Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja rozmawialam z Gosia ze tymczas nie bedzie platny wiec nie chce od was zadnej karmy;) I tak zakupilyscie klatke kenelowa. A jedzenia u mnie pod dostatkiem. Odkarmimy dziewuche:D Zreszta Gosia ma zrobic bazarek wiec i te pieniazki przeznaczcie na naprawde potrzebujace mordeczki a nie na psa ktory u mnie z glodu nie zdechnie;)

• Replies 513
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chita DZIEKI Ci za pomoc:loveu::loveu: i niby przypadkiem:evil_lol::evil_lol: wrzucenie linka Luki na watek Yakimy;)
i dziekuje za pomoc finansowa w transporcie - ogromnie sie przyda:loveu::loveu:

bylam dzis u Luki i pierwszy raz sie nie zesikala na moj widok:multi::multi: ale musze byc zimna jak lód i nie odzywac sie poczatkowo do Niej to wtedy sie tak nie nakreca....powiedzialam Jej, ze juz niedlugo posiedzi w schronie....:multi:

Posted

doddy napisał(a):
Cieszę się, ze Luka ma szansę na DT. :)
Wiem, że myśli o jej adopcji Krzysiek od naszego Ozzulca. :)

tak:):)
znasz Go??
ale tak długo sie nie odzywał to myslalam, ze juz zrezygnowal

mogłabys wsadzic Luka na Wasza stronke?? maila wyslalam w piatek - doszedl?

Posted

Mail doszedł. Dałam Luśkę na FB i forum fundacji a na stronę jeszcze nie dałam rady (nie mam na służbowym kompie programów graficznych).
O lalce myśli Krzysiek, znamy go znamy :) Ma Ozziego z adopcji.
Krzysiek do Was zadzwonił jak cała rodzina w 100% podejmie decyzje o adopcji.

Posted

no i super - to rozumiem, a nie decyzja w przypływie emocji a potem po roku jak emocje opadna - zwrot
DZIEKI za pomoc w oglaszaniu:)

zobaczymny jak Luka bedzie sie zachowywac u Kofeiny z drugim psem.. i ogolnie w mieszkaniu

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):

zobaczymny jak Luka bedzie sie zachowywac u Kofeiny z drugim psem.. i ogolnie w mieszkaniu

chcialas powiedzec: zobaczymy ile kanap przezyje:diabloti:

Posted

dobra i teraz moje drogie pnie powiedzcie mi czy ja mam szczescie czy pecha:] bo ja juz nic nie rozumiem. Zawsze jak znajde sobie pieska na tymczasik zrobie wszystko co trzeba to sie okazuje ze on znajduje domeczek:D Ale i tak sie ciesze ze ktos o niej mysli:) hihi

Posted

[quote name='chita']chcialas powiedzec: zobaczymy ile kanap przezyje:diabloti:

no właśnie wcale tego nie chcialam mowić;):grin::grin:
[quote name='Kofeina']dobra i teraz moje drogie pnie powiedzcie mi czy ja mam szczescie czy pecha:] bo ja juz nic nie rozumiem. Zawsze jak znajde sobie pieska na tymczasik zrobie wszystko co trzeba to sie okazuje ze on znajduje domeczek:D Ale i tak sie ciesze ze ktos o niej mysli:) hihi
noo kochanan to ja zapraszam na watek mojego psa, ktory od roku siedzi w hoteliku...napisz tam, ze bierzesz go na DT:cool3::evil_lol::evil_lol:
[quote name='doddy']Melduję, że Luka jest już u nas na stronce:
http://www.fundacja-ast.pl/pl/adopcje/psy-poza-fundacyjne/252-szablon-1

superoro..dzieki wielkie:loveu::multi:

jutro Luka opuszcza schron i jedzie na noc do Wiosny a w sobote rano do Kofeiny na DT:bigcool::bigcool:

Posted

Dzień dobry kochane:] Po pierwsze milego dnia:) Po drugie zyczcie mi powodzenia a po 3 zrobie sobie kawe i ide na watek tego misiaczka:] hehe no normalnie moje szczescie dla was dla mnie bywa pechem:D

Aaa i czekam dalej na ta klateczke kenelowa:)

Posted

Wlasnie pan kurier przytargal mi na gore klatke:) Ja zabieram sie za skladdanie tego czegos a moj piecho jest zainteresowany co to takiego:] Pozniej napisze co i jak:]

Klatka zlozona. Pudelko zostawiam jakbym w razie w miala ja odsylac gosi:] moj pies tam siedzi:] :cool3:
Ale juz zascielilam kocyk poduszeczka i czeka na niunke:diabloti:

:loveu:

Posted

Jutro maja byc:]o ktorej nie mam pojecia. Ja dzisiaj robie ostatnie porzadki chowam wszyskie buty szukam psich zabawek itd. Co do Klatki kenelowej nie mam doswiadczen wiec jak bede miala jakis problem to bede pisac. Ja mam nadzieje ze klatka nie bedzie potrzebna bo dziewucha nie bedzie niszcyc. Zreszta poki co ja jestem w domu a 15 mam urlop. Mam tez zaprzyjaznionego szkoleniowca wiec tak chyba zle nie bedzie:)

Posted

Dobra ide spac bo zwariuje:] a jutro musze byc wyspana:] bo przyjedzie adhd :Ddobranoc kobiety chita 3 maj kciuki bo jak cos to przez ciebie:D a ty gosia sie ni e denerwuj:0 Buzia:)

Posted

Kofeina napisał(a):
Dobra ide spac bo zwariuje:] a jutro musze byc wyspana:] bo przyjedzie adhd :Ddobranoc kobiety chita 3 maj kciuki bo jak cos to przez ciebie:D a ty gosia sie ni e denerwuj:0 Buzia:)

dobrze, ze jak cos to bedzie na chite :D:D:D
ja zawsze sie denerwuje w takich momentach - trzymam kciuki za spokojne zapoznanie z Twoim Kubusiem:)

Posted

dzien dobry wstalam:) I sie denerwuje:) nie bedzie na chite tej kobiecie wszystko wybacze:) No coz aga zdjecia beda beda:D jak tylko przyjedzie i wycaluje wymiziam to porobie fotki:D:D:D czekam moje panie. i noralnie mnie trafi z nerwow zaraz...:D

Posted

Sluchajcie!!! Mam luske w domku!!! hehe otoz dziewuszka jest taka malutka ze mojemu kubie przechodzi pod nogami:):) jest dobrze pierwsze obwariwania byly, teraz kreci sie jak owsik po domu i sprawdza gdzie jeszcze nie byla:] poki co jest ok:) jak sie pogryza bede rozdzielaa c chociaz moj kuba jej odpuszcza. Poki co jesc im nie dam bo sie troszke boje. dam popoludniem. Co jeszcze hmmm no sliczna jest i taka malutka:D nawet do sklepu teraz nie pojde bo sie boje ze jak wyjde to sie pogryza. Poki co czekam az sie oswoja:)\

i puscila pawia:o