Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosiu a da sie ten temat przeniesc jako na juz zaadoptowane? bo ja to sie w tym wszystkim jeszcze gubie:)
no i nie umiem tych zdjec wklejac.. ja nie wiem inteligencja moja to slaba jakas jest:D

• Replies 513
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak, nawet trzeba przenies:) trzeba napisac do moderatora - bo samemu to nie da sie

co do wklejania zdjec...ja juz je wrzucisz na ten photobucet to masz tam obok zdjecia po prawej stronie IMG code - klikasz na to i wklejasz na dogo

Posted

Kofeina napisał(a):
a baksa - ania nie jest z tatyh rejonw??

Ano nie jestem do Bystrzycy mam ok 150km:(Mój rejon Karpacz ,Świeradów,Lubań,Złotoryja,Lwówek,Bolków,Kamienna Góra.Szklarska Poręba no i stolica;)Jelenia Góra

Posted

Baksa napisał(a):
Ano nie jestem do Bystrzycy mam ok 150km:(Mój rejon Karpacz ,Świeradów,Lubań,Złotoryja,Lwówek,Bolków,Kamienna Góra.Szklarska Poręba no i stolica;)Jelenia Góra

ja to mam jednak rozpoznanie terrenu dobre:) nie ma to tamto:)

Posted

no jeszce tego by brakoalo ze kawe im zostawie;) dziewczny... same zezarly a czekolada jest trujaca w nadmiernych ilosciach:)
zezarly to zygaly;) maja za swoje ale jaka zgoda opitolily we trosjke;)

Posted

Dzisiaj piatek A my z lucynka do niedzieli same;)
Pan M pojechal ne meska wyprawe na ryby z ojcem kuba i parysem:)
A ja z dziadowka chyba zrobimy sobie weekend pieknosci i zaczniemy od obejrzenia ciekawych filmow i lodow;)
Co prawda ie wiem co to ma wspolnego z pieknoscia ale napewno humorki beda lepsiejsze;)

Pozdrawiamy

Posted

Kofeina napisał(a):
Dzisiaj piatek A my z lucynka do niedzieli same;)
A ja z dziadowka chyba zrobimy sobie weekend pieknosci i zaczniemy od obejrzenia ciekawych filmow i lodow;)
Co prawda ie wiem co to ma wspolnego z pieknoscia ale napewno humorki beda lepsiejsze;)

Pozdrawiamy

nic tak nie wpływa na urodę, ani kremy ani maseczki, jak szczęście wewnętrzne! a cóż może bardziej uszczęsliwić jak nie leniuchowanie przez tv z taką miłą krówką Lusią i z lodami.

Posted

diuna_wro napisał(a):
nic tak nie wpływa na urodę, ani kremy ani maseczki, jak szczęście wewnętrzne! a cóż może bardziej uszczęsliwić jak nie leniuchowanie przez tv z taką miłą krówką Lusią i z lodami.

Moze masz faktycznie racje??;) no to dzien lenistwa tak to nazwijmy;)

Posted

No i co mamy sobote fatalna pogode i przyplatalo sie do nas dziadostwo.. Lucyka jest chora.. nie uwierzycie ale od moczenia kuciapy w smrodce diewczyna jest chora... poki co antybiotyk dostaje i zalozylem jej aldny dresik. gdie ona tak zmarzla nie wiem
ale generalnie ma cos podobnego do anginy;)

Posted

No a u nas nie wiem czy szczescia czy nieszczescia:D
Luska juz zdrowa przeziebieie ustapilo kuracja antybiotykowa zakonczona wszyscy maja sie dobrze
a ja mam wymarzone L4:D tak zesmy sie z krowka dziadowka bawily ze strzelilo mi cos w kolanie i zagipsowali mnie:D
ale dajemy rade... starosc nie radosc chyba nie umre?;)

Posted

[quote name='Kofeina']No a u nas nie wiem czy szczescia czy nieszczescia:D
Luska juz zdrowa przeziebieie ustapilo kuracja antybiotykowa zakonczona wszyscy maja sie dobrze
a ja mam wymarzone L4:D tak zesmy sie z krowka dziadowka bawily ze strzelilo mi cos w kolanie i zagipsowali mnie:D
ale dajemy rade... starosc nie radosc chyba nie umre?;)[/QUOTE]

ja mam to samo. Tyle, że gipsu nie dałam sobie na pogotowiu założyć. Na razie badam co strzelilo...
Trochę bez sensu, ze Cię od razu zagipsowali. Najpierw trzeba było zrobić USG wiązadeł.

Posted

[quote name='diuna_wro']ja mam to samo. Tyle, że gipsu nie dałam sobie na pogotowiu założyć. Na razie badam co strzelilo...
Trochę bez sensu, ze Cię od razu zagipsowali. Najpierw trzeba było zrobić USG wiązadeł.[/QUOTE]

ano bylo robioe wsio;) na szcescie w prysly czwartek sciagaja mi gips...
jestem ieobecna na dogo bo jestesmy na urlopie...

u nas wsio ok:) pozdrawiamy
po powrocie wkleje zdjecia:)

Posted

[quote name='Kofeina']Dzisiaj piatek A my z lucynka do niedzieli same;)

Pozdrawiamy[/QUOTE]

Tylko lody to czarno -białe !!!! ha ha ha zeby sie lalunia nie pomarasiła !!!!ha ha ha

Posted

[quote name='zozolina']Tylko lody to czarno -białe !!!! ha ha ha zeby sie lalunia nie pomarasiła !!!!ha ha ha[/QUOTE]

Jej smakuje sorbet malinowy:)

Witamy po przerwie urlopowej. Wrocilismy z nad morza:) zmeczeni opalenizny brak bo pogoda byla barowa;)
pieski wypoczete tak wymeczone ze z usmiechem weszly do domu i leza rozwalone na kanapach i spia nie bardo maja ochote na spacerki nawet... pozniej powstawiam jakies zdjecia:) jak tylko dojde do ladu z tym wszystkim:)