Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chita mowil ze ma dwa pinczery molosa i cos jeszcze zapomnialam:D nie wyspana jestem:) sama wlazi do klatki ma tam jesc pic i chowa sie przed kuba jak naszpaci:):) wiec polowa sukcesu dzisiaj razem w wyrze ze mna spaly przytulone zero akcji.. ja mysle ze bedzie dobrze:)

• Replies 513
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sluchajcie.. Nie wiem co sie dzisiaj stalo ale to cos nienormalnego jest:-/ Wstaje rano okolo 6 widze psy sie razem bawia:o pomyslalam ze ja jeszcze spie i snie:o ale podchodze faktycznie ciagaja sie sznurkiem po spacerku robie sniadanko a one uprawiaja seksiora:o jak to ten teges mozliwe?? Ona wysterylizowana on kastrat:o Normalnie luska zboczeniec pupencje nastawia a on korzysta... w tym momencie biegaja za soba po domu... Albo ja faktycznie jeszcze snie albo nie wiem skad ta zmiana nastapila...

Posted

chita napisał(a):
sie pogodzily widocznie w najbardziej skuteczny sposob:diabloti::eviltong:

hahahaha na to wyglada:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

chita dzieki za przelew - dotarł:loveu:

Posted

To psy godza e tak jak i ludzie?:o No ja mam nadziejeze to znaczy ze sie dogadaja bo seksior trwa juz z 4 godzina zaczyna mnie nudzic ogladanie ich ale sa tak bezczelne ze patrza mi w oczy i sie lomocza:-/ ale z dwojga zlego lepsze to niz gryzienie sie:D

Posted

Kofeina napisał(a):
To psy godza e tak jak i ludzie?:o No ja mam nadziejeze to znaczy ze sie dogadaja bo seksior trwa juz z 4 godzina zaczyna mnie nudzic ogladanie ich ale sa tak bezczelne ze patrza mi w oczy i sie lomocza:-/

hahaha ja tam nie wiem jak Ty sie godzisz:diabloti:, ja podaje reke na zgode:eviltong:

ale zeby 4godziny sie godzic...:-o :cool3:

Posted

Chita diable to ty wspomnialas ze to najlepszy sposob godzeia sie:D:D:D no 4 godziny:o teraz spia nawet na spacer nie chcialy isc:D kto by pomyslal ze takie love zaskoczy:):)

Posted

dobra moje drogie panie dzisiaj padamy na cycorki:) ja Lusia i kubusia:D wiec idiemy na dwie godziny na polane i spadamy spac...
Sluchajcie luka ma 1,5 roku a ma osad na zebach stad charakterystyczny smrodek z paszczy dzisiaj to marcin zauwazyl..
I sama sobie panienka szwa sciagnela z karku. jak ona to zrobila nie wiem. Ale zaszyta jeszcze ra i jak zobacze ze grzebie bedzie z kolnierzem chodzic... no to przesylamy buziaki i pozdrawiamy. Kolorowych koszamrkow:) :*

Posted

To Gosianie wspominala ze bylo spięcie??:) Kub a sie jej odgryzl za warczenie i poazywanie zebow:) Ale spoko sytuacja opanowana:) Dwa szwy zalozone :) Juz po krzyku:)

Posted

Dzien dobry:) Dzisiaj juz mamy urlopa:) Wiec zrobimy ogloszeia lusi i innym psiaczkom oczywiscie malioska i Kaji:( Oj bida straszna ten piecho.. I dzisiaj tez porobie zdjecia miskom to wysle gosi i gosia wstawi bo ja to nie bardzo wiem jak:] choc moze jak pokombinuje to mi sie uda:] Milego dnia

Posted

musisz je najpierw wrzucic na jakis serwer np imageshack czy fotosik, potem w tekscie klikasz na "dodaj grafike"-to ta ikonka w zaawansowanej edycji za koperta i przed video;) wklejasz tam link do fotki i voila... albo prosciej...przeciagasz z serwera zdjecie w tresc posta;)

Posted

bo ze mnie tlumacz jak z koziego zadka wentylator;)

a to sie nadaje na watek szkodnikow:)

aaa i zdjecia musza byc zmniejszona, maks dlugosc to 640pxl;)

btw ten but powinnas jej chyba zabrac bo sobie ubzdura ze jej wolno:D

Posted

Chita dzieki za zdjecia:D To ja sie pol dnia nacharowalam jak to ten teges a tu patrz ciach pach i po wszystkim:D No co do butow, zrobilam maly test, postawilam 5 par butow na przedpokoju w rzadku plus te zdezelowane zostawilam ja i wiecie co?? Bawila sie tylko zjedzonymi tamte ja nie interesowaly, ma nowa zabawke lata z tymi butami i sie cieszy. Co najsmieszniejsze sama sobie wyciaga zabawki z szafy:o jak ona to robi nie wiem co im schowam jak wychodze to wracam szafa otwarta ta sie bawi:D a w klatce jej ie zamykam klatka jest otwarta i jeszcze nic nie zniszczyla zadnej kanapy nie zjadla, byc moze dlatego ze jest kuba.. Strach i znerwicowanie z poczatkow minely:D:D:D normalny pies:) nawet juz nie ciagnie na smyczy. tera mam urlop to sobie pofolgujemy..

Posted

Gosiu!! dzisiejszym dniem to ja jestem zszokowana, chyba ten wczorajszy seksior pomogl:evil_lol: Ona go sama zaczepia robi unik i dzida biega po calym domu a on za nia. Dwa razy wydzwonily w sciane:cool1: Co prawda kubus ja dzisiaj niechacy osikal a ta sie zjezyla ale zakonczylo sie to wspolnym bieganiem po lace:razz: Jest wszystko ok a myslam ze bedzie naprawde gorzej.. spiecia byly byly ale nawet buty zjedzona zuja razem:evil_lol: o wlasie daly sobie buzi:loveu: no co ja moge wiecej powiedziec zachwalam. 4 dni wystarczyly ale tak naprawde to chyba troszke pomogl behawiorysta. W przyszlym mc jak moja sytuacji finansowa troszke podskoczy zapisze luke na szkolenie bo to 240 zl a moze jej pomoc znalezc domek. No a mysmy goska daly ciala:mad: nie przekazalam Patrykowi ciuchow i rzeczy na bazarek:mad: