pajunia Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Przeciez juz jest na Allegro, Ulka dawno wystawila. http://www.allegro.pl/item118131885_panda_kto_pokocha_pluszowego_miska_.html Po co tego psiaka wiecej razy wystawiac? Quote
Ulka18 Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Ja teraz juz nie wystawiam aukcji, bo 16 wyjezdzam, do 26 nie bede miala kompa, wiec jesli mozecie to wtedy linki Magdarynce podeslijcie, zeby wystawila kolejna. Na razie jest aukcja Pandusi i czekamy na domek. Quote
Ulka18 Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Aukcja jest do 11 sierpnia czyli do nastepnego piatku. Quote
ewatr Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Ulka18 napisał(a):Ja teraz juz nie wystawiam aukcji, bo 16 wyjezdzam, do 26 nie bede miala kompa, wiec jesli mozecie to wtedy linki Magdarynce podeslijcie, zeby wystawila kolejna. Na razie jest aukcja Pandusi i czekamy na domek. widze , że na zasłużony odpoczynek tym razem Ciocia Aga jedzie :loveu: Quote
oktawia6 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 będziemy pilnować terminu aukcji na Allegro-jak dobiegnie końca to poprosimy Magdarynkę o wznowienie Quote
ewatr Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 o Pandusi ciotki nie zapomna spoko :evil_lol: Quote
Ulka18 Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Bedzie akcja adopcyjna na Dniach Mielca, moze Pandusia sie zalapie. Nie wiem jakie bedziemy wystawiac psy, Kierownik i Kasie zdecyduja, bo mnie nie bedzie wtedy. Szczegoly na innych na mieleckim watku. Quote
Ulka18 Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Panda z jamnisia w korytarzyku, byla ponowna kapiel. Quote
oktawia6 Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Pandusia do góry szybko a ta Jamnczka to jak trusia przywarowała - jakby bita była lub po przejściach-najlepiej jakby obie poszły do dobrego domu-może się razem kolegują:p Quote
oktawia6 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Pandusia potrzebuje domu-na pierwszą stronę :painting: Quote
oktawia6 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 tak Akucha tak długo czeka, że jej się na sierści dredy już porobiły i kołtuny z tego wszystkiego-choć tymczasik by się przydał Quote
Ulka18 Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Dziewczyny, nie jest zle ;) Dzisiaj domek znalazl Słodzik oraz Pieszczocha. Na Pande tez przyjdzie pora. Teraz Panda jest w korytarzyku, zawiozlam szampony, szczotke dwustronna Trixie, jak bedzie trzeba, to Panie ja ponownie wykapia, wyczesza. Musi dojsc do siebie. Quote
Recommended Posts