Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 513
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj byla kolezanka z dziecmi jedno 10 letnie grugie 7 latek.. Byla kosc i nie wiem co sie znowu lusi poprzestawialo ale na plus zaznacze. Dziewczyny zabieraly jej kosc ona im przynosila pozniej zabawa butelka, sznurkiem. Lody nawet jadly razem:cool3: bo luska to lakomczuch jest. bylysmy na spacerku z dziewczynkami to bawilysmy sie frisbee, pracujemy jeszcze nad oddawaniem rzeczy ktore nosi w gebie bo ona daje ale nie chce wypuscic. Ogolnie dzionek spedzamy milo. Teraz idziemy na festyn:evil_lol: idziemy poznawac nowych ludzi i inne dzieci oczywiscie w kagancu bo pannie troszke czasem nie ufam:evil_lol:

Milego dnia

Posted

chita napisał(a):
no to mala ma pelen socjal;) tylko jej nie spij na festynie:diabloti:

ja po piwie z sokiem lusia woli bez i to leszka;) wychlala bezczelnie z puszeczki:)
no coz zabawa z dziecmi nie ma konca... szaleje bawi sie juz bez kaganca i to ie moj pomysl a wszystkic siedzacych przy naszym stoliczku:) no coz ja uciekam dalej:] bo festyn sie dopiero rozkreca.. a luska jeszcze ma sily dzisiaj padie jak zabita;)

Posted

dzieci nie zaryzla, leszka wchlala karkowke opierdzielila wiec my idziemy na spacer na jedyneczke jeszce i dwojeczke i idziemy spac:] oby dwie zmeczone;) dobre nocy moje drogie panie;) my idziemy sie socjalizowac ale z lozkiem:] taka kolej rzecy;)

Posted

Dwa lizy dziewczyny to od razu nie alkoholik;)

co do domu to niestety ale sa wakaacje... a wiadomo zwierzat w tym okresie to wiecej przybywa niz znajduje domy..
pozyjemy zobaczymy..

Gosiu trzeba pozbierac pieniazki na szczepienie bo wazne sa do 29 lipca i wscieklizna i ochronka

Posted

dzisiaj dzien bez zmian.. lezymy i pachniemy:) troszke pofisiowalysmy i teraz idiemy na dwie godinki nad odre i socjalizacja lozkiem :D milego wieczoru moje drogie panie ;)

Posted

a one wporzasiu dzisiaj bylysmy z kubuskiem caly dzien byla sztama nie wiem lusi czasem zaskakuje ze mozna sie bawic bez pokazywania zebow i jest wszystko ok;) teraz piszcze za psami przez balkon a moje malenstwa maja sie dobrze choc nie powiem goldie przytyla u matki bo ja dokarmia jeszcze troche i tylka nie podniesie.. ale pozatym jest wsio ok:)

Posted

Gosia tak... zabieram ja do pracy ale zostaje u mnie noemalnie;) I spi przez ten czas nie mam nic zjedzonego zaden but nie ruszony kanapa nie tknieta nic po prostu nic nie robi dziewczyna:) wszystko jest wporzadku, nawet jej w klatce nie zamykam bo nie ma takiej potrzeby. Ona ma swoja kanape w drugim pokoju i jak ja wychodze to tam zalega i spi:)

Posted

No lusia zaszczepiona a pancia chora.. Dzisiaj niestety spacerki ograniczone po 10 minut ale juz 5 razy:(
Niestety i tak bedzie do momentu kiedy mi nie przejdzie... nie dosc ze angina w lipcu to jeszcze 39 stopni temperatury i antybiotyk na szczescie luska chyba wyczuwa ten stan i spimy w wyrze oby dwie caly dzien z przerwa na spacery... :mad:

Posted

Lusia od dzisiaj jest moi aniolem:) Wczoraj sie wyszalalysmy na wyspie ganiajac kaczki i kapiac sie w odrze ze dzisiaj oby dwie padniete...

gosiu prsze wyslij mi w PW adres odbiorczy rachunku:)
i wybaczcie ale ide lezec ....

w lipcu angina no bo cos mnie trafi:-/

Posted

zostailam luske pod sklepem patrze sie a dwie babcie ja glaszcza i mowia o jaki sliczny yorczek... a luska wniebowzieta glaskaniem osiurala babci laczki... a babunia mowi ja to sobie takiego yorka kupie druga mowi ja tez a co tam sama jestem stara nie ma do kogo geby otworzyc...

padlam po prostu padlam :D

Posted

Dzisiaj odbylysmy pierwsza podroz autobusem... Lusia o iele lepiej sie zacowuje w aucie ale to tylko dlatego ze sie klei do wszystkich pasazerow slini sie i merda ogonem:) Pol autobusu ja wycaccalo wyglaskalo i wycalowalo a ona przeszczesliwa wrocila do domu i padla w koncu zwiedzila dzisiaj dworzec autobusowy i pkp nawet hot doga jadla:) oczyiscie zwiedzilysmy pergole paorae raclawicka i bylysmy kolo zoo

chyba ten wroclaw to jej sie podoba;)

dodam jeszcze ze byla z kuba:) teraz juz oby dwojka w domu i jest sztaa;) ciekawa jestem na ile:)