Kofeina Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 lucyna po zabiegu miewa sie dobrze... wszystko poszlo pomyslnie, ma sie chyba tak dobrze ze juz wariuje ...;) jej to nic nie polozy serio serio:D Quote
Lu_Gosiak Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 too super!!!:):) Luśka jest jak terminator - niezniszczalna:D:D::D Quote
Kofeina Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Lu_Gosiak napisał(a):too super!!!:):) Luśka jest jak terminator - niezniszczalna:D:D::D wulkan eergii jej sie nie da niczym oslabic:) Quote
diuna_wro Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Kofeina, ja przed zimą tez chce zoperować Klarinę, bo już nie daję rady biegać co rusz w nocy na dwór i prać posłań. Czy Twój TZ zrobiłby taki zabieg u mojej i za ile? Daj znac na PW, pliss Quote
Kofeina Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 diuna_wro napisał(a):Kofeina, ja przed zimą tez chce zoperować Klarinę, bo już nie daję rady biegać co rusz w nocy na dwór i prać posłań. Czy Twój TZ zrobiłby taki zabieg u mojej i za ile? Daj znac na PW, pliss co to jest TZ??? :) zapytam jak tylko wrce z pracy i naisze pw.. no posikiwanie to kiszka jest Quote
chita Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 dobrze ze juz po:) a parys juz w domu? bo gdzies wyczytalam ze jakis staruszek do Ciebie jedzie:cool3: Quote
Kofeina Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 chita napisał(a):dobrze ze juz po:) a parys juz w domu? bo gdzies wyczytalam ze jakis staruszek do Ciebie jedzie:cool3: tak tak.. parys polazl do dmecku;) mam nadzieje ze stamtad nie wroci bo znowu bede musiala sprzatac caly balkon;) ano retro czy toro ja juz nie wiem bo mi sie te psy myla.. chyba retro? nie wiem. starwika taka potrzebuje pilnie dt. jak mam miejce to wezme boje sie tylko lucysi bo te iabel jest nieprewidywalny z suka potaf sie bawic do kuby jej stsunek sie zmienil ona chyba normalnieje;) zaraz zdjecia wstawie lusi i majki z ich zabaw, a c do staruszka to zobaczymy Quote
Kofeina Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 agnieszka32 napisał(a):TZ - towarzysz życia :) aa dziekuje:) Quote
Kofeina Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 http://s1105.photobucket.com/albums/h342/Kofeina224/?action=view¤t=P130911_1627.jpg http://s1105.photobucket.com/albums/h342/Kofeina224/?action=view¤t=P130911_1627.jpg#!oZZ2QQcurrentZZhttp%3A%2F%2Fs1105.photobucket.com%2Falbums%2Fh342%2FKofeina224%2F%3Faction%3Dview%26current%3DP130911_1627_01.jpg http://s1105.photobucket.com/albums/h342/Kofeina224/?action=view¤t=P130911_1627.jpg#!oZZ1QQcurrentZZhttp%3A%2F%2Fs1105.photobucket.com%2Falbums%2Fh342%2FKofeina224%2F%3Faction%3Dview%26current%3DP130911_1627_02.jpg bawily sie ze 4 godziny:) czy ja juz mowilam ze jestem z niej dumna??:diabloti: Quote
Kofeina Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Lucyna niestety ma problemy z kolnierzem;) chyba go nie lubi bo wali glowa w sciane probujac go sciagnac;) chyba sie dorze miewa bo skacze i fisiuje, nie ma na nia mocnych:P Quote
Kofeina Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 bry zagladamy:) u nas po staremu mamy za to nowego kolege z ktoym sie wogole nie dogadujemy choc lusia jest chetna do zabaw ale on nie:( wiec staowinka sam sobie siedzi i spi... przekleje to co napisalam na drugim watku bo dzisiaj dzie zaczal nam sie superasnie Ja o 7 rano mialam super pobudke.. zyjechala POLICJA otoz wyjasnie co sie stalo pzyjechali panowie na interwencje poniewaz mam tak zatoskanych sasiadow ze zglosili mnie jako pzypadek znecania sie nad zwiezetami. dlaczego? bo mieszkam na osiedlu gdzie ludzie calymi dniami pacuje w weekend domek odpoczynek spaceek. wczoraj bylismy na mega spacerku retro zdazyl byc zauwazony a ze staruszek sapie i powloczy toszku tymi nogami a na dodatek jest chudy ( bo zeba mozna policzyc) to sasiadom zapalila sie lampka tym bardziej ze u mnie w domu sa dwa amstafy a do niedawna by parys. Panowie zapytali mnie krotko czy te psy trafily do mnie jako pozywienie dla astow oczywiscie zaposilam panow zobilam kawe pokazalam