Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ehh jutro wieczorem czekają mnie wielkie przygotowania, kapanko, suszenie, czesanie, mycie ząbków :cool3: Oj Jura nie będzie zadowolona :evil_lol:

Jakbyście widzieli taka niewysoką blondawo rudawą dziewczynę (zdjęcie w profilu) z czarno-białą husiorką (avatar) na niebieskiej "indiańskiej" ;) smyczy + TZ to będę ja :oops: Więc możecie zagadywać jak macie ochotę :razz: .

Posted

Witam. :) Też będę na wystawie - wstyd, aby inaczej. ;) Jak zobaczycie dalmatyńczyka, colaka, wyżła, bulka owczarka niemieckiego i kilka kundelków to znaczy, że zameldowałam się ja ze schroniskiem dla bezdomnych zwierząt. ;) Może jakiś psiak przypadnie komuś do gustu? :) Ja najparwdopodobniej bede trzymała na smyczy dalmatynczyka Tigera.

Posted

Tak , mamy na celu promować schronisko i pokazać, że u nas też można znaleźć rasowe, biedne pieski. Będzie też zbiórka pieniędzy na schronisko. :) Mam nadzieję, że będzie fajnie. Nasza grupka będzie na stadionie ok. 10. Kończymy ok. 12 (zależy to już od psiaków).

Posted

Jejku ten bullek jest słodki... :loveu: z resztą wszystkie te psiaki :multi: Z pewnością znajdą wspaniałe domy dzięki takiej akcji :cool3: Ja się do was zgłoszę, żeby wymiziać psiaczki i wrzucić kilka groszy.

Jak będę wyglądać to pisałam już wcześniej. Będę z sunią czarno-białą husky na blekitnej indiańskiej smyczy.

Posted

Nas będzie nietrudno raczej rozpoznać. :) Dzisiaj wyczesaliśmy porządnie psiaki, aby były jeszcze piękniejsze niż zawsze. :D Oby znalazły domki!

Mnie rozpoznasz po tym, że będę miala na smyczy dalmatyna (ewentualnie wyżełka). Mam długie brązowe włosy. ;)

Posted

My jeszcze troszkę i też zaczynamy kąpanko i czesanko. Nie wiem czy to nie za wcześnie ale najwyżej jutro to co przybrudzi to doczyścimy :cool3: Bo jeszcze na spacerek musimy dzisiaj i jutro rano iść.

mój TZ z pewnoscią zamizia bullka na śmierć bo lubi bullowate.

Posted

ślicznie Wam:cool3: a Jura no no piękna wystawowa postawa:cool3: Obyś zdobyła jaką nagrode na wystawie bo Jura jest tego warta, piękna hasiasta dziewczyna(mam słbośc do czarno białych hasiorów)

Posted

[quote name='jovanna']ring beagli ;) tam będę czarne spodnie, niska, okulary, spiete wlosy...to ja zagadać jak najbardziej proszę :D
my też będziemy razem z tym co siedzi na banerku w czerwonej chuście :)
i z najmłodsza pociechą :)

Posted

ubrana inaczej portki do pol lydki dzinsy jasnoniebieskie biala bluzka z obramowaniem w kwiatuszki przy dekoldzie i bluza koloru oliwki reszta tak samo okularki spiete wlosy i beagle na smyczy hehe
zaraz wyjezdzam trzymajcie kciuki ;)

Posted

Nie spotkalam paulinki...
Ale za to zajela moja sunia 1 miejsce z ocena doskonala i Zw.Mł...na BIS-ie nie moglam zostać bylam zalezna od innych i musialam wracac do domu..

Posted

Bonsai napisał(a):
Jeden pies w domku, po jednego pieska przychodzi we wtorek, innymi też spore zainteresowanie. A ja padnięta, Tiger był zbyt ciekawski.

super!:multi:

Jura prezętowała się pięknie, i chciałam bardzo podziękować Paulince za użyczenie suni :buzi: :buzi: :buzi: Zdjątka będą hmmm... jak kuzyn zrzuci ;)