Kofeina Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Powiem ci ze nie... owsik calkowicie olal ksiezniczke zyja ze soba ale nie palaja miloscia walk nie ma wiec jest spokoj. A jesli chodzi o parysa to parys to bardzo ciezki przypadek. Lucynie on sie podoba bo przed nia wieje a ona chce sie z nim bawic. Jak dla mnie to parys nie wiem czy wogole cos rozumie.. On wogole jest neutralny spi je i nie pdchodzi do nikogo.. no i sika na balkonie. najgorzej to reakcja na koty.. poki co siedza w klatce a lucyna siedzi z boku i sie na nie slini.. nie lubi kiciorow. A ta dwojeczka ma gdzies sa to sa nie ma to nie ma.. Quote
moris1001 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Bardzo mi przykro z powodu suni ale myślę że odchodząc wiedziała że jest otoczona kochającymi ludżmi.A Lucyna jest kochana i myślę,że to jest po prostu wasz pies.Od czasu jak zobaczyłam to powitanie po kilku dniach rozłąki.Czekamy na galerię i trzymamy kciuki:thumbs: Quote
Kofeina Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 to jest fakt... luska jakos dziwnie zakochana we mnie... a to rozstanie pokazalo jak ona sie szybko przywiazuje;) Quote
BUDRYSEK Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [quote name='Kofeina']Powiem ci ze nie... owsik calkowicie olal ksiezniczke zyja ze soba ale nie palaja miloscia walk nie ma wiec jest spokoj. A jesli chodzi o parysa to parys to bardzo ciezki przypadek. Lucynie on sie podoba bo przed nia wieje a ona chce sie z nim bawic. Jak dla mnie to parys nie wiem czy wogole cos rozumie.. On wogole jest neutralny spi je i nie pdchodzi do nikogo.. no i sika na balkonie. najgorzej to reakcja na koty.. poki co siedza w klatce a lucyna siedzi z boku i sie na nie slini.. nie lubi kiciorow. A ta dwojeczka ma gdzies sa to sa nie ma to nie ma.. bylam...widzialam...potwierdzam....Lusia nie bedzie miala nigdzie lepiej Bardzo przykro mi z powodu Goldie...Żegnaj Maleńka...:( (*)(*)(*) Quote
Alicja Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Teraz dopiero czytam że Goldi odeszła [*] przykro .... Luka utuli Was w smutku :glaszcze: Quote
Kofeina Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Dzisiaj sie dowiedzialam ze budowa nasego domu sie wlasnie zakonczyla.. wiec od przyszlego tygonia myslimy nad przeprowadzka... Opuszczamy bloki i bedziemy mieszkac na zaciszu a wiec cisza spokoj i mnostwo zieleni... Alicja- tak to prawda ona daje nam duzo radosci ale tez wysysa z nas energie.. a ma jej naprawde duzo. po wczorajszym wypadzie na wygajew dzisiaj nie bardzo ma checi na to by wariowac.. odpoczywa. cel osiagniety Quote
Lu_Gosiak Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Kofeina gratuluje swojego domku:):) nadal nie moge uwierzyc, ze Luka ma stały domek!! FARCIARA:D:D Quote
Kofeina Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 a dziekujemy... zeby sie tak mojemu paryskowi pofarcilo i tym trze koteckom:P Quote
moris1001 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Tylko nie pozwólcie Lucynie zjeść kotecków:diabloti: Quote
Kofeina Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 moris1001 napisał(a):Tylko nie pozwólcie Lucynie zjeść kotecków:diabloti: spokojnie spokojnie.. lucynka dzisiaj pol dnia spacyfikowana przeze mnie kolo klatki i sliila sie ak ze zaplula pol podlogi... Bo kotecki na dzien sa w domu a popoludniem ida do mojej zaprzyjaznionej sasiadki..:) wiec noc jest bez wiekszych wrazen;) Quote
Kofeina Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 oj tam;) ja nie mowie ze jest niedbra... ja owie na nia dziadowa:) Quote
Kofeina Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 troszke zdjec lucynki tu z moja siostra http://s1105.photobucket.com/albums/h342/Kofeina224/?action=view¤t=P200711_1946-1.jpg Quote
Kofeina Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Nie umiem tych zdjec zaieszczac.. wiec linki powklejam.. zobaczcie dziewczyny jak ona siedzi.. slowo siad nabiera zupelnie innego zaczenia:loveu: http://s1105.photobucket.com/albums/h342/Kofeina224/?action=view¤t=P250711_1057_02.jpg http://s1105.photobucket.com/albums/h342/Kofeina224/?action=view¤t=P250711_1057_01.jpg http://s1105.photobucket.com/albums/h342/Kofeina224/?action=view¤t=P250711_1057.jpg http://s1105.photobucket.com/albums/h342/Kofeina224/?action=view¤t=P250711_1050_02.jpg Quote
