początku wcale nie był zachwycony tym, że chcemy go ratować :diabloti: Nie dysponując odpowiednim sprzętem do złapania psiaka, zadzwoniłyśmy do EKO- Patrolu. Jednak nic z tego nie wyszło bo mieli dużo zgłoszeń i nie wiadomo kiedy i czy w ogóle by przyjechali :angryy: My zaczęłyśmy się bać bo okolica beznadziejna, jacyś sąsiedzi - lumpowie nas obserwowali i bałyśmy się że ściągną właścicieli i w ogóle było kiepsko. Na szczęście mój TZ wpadł na pomysł sporzędzenia ze smyczy i trzonka od grabi :) chwytaka. No i się udało w samochodzie psiak był bardzo grzeczny, a co działo się potem niech napisze ARKA, która do nas dołączyła. Ja idę dezynfekować auto, bo psiak miał nieciekawą skóre i trochę się obawiam... Wielkie uściski dla wszystkich, którzy trzymali kciuki i oferowali pomoc Na pewno jeszcze się przyda Pozdrawiam Iza Quote
Recommended Posts