agnieszka32 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Wielka szkoda, że się nie udało :( Ale dobrze, że sprawa wyszła tak szybko, zanim Luka zdążyła się do domku przyzwyczaić. Quote
Lu_Gosiak Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 potrzeba osoby znajacej sie na rasie do wizyty PA we Wrocku Quote
diuna_wro Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 zrobię wizytę, poproszę na PW tylko zestawienie zalet i wad Luki oraz wytyczne na przyszłość. Quote
Lu_Gosiak Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Luka wczoraj wrocila do Kofeiny...ma zapalenie spojówek - na wizyte u weta Kofeina wydala 87zl Quote
chita Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 ehh a jak sie diablica zachowuje? czekaj czekaj, dziadowa nie diablica;) Gosia na Twoje konto zbieramy? Quote
Lu_Gosiak Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 moze byc na moje, przesle potem Kofeinie - DZIEKUJE:loveu:...cholera, ale ten pies jest juz skołowany Quote
chita Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 przesle choc 30zl;) a ten dom we wroclawiu nadal chetny? Quote
Lu_Gosiak Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 chita napisał(a):przesle choc 30zl;) a ten dom we wroclawiu nadal chetny? super:multi::loveu: dziekujemy bardzo!! to jeszcze zostaje 50zl do nazbierania tak...to znajoma Kofeiny...diuna_wro zgodzila sie zobic wizyte, wiec czekamy Quote
Kofeina Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Zapalenie powoli mija, oczy juz mniej zaczerwienione i akurat musialo sie to stac kiedy marcina nie ma:angryy: wtedy by mnie to nic nie kosztowalo a ja sobie pojechalam z nia na ul. slężna do calodobowej kliniki i nie wiedzialam ze maja taryfy nocne cokolwiek o takim czyms nie slyszalam ale musialam jechac bo oczy miala straszne nic nie widziala na nie:shake: dzisiaj dziadowa biega po chacie odbija sie od scian a zaraz idziemy na spacerek bedziemy testowac frisbe:cool3: bo ladnie sie nim bawila wczoraj aa i mamy ograniczac wypady w trawe bo prawdopodobnie dziewczyna na trawe tak zareagowala. Przyjedzie pan M bedziemy robic jak cos badania:) milego dnia Quote
Kofeina Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Dzisiaj dzionek zlecial spokojnie. Odbylo sie bez awantury:evil_lol: caly dzien na dworze, niedawno przyszlismy i padlo dziecko:evil_lol: Oczy zaczerwienione jeszcze troszke ale oba czka otwarte, nie ma juz ropki, nie jezdzi juz na glowie wiec ja prawdopodobnie nie swedzi.Ale oczy kropimi dalej wedlug zalecen przez minimum 5 dni Lusia uwielbia plywac caly dzien moczyla kuciapke w wodzie:cool3: troszke pobiegala za patykiem, pobawila sie frisbe i wreszcie padla:multi: No i ja tez jestem wykonczona sloncem, dniem i diablami wiec kladziemy sie i ogladamy jakis film... dobranoc (dodam tylko ze nie wiem co jej sie stalo ale dzisiaj luska byla przeszczesliwa ze bawi sie z moim psem znowu byl seksior a ona jakas taka grzeczniejsza:diabloti:) Quote
Lu_Gosiak Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 uffff to chociaz tyle, ze Luka narazie grzeczna..oby tak dalej:) Kofeona podaj mi prosze na pw - Twoje konto Quote
diuna_wro Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Lusia jest we Wrocku? Pytam, bo widzę, że z Kofeiny kasę zdarli na Ślężnej. We Wrocławiu na Ślężnej też drogo na nocnych dyżurach... jutro dzwonię i umawiam się na sobotę na wizytę P.S. A ja mam na wydaniu 6 miesięczną pitbullkę - jakbyście coś gdzieś słyszały o fajnym domku dla ttb:cool3: Quote
Kofeina Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Diuna tak zapoznanie bylo bylam z Paulina na spacerze z psem. Oni z niecierpliwoscia czekaja na wizyte:evil_lol: Co do tej slężnej to tragedia jakas! dal mi krople wystawil rachunek posmial sie z mojego rozwalonego kolana i skasowal 87 zl:D Kurde nie wiedzialam po prostu gdzie jest jakakolwiek klinika calodobowa a bylo juz po 22 jak odebrałam lusie z Legnicy:roll: Gosia To zrobmy tak te pieniazki ktore masz za ślężna trzymaj poki co bo mi sie nie przydadza a luka bo Wiosna doslala mi ksiazeczke potrzebuje za mc szczepienia wiec jak pojdzie do Pauliny to przelejesz Paulinie jak nie pojdzie to wtedy pojda na malinoska:diabloti: Diuna a ja wysylam ci pw wal do tej osoby w ciemno:D Chyba znalazlby ten szczeniak dom;) Quote
diuna_wro Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Dzięki:p naszą astkę kiedyś na Ślężnej skasowali za oględziny gulki, która jej wyskoczyła na biodrze - 100zł i do tego wydali jeszcze błędną diagnozę. A jak kiedyś pojechałam tam ze sparaliżowanym psem, który nie kontrolował fizjologii to mnie opier*** za to, że wydalił na podłogę w poczekalni:angryy: Quote
Kofeina Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 :crazyeye: nie no ja jestem w szoku. teraz to sie na bank utwierdzilam w tym ze to nie jest dobra przychodnia ale jak mus to mus pies nie widzial na oczy. Wiec nie mialam innego wyjscia:roll: Quote
Kofeina Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Dzisiejszy dzien bez zmian - wszystko wporzadku;) A teraz dobranoc moje drgie panie Quote
Lu_Gosiak Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Kofeina']Dzisiejszy dzien bez zmian - wszystko wporzadku;) A teraz dobranoc moje drgie panie[/QUOTE] to bardzo dobrze wiesci jak na Luke:):):) dobranocc Quote
Kofeina Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Dalej bez zmian idziemy w taka pogode nad odre polatac a pada. ;) napisze pozniej jak bylo ;) Quote
Kofeina Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Caly dzien nad odra. Mokra zmeczona i zmarznieta ide sie kapac by jutro miec sile by wojowac z szatankiem :evil_lol: Lusia juz ma praktycznie po zapaleniu spojowek ale kropic jeszcze musze w/g zalecen dzisiaj spokoj oby dwa padly na przedpokoju spia. troszke brudna jest ale dzisiaj jej kapac nie bede;) nie mam sily. Dzisiaj kolejny dzien bez walki, podwarkiwania, i tego wszystkiego czym luska lubi sie nakrecic:diabloti: Dobrej nocy Quote
Lu_Gosiak Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 wow to super....czyli wystraczy Ja porzadnie zmecyzc i jest spokoj:) Quote
chita Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='Lu_Gosiak']wow to super....czyli wystraczy Ja porzadnie zmecyzc i jest spokoj:)[/QUOTE] cos Ty! wystarczy ja na pare dni oddac do innego domu:diabloti: Quote
Kofeina Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 A mnie sie wydaje po prostu ze Legnica na nia tak podzialala. Fakt faktem jest ze wrocila grzeczniejsza, czemu nie mam pojecia:-/ Quote
Recommended Posts