Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A wlasnie zapomnialabym... rozmawialam juz tym z gosia...
Luska sie posikuje tak troszku. leczona byla na zapalenie kuciapki badania oczu wyszly ze jest za kwasny..
Poki co dostaje propalin bo mamy podejrzenie ze to jest posterylkowe... zbaczymy jak bedzie dzialal ten magiczny syropek
jak za kilkanascie tyg to nie pomoze to bedziemy mysleli o zabiegu. co sie ta robi nie wiem ale jak zapytam o wsio Marcina
to napisze co tam sie robi..

• Replies 513
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

bry;)
U nas nic nowego lucynka przyjmuje hormony na to posikiwanie.. bo propalin okazal sie a laby poatym wszystko wporzasiu...
znamy nowe komendy nawet lezec:)
Uwielbiamy sie tzarac w kupac:x do cego brak mi slow....

Posted

no wlasnie jeszcze jedna nowinka cczy wiecie ze nasza panna spi pod koldra? nawet jak jest 20 stopni na dworze?
nie wiem skad jej sie to wzielo ale musi spac przykryta nawet jak ja odkrywam to sie budzi i nose mnie szturcha no wpusc mnie:)

szczerze mowiac to ja powinnam spac w psim kojcu:D o na wyrze nie ma miejsca kuba, parys w ngac lucyna pod koldra marcin czesto spi na kaapie w drugim pokoju:D

Posted

Kofeina napisał(a):
no wlasnie jeszcze jedna nowinka cczy wiecie ze nasza panna spi pod koldra? nawet jak jest 20 stopni na dworze?
nie wiem skad jej sie to wzielo ale musi spac przykryta nawet jak ja odkrywam to sie budzi i nose mnie szturcha no wpusc mnie:)

szczerze mowiac to ja powinnam spac w psim kojcu:D o na wyrze nie ma miejsca kuba, parys w ngac lucyna pod koldra marcin czesto spi na kaapie w drugim pokoju:D

noo to macie przerąbane:D:D:D niezła ekipa sie Wam do łóżka zwalila:):evil_lol::evil_lol:

a jak z tym posikiwaniem Luki?? lepiej chociaz troche??

Posted

odkad bierze horony jest lepiej choc po rozmowie z panem i wladca zadecydowalismy ze preprowadzimy zabieg podwiaazania ceki moczowej poiewaz ja nie jestem zwolennikiem tabletk... poczekamu te 3 mc zobaczymy co i jak ale jak cos to operacja.. mloda jest szkoda zeby cale zycie jadla tabletki...

poki co wio ok:) ale fakt jest faktem ze to wina wczesnej sterylizacji.. niestety ma to swoje plusy ale i minusy

Posted

noo jakby miala jesc do konca zycia tableki to rzeczywiscie bez sensu- lepiej juz ten zabieg zrobic...
niestety takiego psa bez sterylki wydac bylo bardzo duze ryzyko, dlatego zostala wysterylizowana

Posted

No to juz wszystko wiemy. Dziewczynka w przyszla srode bedzie miala zabieg podwiazania cewki moczowej.
Podjelismy taka decyzje gdyz nie wyobrazamy sobie cale zycie podawac jej hormonow by nie posikiwala. Wiadomo to meczace dla nas jak i dla niej.. Wydaje nam sie ze sluszna podjelismy decyzje. Bede na bierzaco informowac co i jak..

A u ans wsio ok:) Kuba lata za parysem parys za luska a luska kubie wylizuje uszy:) chyba sie zakumpowaly:)

Pozdrawiamy

Posted

diuna_wro napisał(a):
a ile taki zabieg kosztuje i u kogo robisz?

moja Klarina też ma ten problem:shake:

Diuna zabieg nic mnie nie bedzie kosztowal... ;) moj marcin jest wetem...
Jesli chodzi o poikiwanie po sterylkowe to piewrw azleca sie hormony ale u nas po hormonach rewelacji nie ma a luka jest mloda wiec nie chce jej meczyc.. stad decyzja o zabieegu:)

Posted

chita napisał(a):
trzymam za Lusie, my tez niestety z tych posikujacych jednak narazie ani na hormony ani na zabieg sie nie zdecydowalismy...

czesc karolka;)
a dziekujemy dziekujemy:) kciukasy nam sie przydadza:)

Posted

ja podawałam i hormony i propalin. Efekty marne i krótkotrwałe. Niestety ten zabieg też pomoże tylko na jakiś czas.

Więc, by zminimalizować ilość moczu wyciekającego z niej podczas snu, w nocy idziemy na siku. Zimą to prawdziwy koszmar, jak trzeba prosto z łóżka na minus 30 wyjść

Posted

diuna_wro napisał(a):
ja podawałam i hormony i propalin. Efekty marne i krótkotrwałe. Niestety ten zabieg też pomoże tylko na jakiś czas.

Więc, by zminimalizować ilość moczu wyciekającego z niej podczas snu, w nocy idziemy na siku. Zimą to prawdziwy koszmar, jak trzeba prosto z łóżka na minus 30 wyjść

Propalin szczerze mowiac nam tez nie pomogl.. hormony na pol gwizdka..
no ta zima to nic wesolego. ale jak to mowia chciales miec panie psa to dbaj o niego;)

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
a kawe im do tego zostawilas??? :D:D::D jak tam Luśki posikiwanie??

na bank bym im kawe jeszcze zrobila;)
Co do posikiwania to raz jest raz nie ma, w srode bedzie miala zabieg i zobaczymy co z tego bedzie:)

Posted

Z nowych wiesci.. jutro zabieg..
3 majcie kciuki;)

a dzisiaj w odwiedinach byla u nas ania z deoem i barbie:) Pozniej wklee link z watku wolawskich buli..
normalie nie uwierzylam w to o sie dzialo.. Majka c prawda rozwalila ostatni kota na balkonie
i sie balam ze bedzie spiecie ale cala czworka sie bawila i o dziwo porobily sie dwie grupy...
moj kuba z ani demonem szal w jedym pokoju a dziewczynki maja i luczita dziadowa w drugim podgryzanie warkot szczekanie i zabawa na calego...

powiedzcie mi co sie stalo z mja lusia ze ona taka twarzyska sie zobila...
malo tego zaczela wtorowac majce i robila wszystko co ona:)
A maja to super piecho i lucynka chyba dzisiaj pojela nowe rzeczy

jestem niej dumna:D:D:D:D

Posted

Z nowych wiesci.. jutro zabieg..
3 majcie kciuki;)

a dzisiaj w odwiedinach byla u nas ania z deoem i barbie:) Pozniej wklee link z watku wolawskich buli..
normalie nie uwierzylam w to o sie dzialo.. Majka c prawda rozwalila ostatni kota na balkonie
i sie balam ze bedzie spiecie ale cala czworka sie bawila i o dziwo porobily sie dwie grupy...
moj kuba z ani demonem szal w jedym pokoju a dziewczynki maja i luczita dziadowa w drugim podgryzanie warkot szczekanie i zabawa na calego...

powiedzcie mi co sie stalo z mja lusia ze ona taka twarzyska sie zobila...
malo tego zaczela wtorowac majce i robila wszystko co ona:)
A maja to super piecho i lucynka chyba dzisiaj pojela nowe rzeczy

jestem niej dumna:D:D:D:D

Posted

gosiu ja te:) choc posikiwanie nie peraza mnie w orownaniu d tego ze potrafi sie zgodzic:D bawila si dzisiaj szantraka jedna:D
i to fajnie mam zdjecia jutro eskanuje to wstawie;)
jestem z niej dumna serio serio;)