Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 513
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chita napisał(a):
przesle choc 30zl;)

a ten dom we wroclawiu nadal chetny?

super:multi::loveu: dziekujemy bardzo!! to jeszcze zostaje 50zl do nazbierania
tak...to znajoma Kofeiny...diuna_wro zgodzila sie zobic wizyte, wiec czekamy

Posted

Zapalenie powoli mija, oczy juz mniej zaczerwienione i akurat musialo sie to stac kiedy marcina nie ma:angryy: wtedy by mnie to nic nie kosztowalo a ja sobie pojechalam z nia na ul. slężna do calodobowej kliniki i nie wiedzialam ze maja taryfy nocne cokolwiek o takim czyms nie slyszalam ale musialam jechac bo oczy miala straszne nic nie widziala na nie:shake: dzisiaj dziadowa biega po chacie odbija sie od scian a zaraz idziemy na spacerek bedziemy testowac frisbe:cool3: bo ladnie sie nim bawila wczoraj aa i mamy ograniczac wypady w trawe bo prawdopodobnie dziewczyna na trawe tak zareagowala. Przyjedzie pan M bedziemy robic jak cos badania:) milego dnia

Posted

Dzisiaj dzionek zlecial spokojnie. Odbylo sie bez awantury:evil_lol: caly dzien na dworze, niedawno przyszlismy i padlo dziecko:evil_lol:

Oczy zaczerwienione jeszcze troszke ale oba czka otwarte, nie ma juz ropki, nie jezdzi juz na glowie wiec ja prawdopodobnie nie swedzi.Ale oczy kropimi dalej wedlug zalecen przez minimum 5 dni

Lusia uwielbia plywac caly dzien moczyla kuciapke w wodzie:cool3:
troszke pobiegala za patykiem, pobawila sie frisbe i wreszcie padla:multi:
No i ja tez jestem wykonczona sloncem, dniem i diablami wiec kladziemy sie i ogladamy jakis film...

dobranoc

(dodam tylko ze nie wiem co jej sie stalo ale dzisiaj luska byla przeszczesliwa ze
bawi sie z moim psem znowu byl seksior a ona jakas taka grzeczniejsza:diabloti:)

Posted

Lusia jest we Wrocku?

Pytam, bo widzę, że z Kofeiny kasę zdarli na Ślężnej. We Wrocławiu na Ślężnej też drogo na nocnych dyżurach...

jutro dzwonię i umawiam się na sobotę na wizytę

P.S. A ja mam na wydaniu 6 miesięczną pitbullkę - jakbyście coś gdzieś słyszały o fajnym domku dla ttb:cool3:

Posted

Diuna tak zapoznanie bylo bylam z Paulina na spacerze z psem. Oni z niecierpliwoscia czekaja na wizyte:evil_lol:

Co do tej slężnej to tragedia jakas! dal mi krople wystawil rachunek posmial sie z mojego rozwalonego kolana i skasowal 87 zl:D
Kurde nie wiedzialam po prostu gdzie jest jakakolwiek klinika calodobowa a
bylo juz po 22 jak odebrałam lusie z Legnicy:roll:

Gosia To zrobmy tak te pieniazki ktore masz za ślężna trzymaj poki co bo mi sie nie przydadza a luka bo Wiosna doslala mi ksiazeczke potrzebuje za mc szczepienia wiec jak pojdzie do Pauliny to przelejesz Paulinie jak nie pojdzie to wtedy pojda na malinoska:diabloti:

Diuna a ja wysylam ci pw wal do tej osoby w ciemno:D Chyba znalazlby ten szczeniak dom;)

Posted

Dzięki:p

naszą astkę kiedyś na Ślężnej skasowali za oględziny gulki, która jej wyskoczyła na biodrze - 100zł i do tego wydali jeszcze błędną diagnozę. A jak kiedyś pojechałam tam ze sparaliżowanym psem, który nie kontrolował fizjologii to mnie opier*** za to, że wydalił na podłogę w poczekalni:angryy:

Posted

:crazyeye: nie no ja jestem w szoku. teraz to sie na bank utwierdzilam w tym ze
to nie jest dobra przychodnia ale jak mus to mus pies nie widzial na oczy. Wiec nie mialam innego wyjscia:roll:

Posted

Caly dzien nad odra. Mokra zmeczona i zmarznieta ide sie kapac by jutro miec sile by wojowac z szatankiem :evil_lol:

Lusia juz ma praktycznie po zapaleniu spojowek ale kropic jeszcze musze w/g zalecen
dzisiaj spokoj oby dwa padly na przedpokoju spia. troszke brudna jest ale dzisiaj jej kapac nie bede;) nie mam sily. Dzisiaj kolejny dzien bez walki, podwarkiwania, i tego wszystkiego czym luska lubi sie nakrecic:diabloti: Dobrej nocy

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']wow to super....czyli wystraczy Ja porzadnie zmecyzc i jest spokoj:)[/QUOTE]

cos Ty! wystarczy ja na pare dni oddac do innego domu:diabloti: