Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosia napisał(a):
Aniela- piszę tu, bo nie można wysłać pw do Ciebie.
Jakiś rok temu pisałaś o suczce rottweilerce, starszej- chyba 8 lat i pisałaś, że jest w jakimś schronisku i ma za małą budę. Tyle pamiętam. Czy wiesz coś o tej suni?

Gosia

Boszeee nie wiem o jaka rottke chodzi. O jedynej rottce, ktorej moglam pisac to rottka od p.Marzeny ale ja juz Ksera zabrala i juz jest w nowym domku:)

Tam jest jeszcze jedna rottkowata sunia i szczeniaki rottkowate,dwa.

I jest ładny dorodny samiec, i prawde mowiac on tam nie powinien byc, ale p.Marzena oczywiscie go nie odda:(

Gosiu a co masz bude czy chcesz rottke?;)
napewno budy sie by przydaly u p.Marzeny, napewno...

• Replies 440
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oktawia6 napisał(a):
Mówisz musi czegoś pilnować-ja mam takiego małego w domu:diabloti: tylko nie Jużaka-wyobrażam sobie jakby był 10 razy większy i taki zazdrośnik, że gwałtowniejszy krok chłopa w moją stronę i już po chłopie :diabloti: :ylsuper: :roflt:

oktawia, kots tu pisal,ze w gdynskim schronisku jest 10 letni Juzak:(

Z tego co czytalam, Juzaki maja slabosc do kobiet wiec Twoj pies:multi: Bierz go!!!:evil_lol:

Posted

ARKA napisał(a):
oktawia, kots tu pisal,ze w gdynskim schronisku jest 10 letni Juzak:(

Z tego co czytalam, Juzaki maja slabosc do kobiet wiec Twoj pies:multi: Bierz go!!!:evil_lol:

ARKA-na pewno tak będzie niech tylko z kawalerki się przeniosę to będzie jeszcze jeden:diabloti: aniołeczek w domciu i tylko ze schronu i wtedy pogadamy jak to się robi w Chicago :ylsuper: :ylsuper: :roflt: pilnowanie non stop

Posted

No bo to dawno było. Ona była w jakimś schronisku, tylko nie pamiętam gdzie. Rozmawialiśmy na jakimś forum o szczeniakach i Ty napisałaś, że my tu o szczeniakach, a Ty szukasz domu dla takiej starej rottki.

Nie mam budy- znaczy- mam, ale zajęta, ale ostatnio odeszły moje dwie staruszki i jakąś starowinkę, nawet schorowaną bym może wzięła na dożycie.
(Jak się Paweł zgodzi).
Dlatego pytam o tamtą dziewczynkę.

Posted

A mnie się dzisiaj Loluś śnił :lol: Tylko dlaczego wyglądał jak bobtail? :hmmmm:
Chyba już się nie mogę doczekać jego zdjęć w pełnej szacie :lol:

Posted

Gosia napisał(a):
No bo to dawno było. Ona była w jakimś schronisku, tylko nie pamiętam gdzie. Rozmawialiśmy na jakimś forum o szczeniakach i Ty napisałaś, że my tu o szczeniakach, a Ty szukasz domu dla takiej starej rottki.

Nie mam budy- znaczy- mam, ale zajęta, ale ostatnio odeszły moje dwie staruszki i jakąś starowinkę, nawet schorowaną bym może wzięła na dożycie.
(Jak się Paweł zgodzi).

Gosiu,tak, przez moment szukala domu ale dom tymczasowy zdecydowal ze zostaje. Miala operacje i nowotwor byl..
Ale jest suka i pies i czekaja w Milanowku, w przechowalni na dom. Zaraz Ksere od rottkow skieruje do Ciebie.
Moze oba bys wziela, one sa od jakiegos czasu razem, suka i pies..:-(

Posted

Gosia napisał(a):

(Jak się Paweł zgodzi).

Jeżeli chciałabyś przygarną rottka staruszka to mamy do wyboru, do koloru. Niestety młode psy wydajemy, staruszków nikt nie chce. Ludzie patrzą, biadolą nad ich losem, ale kompletnie nikt ich nie chce :placz: .

• 2 weeks later...
Posted

Witajcie . Poszukuję osoby biegłej we wstawianiu fotek, bo mam od ARKI kilka nowych zdjęć Loleczka.
Kto pomoże mi je wstawić ?.... Z góry :Rose:

Posted

Jak wstawić zdjęcia?
1. wejdź na http://www.imageshack.us/
2. kliknij klawisz Przeglądaj
3. wybierz zdjęcie ze swojego kompa, Otwórz
4. na stronie ImageShack kliknij host it!
5. pojawi się strona z masą linków
6a. zdjęcie węższe niż 500:
- na Dogo kliknij klawisz piąty od prawej,
- w okienko wklej OSTATNI link z ImageShack, OK
6b. zdjęcie szersze niż 500:
- skopiuj z ImageShack DRUGI link ("Thumbnail for forums (1)")
- wklej go do swojego posta na Dogo

Posted

zasadzkas napisał(a):
Cudnie, cudnie! Jeszcze włosków niech nabierze i pokaże nam te rasowości, na które czekamy. Miło popatrzeć :loveu:

Ja sie tylko boje czy on bedzie dawal sie wyczesywac, czy to nie bedzie coroczne strzyzenie poprostu....

Posted

och jaki piękny:loveu: zaokrąglił się Lolek już nie łysolek:cool3: no włąśnie, jak Arka słusznie zauważyła-ale do czesanka to można go jakoś przyzwyczaić tylko dużo ciepliwości-podstępów:cool3: (jakieś masowanie brzuszka, uszka lub przysmaczek:evil_lol: ), ja też próbowałam wkleić zdjęcia z tego "host it" i prut:shake: nie umiem:oops:

Posted

oktawia6 napisał(a):
och jaki piękny:loveu: zaokrąglił się Lolek

Zaluj, a nie mowilam ile mialbys kochanego cialka, do obrony wlasnej tez;)

Posted

ARKA napisał(a):
Zaluj, a nie mowilam ile mialbys kochanego cialka, do obrony wlasnej tez;)

ARKA:cool3: jeśli kiedyś nadejdzie dzień, że powiększę swoją trzódkę:multi:
Cieszę się cudownym życiem Lolka, że dzięki kilku wspaniałym kobietom los się odmienił:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Chcialam podliczyc wplaty na Lolka. Wasze wplaty i cegielek z allegro wplynelo rowno 500zl!

Koszty poniesione/do zaplacenia:
Wetka za pobyt w hotelu, odrobaczynie, srodek anty kleszcz ipt minus obrolza preventix, kotra Lolek dzieki niej zgubil
(do zaplacenia?) - 267zl plus 7% vat.
-strzyzenie Lolka
-70zł
-obroza preventix
-40zl

I....gmina przysle do zaplaty za 'odlowienie Lolka' okazuje sie ok 130zl...czekam na rachunek i dlatego nie zaplcilam za hotel. Chyba w ogole nie zaplace,za taka 'usluge'.

Czy moge wymienic wszystkich z imion i litery nazwiska, miasto, tych ktorzy wplacili?

Chce tez Was darczyncy zapytac, czy oplacac 'taka usluge hotelowa'?
Nigdy w zyciu nie zrobilam tak zeby cos nie zaplaci jednak tu bardzo sie buntuje bo usluga byla zero, mniej niz zero i Lolek uciekl i przeciez mogloby sie zle to dla niego skonczyc.Jestem zdecydowanie na nie placenie a te pieniazki przeznacze na kazdego psa wskazanego przez Was, ktory potrzebuje pomocy, pomocy finansowej jaka Lolkowi daliscie.

Jesli nie oplce tej "uslugi" to koszty beda nastepujace:

strzyzenie 70,00zl
obroza 40,00zl
odlowienie psa,
powiedzieli mi w gminie
ze gdzies ok130,00zl
--
razem: ok. 240,00zl

pozostaloby do wykorzystania dla innego biedaka 260,00zl.

W imieniu LOLKA i swoim Bardzo WAM wszystkim dziekuje i prosze o Wasze zdanie na temat tej calej sprawy!!!