Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 513
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam,serce peka ale musiałam tak postapic:-( ,niestety ale moja sytuacja materialna sie bardzo pogorszyła...jestem na garnuszku u rodziców,wypłata z 10 poszla na opłaty i nie zostało mi juz nic a co najgoorsze niewiem czy tak juz nie zostanie...jeszcze jakby tego było mało 23.07 mam sie zgłosic na biopsje do szpitala...:shake:niewiem co to bedzie...nie pisze tego zeby sie tłumaczyc tylko usprawiedliwic swoja decyzje ,poniewaz to wszystko zwaliło mi sie na głowe w ciagu dosłownie paru dni...wiosno przepraszam...narobiłam szumu a teraz sie wycofuje ale nie mam wyjscia,nie mogłabym jej wziazc a potem oddac to było by nie ludzkie z mojej strony,zrozumcie i wybaczcie,moze w przyszłosci trafie na jeszcze tak piekna sunie i wtedy bede mogła ja wziazc i kochac do konca jej dni.Jeszcze raz gorąco przepraszam ale moja decyzja jest chyba słuszna.Bardzo sie ciesze ze Luka ma domek,mam nadzieje ze dobrze sprawdziliscie ludzi,napiszcie tylko gdzie dokładnie sie znajduje i czy bedziecie mieli ja na "oku"?jak ze sterylką ?juz po?pozdrawiam:smile:

Posted

zozolina Nikt absolutnie nie ma do Ciebie pretensji - uwazam natomiast, ze postapilas bardzo odpowiedzialnie kierujac sie dobrem psa i trzezwo myslac - zeby kazdy tak rozsadnie myslal:)....domek dobrze sprawdzony ja osobiscie bede Ja miec na oku:):)...Luka juz po sterylce

Posted

Dziekuje za wyrozumiłosc dla mojej decyzji,było mi cholernie trudno ale nie moge pozwolic aby głodowała ze mna,prosze ja podrapac za uszkiem i szepnac ze ciocia zozolinka bedzie zagladac do pannicy:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Blacky, sunieczka już na kanapce się wyleguje ;)

Zozolino, nie martw się. Naprawdę dobrze, że teraz, niż za pół roku czy jeszcze później, cieszę się, że rozsądnie to przemyślałaś. Mam nadzieję, że problemy Cię opuszczą i się wszystko poukłada, trzymam kciuki i dużo zdrowia Ci życzę!!!

Posted

pojade na poadopcyjna to fotki porobie;);)
a u nas w schronie kolejna ofiara wakacji i kolejna mala astka tym razem ciut strasza gdzies niecaly rok:shake::shake: bialo-ruda, podobno wyrzucona z auta

Posted

Jezusicku gosiak co sie dzieje??????????? ludziska chyba powariowali,jedni bardzo chcieli by miec takie cudaki w domach a inni je wywalaja jak jakies cholerne przedwakacyjne smieci.:mad::mad:..ja oszaleje:lying:...fotki wklejisz:razz:?a jak sunka sie ma?jest ranna?moze cos potrzeba dla niej?

Posted

Moze sunka nie pasowała do planów wakacjynych.
Ja w srode znalazłam biedka blakajacego sie, marzyłam o jakims bullu ale widocznie ten byl mi pisany :) Wielki szczeniak bialo czar ny [ma ostrogi jak wilk] siega duzo ponad za kolano :P
Ale cóz nie oddam przeciez go nikomu bo to mój znajda :D

Posted

Edycjo:angryy:
Cioteczki a mam do Was pytanie. Ile orientacyjnie kosztowałabym kastracja takiego wielkiego stwora? Bo wogole w tych tematach nie jestem zorientowana a nie chce zeby byly u kogos male stwory....

Posted

Soema, sterylka Luki kosztowała 230zł, 100zł dostałam od ds i przeleję Ci dzisiaj na sterylkowe konto.

Ruda, kastracja takiego psiaka to zwykle około 150zł, ale zależy od lecznicy i regionu.

• 3 weeks later...
  • 9 months later...
Posted

Luka musi opuścic swój dom:shake::shake: ludzie nie maja czasu by sie Nia zajmowac, obgryzla /pewnie z nudow/ juz 4 kanapy, pomocy behawiorysty nie chca - wiec musze Ja zabraz...ciekawe gdzie

Posted

wiosna napisał(a):
jestem, mam watek. czekam na wiesci co dalej ;(

zmien prosze Cie tytul na poczatek...niewiem co dalej ..nie mam jej gdzie dac - chyba, ze do schronu - co po roku czasu spania na kanapie byloby totalną masakra dla Luki

Posted

jaka klatka...w ogole nie ma o czym mowic...bylam tam jakis miesiac temu i pytalam, czy wszystko w porzadku- tak poradza sobie, zaden problem, pomocy nie chca...
tak, zostala wysterylizowana przed wydaniem