sota36 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Z tego co wiem - 1. Briard - Angus Karhu czarny Niedzwiadek Quote
katik Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Koniec moich zdjęć. Mam nadzieję, że ktoś jeszcze wstawi fotki z wystawy. Quote
katik Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 http://bedzin.naszemiasto.pl/artykul/507166,psie-pieknosci-na-wystawie-zobacz-zdjecia,galeria,492374,id,t,tm,zid.html Quote
Bardotka Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Gratki dla Wszystkich:) Moj mały cardis - JCAC, BOB i BOG IV :D Maluch rozpoczął drogę do Ml Ch PL Quote
PodajLape.pl Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Witam wszystkich Jeszcze u nas można znaleźć troszke zdjęć z wystawy - zainteresowanych zapraszamy: www.podajlape.pl/aktualnosci/196/V-Krajowa-Wystawa-Psow-Rasowych-w-Bedzinie-25-07-2010-fotorelacja.php Pozdrawiam wszystkich Quote
Iss Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 http://picasaweb.google.pl/ewelinac3/KWPRBedzin2010# kilka fot z Będzina. Naprawdę nikomu się labki nie uchowały ? Quote
marako Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 BIS BABY: Dla nas to był debiut i to dla mnie też, a nie tylko dla suni. Moja Honda (sznaucerka olbrzymka) dostała fajne opinie, WO i walczyła o BIS, co jak na pierwszy w życiu występ bardzo cieszy, zwłaszcza, że urodzona u nas i zostawiona po wielu wahaniach - nasz pierwszy w życiu miot i w dodatku bardzo równy, więc trudno było się zdecydować, jaką dziewczynę, czy może chłopaka, bo było ich 7 zostawić. Niestety zdjęcia nie bardzo wyszły: [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
Talagia Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [quote name='PodajLape.pl']Witam wszystkich Jeszcze u nas można znaleźć troszke zdjęć z wystawy - zainteresowanych zapraszamy: www.podajlape.pl/aktualnosci/196/V-Krajowa-Wystawa-Psow-Rasowych-w-Bedzinie-25-07-2010-fotorelacja.php No pieknie... oglądam zdjecia z grupy a tam I,II,III,IV,V,VI,VIII,IX i X :( A gdzie VII ? ;( Quote
Marchewkowy Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Ja mam tylko kilka zdjęć :) BIS Baby BIS Puppy i luźne fotki: Quote
PodajLape.pl Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Talagia napisał(a):No pieknie... oglądam zdjecia z grupy a tam I,II,III,IV,V,VI,VIII,IX i X :( A gdzie VII ? ;( :( Wiem, wiem - źle wyszło.... Poprawimy sie następny razem Quote
Talagia Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Czy nikt nie znalazl na wystawie srebrnej szczotki z wlosia? Pakuje sie wlasnie do Zakopanego a tu nie ma naszej ulubionej szczotki :( Musialam ja zgubic gdzies przy ringu honorowym ;( Quote
Obama Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Jaka szkoda,że mój pies nie załapał się na żadne foty.:( Quote
Shetanka Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='panienkabubu']Bostonka z mojej hodowli Bunia (IXIE OF Dreams Become A Reality FCI): dosk 1/2, Zw. Mł., Najlepszy Junior w Rasie, potem Zwycięzca Rasy; na koniec BEST IN SHOW JUNIOR III Moja bernardynka Frania (MY LOVELY Dreams Become A Reality FCI): dosk 1, CWC, Najlepsza Dorosła Suka w Rasie (znaczy no.. Zwycięzca), potem Zwycięzca Rasy; na koniec BEST OF GROUP II lokata !!!!!! Gratulacje! :multi: [quote name='Marchewkowy'] :lol: Magia rewelacyjnie wygląda zasużenie przeszła do finałowej 5-tki na BOG III! To ja też się pochwalę, wystawiane przeze mnie: pudlica Chica -1 lok, W.O. i Best Baby roczny landseer Drix - 1 lok, oc. doskonała, Zwycięzca Młodzieży, Best Junior, Best of Breed i na finałach BEST IN SHOW IV Oddziału Będzin :lol: Brawo :D [quote name='Talagia']My tez sie chwalimy, Lucjanek - 1 CWC, Raven , 1 CWC,Zw,BOB i BOG 2 :) Dla Was też gratki :D [quote name='PodajLape.pl']Witam wszystkich Jeszcze u nas można znaleźć troszke zdjęć z wystawy - zainteresowanych zapraszamy: www.podajlape.pl/aktualnosci/196/V-Krajowa-Wystawa-Psow-Rasowych-w-Bedzinie-25-07-2010-fotorelacja.php Pozdrawiam wszystkich Załapaliśmy się ! :D Quote
Nikon Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Zaległa fotorelacja z wystawy: http://www.zpr-husky.com/fotografika/index.php?option=com_content&view=article&id=36:bdzin-krajowa-wystawa-psow-rasowych-25072010&catid=3:wystawy-psow&Itemid=4 Zapraszam ! Quote
Marchewkowy Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='Nikon']Zaległa fotorelacja z wystawy: http://www.zpr-husky.com/fotografika/index.php?option=com_content&view=article&id=36:bdzin-krajowa-wystawa-psow-rasowych-25072010&catid=3:wystawy-psow&Itemid=4 Zapraszam ! Czy mogę użyć jednego ze zdjęć u siebie na stronie? Quote
Bardotka Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 A czy ja moglabym poprosic 86 i 29 na swronski@wp.pl oczywiscie jesli moglabym na stronke do siebie wrzucic? :D Quote
Patsi Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Nikon, czy też mogłabym użyć na stronie zdjęcie mojego psa (chow chow)? Świetnie go uchwyciłaś :loveu: Quote
Recommended Posts