Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 513
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ok wlasnie wgralam filmiki;)
tak sie bawi lucynka ona nie umie sie bawic b skakania podgryzania warczenia i fisiowania:)
na filmikach tanczyla z moja siostra a poznie w chamski sposob stosowala swoje zaczepki skocze ugryze cie gon mnie;)
A moja siostra mowi: choc lucyna porozmawiamy kulturalnie;)

http://s1105.photobucket.com/albums/h342/Kofeina224/?action=view&current=V1905_15-10-11.mp4#!oZZ2QQcurrentZZhttp%3A%2F%2Fs1105.photobucket.com%2Falbums%2Fh342%2FKofeina224%2F%3Faction%3Dview%26current%3DV1901_15-10-11-1.mp4

http://s1105.photobucket.com/albums/h342/Kofeina224/?action=view&current=V1905_15-10-11.mp4

A dodam ze luska tylko tak skacze na age bo ona jej pozwala..
Aga powie slowo ide spac a luska fruu za nia i ja za klaki z lozka wyciaga...

Posted

dzisiaj z ranca przez glupote ludzka o malo zebow nie wybilam....
jakis pancio puscil swojego nadgorliwego pieseczka bez smyczy cos ala jamnik...
podbiegl i na smierc wystraszyl kube bo chcial go dziabnac a lucyna chciala dziabnac jego:(
na szczscie nic sie nie stalo a pan dostal solidny opierdziel:mad:

jedno broni drugiego to chyba dobrze:cool3:

Posted

[quote name='chita']:knajpa:na imieniny;)

btw filmikow, siostra Ci rozpuszcza lucynke:mad:[/QUOTE]

lucynka i tak jest rozpuszczona jak dziadowski bicz;)
z nami tak nie fisiuje a wi ze aga jej pozwala no to my tez pozwalamy na godzine szalenstwa raz w tygodniu
no plus czasem slokie szalenstwa ale co pan nie widzi to nie udowodni;)

Posted

hahha ladnie to tak z siostry robic worek treningowy:evil_lol:

byle jej tak nie zostalo, dziadowka to chyba z tych co trzeba jej czasem pokazac kto tu rzadzi:razz::diabloti:

Posted

tak tak tu racja nam paula ta babeczka od szkoleniowca mowila ze luska czasem nie rozumie slowa nie
i jak sie rozbawi to ciezko ja opanowac dlatego jak juz przegnie to wywracamy ja na plecy brzuchem do gory i
czekamy az sie uspokoi.. naprawde skutkuje bo przy kolejnej zabawie juz sie tak nie rozpedza

A moja siostra to tam przyzwyczajona, kiedys panicznie bala sie psow a pozniej bylo moja goldie (dog) i moj kubusko
teraz jest moj szczerbatek albo lucyna choc porozmawiamy;)

Posted

amstaff - pożeracz batoników i zalizywacz dzieci.
Telewizjo i praso - czemu nie pokażesz tego w wiadomościach i na pierwszych stronach?

Lucysiu, spóźnione życzenia wsiego psiego najlepsiego!

Posted

no wlasnie diuna to jest dobre pytanko...
tak z kradzieza batonikow dzieciom na spacerze mamy problem:(
non stop ktos cos komus zwinie;) sasiedzi sie tylko smieja a ja zawsze mam zapas lizakow by pocieszyc dziecko:)

Posted

doddy napisał(a):
Do nas została oddana Tequila bo polizała dziecku loda. Więc pani ją wolała oddać, bo w TV mówili, ze pitbulle mordują dzieci...

aha... nawet nie wiem co napisac bo ja luske za zlodiejowanie sasiadom musialabym ja zabic...
no i kuba tez kradnie nauczyly sie tak ze jak dziecko ma cos w rece slodkiego to hops ja nie zauwaze

ale to co napisalas przeroslo moje wyobrazenia (brakuje mi slowa)

Posted

Kurcze przeczytalam watek lucyny jeszcze raz i generalnie po tylu miesiacach casem dni dobrych i zlych
nie wyobrazam sobie ze teraz przyjechalby do mnie ktos w sensie jakas rodzinka z tekstem dziekujemy za psa wspanialego psa:x
Nie wiem czy to ja jestem nienormalna ale ja do szczerbatka sie tak przyzwyczailam ze bez wchodzenia mi na glowe, zlodziejstwa
slodkosci plus sikania na marcina czulabym sie dziwnie... to chyba zboczenie;)

Posted
Posted

no coz.. lucyna nie zachowuje sie tak na codzien...
to e 20 minut pozwlam sie je tak bawic nie oznacza ze luska bawi sie tak na codzien. mowilismy tu o fisiu, o godzinkach przepelnionych zabawa i szalenstwem awet ludzie je maja.

dodam ze lucyna jest po stalym nadzorem szkoleniowca ktory koryguje nasze bledy i czasem tez pozwala nam szalec.
i nie widzi w tym nic zlego...