Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='chita']arina tez gloduje jak ma fochy, dziala idealnie, po jednym takim dniu detoxu nawet kurak smakuje:)[/QUOTE]

no ja sie zastanawiam wlasnie nad 1 dniem kary bo co dzien wywalam karme.. bo juz i pachnie to tym bardziej nie tknie...
dobra zabieram miche z zarciem..

• Replies 513
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='doddy']Super widzieć psy szczęśliwe w swoich domach.
Zabieg coś pomógł?[/QUOTE]

tak mala nie posikuje juz wcale..
po zabiegu to ona sie miewa super rewelacyjnie no ja nie znalazlam sily na nia zeby 3 godz po wybudeniu nie biegala:)
krowka dziadowka;)

Gosiu no a czy ja nie mowilam ze luska wybiera sobie dziwne miejsca do spania?
wczoraj lezala w szafie wieczorem:)

Posted

[quote name='agaga21']kofeina, może byś jej mogła zdejmować kolczatkę.....choćby do spania :([/QUOTE]

To nie jest kolczatka;) to jest dlawik...dlawik nie ma kolcow
Najczesciej to ona lata na obrozy choc nie wiem jak ona to robi ale juz mi 3cia obroze zzarla przegryza ja jakos jak nie wiem;/

Posted

aa zapomnialam dopisac ze ona sciaga sobie ten dlawik kiedy chce wystarczy ze glowe pochyli a jej ulubionym zajeciem w przerwie na molestowanie kuby to mietoleie go w pasczy i bieganie z nim po domu..
ja juz chyba gdzies wspominalam ze lucys ma czasem dziwne zabawy;)

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']Kofeina a mozesz ja nagrac???? pliss tak bym chciala tą świrówke na zywo zobaczyc:)[/QUOTE]

Jasne ze moge musze poczekac tylko na te jej godzinki zaczynaja sie o 12;) pozniej spokoj i o 17;)
jak nagram przewale na kompa to ci wysle gosia na poczte i dam znac ze wyslalam.

Posted

tak to byla fakt faktem kolczatka dlatego ze obrozy juz nam zabraklo a dlawik dla lucka byl potrzebny nastepnego dnia zakupione byly obroze;) jak juz psalam musze sie zaopatrzyc w nie wiem co bo ona mi zjada te obroze przekreca jakos leb wsadza paszcze i sini mietosi i gryzie. nawet skorzana zezarla wiec u niej material chyba nie ma znaczenia

Nie napisaam jeszcze a ju mowilam gosi ze lucyna nie ma dwoch zebow na przodzie.. a jak to sie stalo?
jednego wyszczerbila sobie na patysiu jeszcze w legicy a drugiego stracila jak zrobila jak ja to nazywam jezioro labedzie
ganiala sie z Kuba po czym paneli jej zabraklo i przywalila paszcza w sciane.. przy sprzataniu znalazlam zeba
ukruszonego;)

teraz nauczyla sie reagowac nawet jak ja wolamy na sacerze szczerbatek chodz;)

Posted

Gosiu chyba zawstydzilas ta moja blerwe bo spokoj poki co:D
cisza przed burza;) poczekam do 17:)

edit;) Gosia zawstydzilas luske;) cisa spokoj az nie wierze:D
poczekam do jutra;) no chyba ze dzis sie jeszcze cos wydarzy:D

Posted

No wlasnie chyba wysle ci na maila bo wiesz jak to u mnie z tymi wszystkimi zdjeciami :(
do wieczrka przesle wsio bo musze isc do sasiadki po kabelek...

zaluje tylko ze o 24 nie nagralam fisia al bylismy juz tak zmeczeni ze nie chcialo mi sie szukac telefonu
a dziewczyna sie wyspala i ogien;)

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']nic nie mam....[/QUOTE]

nosz bo kurza twarz cos wogole niczego nie moge zalaczyc :(
marcin mi cos poprzestawial azzzzzz
normalnie cos mnie dzisiaj trafi...
gosiu jutro ci prsle bo przeciez jego ni ma a mi si zade zalaczniki nie otwieraja
z facetami.... nic tylko zamordowac

Posted

hahaha noo spoko poczekamy do jutra
a ja...mam w domu kota małego - poszlam na spacer z psem i sie przypałetał..moj satik w szoku bo na podwórku to koty goni a tu Mu kot dał w pysk i zbaraniał

Posted

hehehe no coz;) jakby gosiu to bylo blizej to tego kotka zo zoologicznego moglabym wsadzic;)
tak poszla ta moja niszczesna trojca;) w tydzien znalazly dom a mysmy si zobligowali o bzplatnej kastracji/sterylizacji

Gosia potrzebna ci klateczka?;) bo Mnie sie jakos ciasniej robi w domu;)

Wlasie i moze tutaj porusze tat tabletek na odrobaczani jsli ktosby potrzebowal tabletek na odrobaczanie
jestm w stanie zamowic po 4 zl od sztuki tam nie cale nie pamietam ile to wychodzilo
Im wiecej zamowimy tym bdzie taniej;)

Posted

haha klateczka mi niepotrzebna bo mma nadzieje, ze kotek posiedzi tylko do jutra, ale jesli Tobie juz nie jest potrzebna to chetnie wemiemy - przyda sie..zapytam koleznke z Wrocka czy by Jej od Ci9ebie jakos nie odebrala ok??
co do tabletek mysle nad iloscia - dzieki:)