bety Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Lublin 13.VI.2010 (CWC) Sędzia: Magdalena Musiał PSY Klasa młodzieży: Jazgar BIG BOY Klasa pośrednia: ARGO Inferno De La Noche Klasa otwarta: BABAJ Furia SUKI Klasa baby: F'EMMA Strażnik Beskidu FIRST LADY Strażnik Beskidu Klasa pośrednia: Finigan BOS-ERI SHANTI Klasa otwarta: BEARHAVEN YOSHI Ibuprom CATHY Furia Pzdr Quote
bety Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 Foteczki dzięki uprzejmości japońskiego kuzyna (bardzo pięknie za nie dziękuję) [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] cdn Quote
bety Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] i jeszcze trochę fotek AA jest tutaj [FONT=Calibri]http://www.dogomania.pl/threads/180514-Krajowa-Wystawa-Psów-Rasowych-Lublin-13.06.2010r./page31[/FONT] Wstawi ktoś wyniki? Pzdr Quote
Marzena>> Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Lublin 13.VI.2010 (CWC) Sędzia: Magdalena Musiał PSY Klasa młodzieży: Jazgar BIG BOY - V1, ZwMł, NJwR Klasa pośrednia: ARGO Inferno De La Noche - V1,CWC, NDPwR Klasa otwarta: BABAJ Furia - ? SUKI Klasa baby: F'EMMA Strażnik Beskidu - WO2 FIRST LADY Strażnik Beskidu WO1, BIS BABY 2 Klasa pośrednia: Finigan BOS-ERI SHANTI - V1, CWC, NDSwR, BOB Klasa otwarta: BEARHAVEN YOSHI Ibuprom -? CATHY Furia - V Tyle wiem :) Quote
Matagi Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Suczka długowłosa dostała ocene doskonałą-pytałam właściciela:p Quote
Marzena>> Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 inferno napisał(a):ARGO INFERNO DE LA NOCHE- V1, CWC, NDPwR Dzięki za szybką reakcję, pozdrawiam i gratuluje :) Quote
Marzena>> Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Matagi napisał(a):Suczka długowłosa dostała ocene doskonałą-pytałam właściciela:p Dzięki, po prostu brak pytań................... Quote
bety Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Dzięki za wyniki. Matagi napisał(a):Suczka długowłosa dostała ocene doskonałą-pytałam właściciela:p Lilka ciekawe czy Ci prawdę powiedział właściciel :p;) Jeśli to prawda to słowa Marzeny są trafne. Marzena>>;14896357 napisał(a):Dzięki, po prostu brak pytań................... Można jeszcze dodać - brawo dla sędziny :shake: Pzdr Quote
Matagi Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Myślę,że prawde mi powiedział....zobaczył moja mine,wiedział o co chodzi, i wyjaśnił,że sędzia powiedziała,że SĄ GORSZE WADY niz długi włos i dlatego daje doskonałą:roll:....żeby ona choc była wyprana:p Kaśka!:lol: szykuj Gabiske na weterany!!!!:evil_lol: a co?!!!!:eviltong: Quote
bety Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 Matagi napisał(a):Myślę,że prawde mi powiedział....zobaczył moja mine,wiedział o co chodzi, i wyjaśnił,że sędzia powiedziała,że SĄ GORSZE WADY niz długi włos i dlatego daje doskonałą:roll:....żeby ona choc była wyprana:p Kaśka!:lol: szykuj Gabiske na weterany!!!!:evil_lol: a co?!!!!:eviltong: No dobra z tym to się zgodzę, że istnieją GORSZE WADY (których sędziowie też nie zauważają :mad:) - no ale bez przesady - długowłosa AA to super misio kanapowy ale dążenie na siłę do hodowlanki ....(?!?) :shake: No to będziemy mieli w Polsce (dzięki takiemu sędziowaniu) drugą sukę długowłosą z uprawnieniami hodowlanymi - BRAWO. :shake: Eeeeeee Lilka jeszcze nie zgłupiałam :evil_lol: żeby moją staruszkę targać po wystawach - choć i tak w tym wieku wygląda lepiej i ma lepszy charakter niż niejeden młodzik. :diabloti: Pzdr Quote
Recommended Posts