Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja tak samo, ale ja sadze, ze to moja wina, ponieważ zgłaszałam psa i faxem i emailem i stad moglo sie zdarzyc ze dali dwa numery rejestracji zgloszenia bede probowala sie dodzwonic i to wyjasnic...

Posted

dodzwonilam sie, jest OK pani powiedziala ze z numeru katalogu bedzie numerek i nie ma co sie przejmowac ;) wlasnie tak jak mowilam to wina tego ze zglaszalam na dwa sposoby

Posted

Czyli troche nas będzie. Ciekawe czy kogoś uda mi się poznać. Chociaż ja to sama chyba nie zagadam :oops: .

Gosia&Aston to będziemy przy tym samym ringu chyba :cool3:

Posted

witam
mam pytanko bo moja znajoma "obudziła sie"i chciałaby szczenaiczka wysawic w Kaliszu ale go nie zgłosiła wiec tylko moze go złosic w dniu wystawy i koszt to 100 zl tak?:razz:
czy jest jakas inna mozliwosc?

Posted

Nie wiem na 100% ale ja to tak rozumiem, że psa trzeba było zglosić do 24 maja i poźniej już zgloszenia są nie przyjmowane, ale jeżeli ktos zglosił psa a na przykład nie miał wtedy kasy to może za niego zapłacic w dniu wystawy tyle, że wtedy ten koszt jest już wyższy.

Posted

oki dzieki;)
ale wies co jak ja to czytam ze mozna zgłosic psa w dniu wystawy i koszt jest 100zł troche duzo:razz: wiec nieiwiem czy ona sie wtedy zdecyduje-ale peweni zadzwoni do zwiazku jeszce i sie dowie....
moze cos da sie zrobic..