Kofeina Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 http://s1105.photobucket.com/albums/h342/Kofeina224/?action=view¤t=P250711_1050_01.jpg http://s1105.photobucket.com/albums/h342/Kofeina224/?action=view¤t=P250711_1050.jpg http://s1105.photobucket.com/albums/h342/Kofeina224/?action=view¤t=P210711_1629_02.jpg a tutaj na dole byla luska.. skupiona czekala na slowo pryzwolenia od marcina ze bedzie mogla go zezrec:) Quote
zuzlikowa Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Ty wiesz malutka jak Ci kibicowałam... cieszę się,że już po niepewności. Trzymaj się malutka i już nijakich nieprzyjemnych niespodzianek w domku... domkowi one też nie potrzebne- spokoju, stabilizacji...Powodzenia. Quote
Kofeina Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 zuzlikowa napisał(a):Ty wiesz malutka jak Ci kibicowałam... cieszę się,że już po niepewności. Trzymaj się malutka i już nijakich nieprzyjemnych niespodzianek w domku... domkowi one też nie potrzebne- spokoju, stabilizacji...Powodzenia. Nie dziekujemy by nie zapeszac... u nas wsio wporzadku... lucynka ze zlosci na mnie zjadla mi gumke do wlosow ot taka durna zabawa ukrasc cos panci i biegac niech mnie gania;) glupol jeden.. Dzisiaj idziemy poznac sie z innymi pieskami z okolicy kolo nas organizuja takie sptkania sasiedzkie gdzie pieski sie poznaja. na jednym takim spotkaniu juz bylysmy i lucyna szalala z psiakami i kubuskiem. Gosiu- pamietasz jak rozmawialysy o szkoleniu lucyny? Otoz rozmawialam z ta kolezanka co prowadzi szkole dla psow do ktorej uczeszczal moj kuba? Otoz Paula Rzewuska bo tak sie ta babeczka nazywa powiedziala ze lucyna jako tako nie potrzebuje szkolenia grupowego poniewaz ona potrafi sie skupic na tym czego od niej wymagam. powiedziala ze najlepszym szkoleniem dla niej bedzie po prostu ansza konsekwencja i zmeczenie jej poniewaz jest na tyle stosunkowo mlodym psem ze musi sie wyszalec.. Paula kazala mi zapsac najwazniejsze rzeczy ktore mam robic na codzien na kartce i kazala powiesic na lodowce. Mowila ze najwazniejsza zasada to nie powtarzac komend tylko dac dziewczynie czas zeby sie zastanowila jaka czynnosc ma wykonac. Dawanie lapy czy siad nie jest dla niej problemem. nawet lezec potrafi:) wiec poki co mamy trenowac wszystkie rzeczy lacznie z chodzeniem na smyczy bo nie ciagnie ale uczymy sie lazic bardziej przy nodze. I paula ma nas odwiedzic za miesiac i sprawdzic jakie zrobilismy postepy. a i jeszcze co do spania na lozku to mowila ze jesli my sobie tego zyczymy to ok bo niektorzy ludzie po to maja psa byz nimi spal i nie uwaza to za cos zlego choc powiedziala zebysmy potrenowali ze jak chcemy by z niego zeszla bo moj kuba tak robi to mowimy zejdz a na wejscie hop. no wiec poki co ze szkoleniem sie wstrzymujemy. potrenujemy troszku Quote
moris1001 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 No siad w jej wykonaniu jest niepowtarzalny! Quote
Kofeina Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 moris1001 napisał(a):No siad w jej wykonaniu jest niepowtarzalny! no mnie po prostu to rozsmiesza do lez:) bo siedzi osiolek i duma:) Quote
Kofeina Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 dziewczyny teraz ja mam problem sluchajcie... sasiad mojej kolezanki bije psa i wyrzuca go za kare z domu na noc... co ja moge z tym zrobic?? Chodzi o wroclaw gosiu nie masz kogos z OTOZU we wro?? Quote
Lu_Gosiak Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 we Wrocławiu jest TOZ, w którym o ile dobrze pamietam działa xmatrix z dogo zdjecia Luki superowe!!!:loveu::loveu::loveu: dzieki Kofeina:sweetCyb::sweetCyb: Quote
Kofeina Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Lu_Gosiak napisał(a):we Wrocławiu jest TOZ, w którym o ile dobrze pamietam działa xmatrix z dogo zdjecia Luki superowe!!!:loveu::loveu::loveu: dzieki Kofeina:sweetCyb::sweetCyb: odezwe sie do tej pani:) a za co ty mi diekujesz?? Quote
Kofeina Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Lu_Gosiak napisał(a):za domek dla Luki:) Przestan;) to panu M trzeba dziekowac;) to on ja kocha niesamowicie i rozpieszcza:) ja najbardziej kocham kubuska.. zaraz po nim luske;) Quote
Recommended Posts