Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BIS BABY:

Dla nas to był debiut i to dla mnie też, a nie tylko dla suni. Moja Honda (sznaucerka olbrzymka) dostała fajne opinie, WO i walczyła o BIS, co jak na pierwszy w życiu występ bardzo cieszy, zwłaszcza, że urodzona u nas i zostawiona po wielu wahaniach - nasz pierwszy w życiu miot i w dodatku bardzo równy, więc trudno było się zdecydować, jaką dziewczynę, czy może chłopaka, bo było ich 7 zostawić.
Niestety zdjęcia nie bardzo wyszły:

[FONT=Times New Roman][/FONT]

[FONT=Times New Roman][/FONT]

Posted

Czy nikt nie znalazl na wystawie srebrnej szczotki z wlosia? Pakuje sie wlasnie do Zakopanego a tu nie ma naszej ulubionej szczotki :( Musialam ja zgubic gdzies przy ringu honorowym ;(

Posted

[quote name='panienkabubu']Bostonka z mojej hodowli Bunia (IXIE OF Dreams Become A Reality FCI): dosk 1/2, Zw. Mł., Najlepszy Junior w Rasie, potem Zwycięzca Rasy; na koniec BEST IN SHOW JUNIOR III

Moja bernardynka Frania (MY LOVELY Dreams Become A Reality FCI): dosk 1, CWC, Najlepsza Dorosła Suka w Rasie (znaczy no.. Zwycięzca), potem Zwycięzca Rasy; na koniec BEST OF GROUP II lokata !!!!!!

Gratulacje! :multi:

[quote name='Marchewkowy'] :lol: Magia rewelacyjnie wygląda zasużenie przeszła do finałowej 5-tki na BOG III!
To ja też się pochwalę, wystawiane przeze mnie:
pudlica Chica -1 lok, W.O. i Best Baby
roczny landseer Drix - 1 lok, oc. doskonała, Zwycięzca Młodzieży, Best Junior, Best of Breed i na finałach
BEST IN SHOW IV Oddziału Będzin :lol:

Brawo :D

[quote name='Talagia']My tez sie chwalimy,
Lucjanek - 1 CWC,
Raven , 1 CWC,Zw,BOB i BOG 2 :)

Dla Was też gratki :D

[quote name='PodajLape.pl']Witam wszystkich

Jeszcze u nas można znaleźć troszke zdjęć z wystawy - zainteresowanych zapraszamy:
www.podajlape.pl/aktualnosci/196/V-Krajowa-Wystawa-Psow-Rasowych-w-Bedzinie-25-07-2010-fotorelacja.php

Pozdrawiam wszystkich

Załapaliśmy się ! :D

• 2 weeks later...