wszystkie ksiazeczki leki i DOGOMANIE caly watek stauszka i to ze moje psy wcale nie sa takie grozne a on siedzi w drugim pokoju bo sie nie dogaduja Panowie po godzinie i sprawdzeniu wszystkiego i wyglaskaniu wszystkich psow grzecznie pojechali zajmowac sie problemami zycia codziennego I teraz pytanie isc opieprzac sasiadow czy podziekowac im za reakcje ktora moim zdaniem byla uzasadniona generalnie to teaz juz po 10 chce mi sie z tego smiac ale podejrzewam ze panowie mieli wiekszy ubaw ze mnie biegajacej po domu w pizamce w krowy szukajace ksiazeczek szczepien wynikow lekow proszacej psa by nie warczal na swje odbicie w miedzy czasie sprzatajac jakze brzydko pachnaca kupe retrusia a teraz ide sprzatac i sie kapac bo od rana jakos nie mialam do tego glowy pierwsze koty za ploty, sasiedzi uswiadomieni nie trzymam mordercow;) Quote
doddy Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Kocham poniedziałki można by rzec. :) Quote
Lu_Gosiak Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 hahaha niezle niezle..pokarm dla amstafów:D:D:D ja jednak mysle, ze bardzo fajnie, ze sasiedzi sa tacy czujni o ile wynikalo to rzeczywiscie z troski o psa:) Quote
Kofeina Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 tak, dobrze zrobili to fakt choc moja mina zapewne bezcenna o 7 rano:) Quote
Kofeina Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 No dzisiaj to ja wyjatkowo pada a twarz. sie dziadowce zalaczylo adhd plus szaleju sie najadla zmienie jej karme na mniej witaminowa;) zjada mi dzisiaj koldre... wyprula z niej wsio co mozliwe plus posciel.. szczesliwa biegajaca po chacie z resztekim puchu w gebie.. Ona jest chyba zazdrosna o staruszka ktory sobie ieszka w drugim pokoju. dala disiaj czadu;) Quote
chita Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 to zrob zdjecie i lec na watek szkodnikow:cool3: Quote
Lu_Gosiak Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 hahahaha..przepraszam wiem, ze na zywo to mało smieszne, ale jak sobie Ja wyobraziłam z gębą pełną puchu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kofeina Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Lu_Gosiak napisał(a):hahahaha..przepraszam wiem, ze na zywo to mało smieszne, ale jak sobie Ja wyobraziłam z gębą pełną puchu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie no teraz to ja juz tez sie z tego smieje;) no zdarzylo sie jej pierwszy raz oprocz butow i ptasiego mleczka i murzynka;) no ale wybaczam. Chita nie zdazylam zajelam sie sprzataniem;) ale teraz w weekend jediemybaju baju na wioske wiec jakies zdecia beda. a spac nie moge za duzo emocji dzisiaj;) Quote
Lu_Gosiak Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Kofeina napisał(a):nie no teraz to ja juz tez sie z tego smieje;) no zdarzylo sie jej pierwszy raz oprocz butow i ptasiego mleczka i murzynka;) .......... zapomniałas jeszcze o kanarku:roll: Quote
Kofeina Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Lu_Gosiak napisał(a):zapomniałas jeszcze o kanarku:roll: patrz pominelam tweetego:( normalnie szkodnik jak nic.. oj tam krowka dziadowka lucynka pacynka raz na jakis czas ma odpala... przyzwyczailam sie choc chcialabym zebysmy ugadaly terin wiesz raz na miesiac ale raz rozpierducha:D a tak losuj se babo w totka nie wygraszz;) Quote
Kofeina Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Dzisiaj dzen wybrzydzania... SOBOTA a wiec karmy nie je kielbasy nie chciala wysepila od marcina bigos... nie bede opisywac jakie w domu kraza zapaszki i co chwile slychac tsssst.. :D Quote
Kofeina Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Nie wiem co jej jest ale nie chce jesc.. znaczy sie karmy wybrzydza kreci nosem i wywala zarcie z miski.... jadlam siadanko to kielbaske chciala ale kawalka chlebka to juz nie:x nawet z maslem:x ja ja chyba rozpuscilam jak dziadowski bicz... marcin mowi ze przglodzic jeden dzien to zje ale ja serca nie mam.. Quote
chita Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 arina tez gloduje jak ma fochy, dziala idealnie, po jednym takim dniu detoxu nawet kurak smakuje:) Quote
Recommended Posts