Kofeina Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 No to dobrze;) Bo sie troszku zmartwilam:) A my dalej po spacerku dralujemy dzisiaj pupcie poopalac nad wode:) Milego dnia Quote
Kofeina Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Dzisiaj byla kolezanka z dziecmi jedno 10 letnie grugie 7 latek.. Byla kosc i nie wiem co sie znowu lusi poprzestawialo ale na plus zaznacze. Dziewczyny zabieraly jej kosc ona im przynosila pozniej zabawa butelka, sznurkiem. Lody nawet jadly razem:cool3: bo luska to lakomczuch jest. bylysmy na spacerku z dziewczynkami to bawilysmy sie frisbee, pracujemy jeszcze nad oddawaniem rzeczy ktore nosi w gebie bo ona daje ale nie chce wypuscic. Ogolnie dzionek spedzamy milo. Teraz idziemy na festyn:evil_lol: idziemy poznawac nowych ludzi i inne dzieci oczywiscie w kagancu bo pannie troszke czasem nie ufam:evil_lol: Milego dnia Quote
chita Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 no to mala ma pelen socjal;) tylko jej nie spij na festynie:diabloti: Quote
Kofeina Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 chita napisał(a):no to mala ma pelen socjal;) tylko jej nie spij na festynie:diabloti: ja po piwie z sokiem lusia woli bez i to leszka;) wychlala bezczelnie z puszeczki:) no coz zabawa z dziecmi nie ma konca... szaleje bawi sie juz bez kaganca i to ie moj pomysl a wszystkic siedzacych przy naszym stoliczku:) no coz ja uciekam dalej:] bo festyn sie dopiero rozkreca.. a luska jeszcze ma sily dzisiaj padie jak zabita;) Quote
Kofeina Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 dzieci nie zaryzla, leszka wchlala karkowke opierdzielila wiec my idziemy na spacer na jedyneczke jeszce i dwojeczke i idziemy spac:] oby dwie zmeczone;) dobre nocy moje drogie panie;) my idziemy sie socjalizowac ale z lozkiem:] taka kolej rzecy;) Quote
Lu_Gosiak Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 z tym lechem to przegiecie:mad: Ona jest nieletnia! poszukiwania domu trwaja, ale chetnych narazie brak Quote
agnieszka32 Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Lu_Gosiak napisał(a):z tym lechem to przegiecie:mad: Ona jest nieletnia! poszukiwania domu trwaja, ale chetnych narazie brak Pewnie było bezalkoholowe :evil_lol: Quote
Kofeina Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Dwa lizy dziewczyny to od razu nie alkoholik;) co do domu to niestety ale sa wakaacje... a wiadomo zwierzat w tym okresie to wiecej przybywa niz znajduje domy.. pozyjemy zobaczymy.. Gosiu trzeba pozbierac pieniazki na szczepienie bo wazne sa do 29 lipca i wscieklizna i ochronka Quote
Kofeina Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Lusia i dzieci;) wczoraj teoszke padalo wiec jej zalozylam skafanderek:) http://s1105.photobucket.com/albums/h342/Kofeina224/?action=view¤t=P100711_1227.jpg http://s1105.photobucket.com/albums/h342/Kofeina224/?action=view¤t=P110711_0856.jpg Quote
Kofeina Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 dzisiaj dzien bez zmian.. lezymy i pachniemy:) troszke pofisiowalysmy i teraz idiemy na dwie godinki nad odre i socjalizacja lozkiem :D milego wieczoru moje drogie panie ;) Quote
chita Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 a jak Kubełek i dozyca? kurde mam nadzieje ze jakis dom sie znajdzie... Quote
Kofeina Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 a one wporzasiu dzisiaj bylysmy z kubuskiem caly dzien byla sztama nie wiem lusi czasem zaskakuje ze mozna sie bawic bez pokazywania zebow i jest wszystko ok;) teraz piszcze za psami przez balkon a moje malenstwa maja sie dobrze choc nie powiem goldie przytyla u matki bo ja dokarmia jeszcze troche i tylka nie podniesie.. ale pozatym jest wsio ok:) Quote
Lu_Gosiak Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Kofeina a Luka zostaje u Ciebie sama w domu? Quote
Kofeina Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Gosia tak... zabieram ja do pracy ale zostaje u mnie noemalnie;) I spi przez ten czas nie mam nic zjedzonego zaden but nie ruszony kanapa nie tknieta nic po prostu nic nie robi dziewczyna:) wszystko jest wporzadku, nawet jej w klatce nie zamykam bo nie ma takiej potrzeby. Ona ma swoja kanape w drugim pokoju i jak ja wychodze to tam zalega i spi:) Quote
Kofeina Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 a zapomnialam dodac Lusia zostala wczoraj zaszczepiona na wscieklizne i ochronke plus odrobaczona:loveu: Laczny koszt 70zl Quote
Kofeina Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 No lusia zaszczepiona a pancia chora.. Dzisiaj niestety spacerki ograniczone po 10 minut ale juz 5 razy:( Niestety i tak bedzie do momentu kiedy mi nie przejdzie... nie dosc ze angina w lipcu to jeszcze 39 stopni temperatury i antybiotyk na szczescie luska chyba wyczuwa ten stan i spimy w wyrze oby dwie caly dzien z przerwa na spacery... :mad: Quote
agnieszka32 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Kofeina - zdrówka życzę :) Dobrze, że Luśka taka wyrozumiała ;) Quote
Kofeina Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Lusia od dzisiaj jest moi aniolem:) Wczoraj sie wyszalalysmy na wyspie ganiajac kaczki i kapiac sie w odrze ze dzisiaj oby dwie padniete... gosiu prsze wyslij mi w PW adres odbiorczy rachunku:) i wybaczcie ale ide lezec .... w lipcu angina no bo cos mnie trafi:-/ Quote
Kofeina Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Dziekuje dziewczyny ciut lepiej;) Lusia wporzasiu. idiemy teraz na dlugi spacerek;) Quote
Kofeina Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 zostailam luske pod sklepem patrze sie a dwie babcie ja glaszcza i mowia o jaki sliczny yorczek... a luska wniebowzieta glaskaniem osiurala babci laczki... a babunia mowi ja to sobie takiego yorka kupie druga mowi ja tez a co tam sama jestem stara nie ma do kogo geby otworzyc... padlam po prostu padlam :D Quote
Kofeina Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Dzisiaj odbylysmy pierwsza podroz autobusem... Lusia o iele lepiej sie zacowuje w aucie ale to tylko dlatego ze sie klei do wszystkich pasazerow slini sie i merda ogonem:) Pol autobusu ja wycaccalo wyglaskalo i wycalowalo a ona przeszczesliwa wrocila do domu i padla w koncu zwiedzila dzisiaj dworzec autobusowy i pkp nawet hot doga jadla:) oczyiscie zwiedzilysmy pergole paorae raclawicka i bylysmy kolo zoo chyba ten wroclaw to jej sie podoba;) dodam jeszcze ze byla z kuba:) teraz juz oby dwojka w domu i jest sztaa;) ciekawa jestem na ile:) Quote
Lu_Gosiak Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 ooo czyli Lusia zaczyna w koncu zachowywac sie jak "miastowa" panna:D:D:D Quote
Recommended Posts