Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 441
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja teraz juz nie wystawiam aukcji, bo 16 wyjezdzam, do 26 nie bede miala kompa, wiec jesli mozecie to wtedy linki Magdarynce podeslijcie, zeby wystawila kolejna. Na razie jest aukcja Pandusi i czekamy na domek.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Ja teraz juz nie wystawiam aukcji, bo 16 wyjezdzam, do 26 nie bede miala kompa, wiec jesli mozecie to wtedy linki Magdarynce podeslijcie, zeby wystawila kolejna. Na razie jest aukcja Pandusi i czekamy na domek.

widze , że na zasłużony odpoczynek tym razem Ciocia Aga jedzie :loveu:

Posted

Bedzie akcja adopcyjna na Dniach Mielca, moze Pandusia sie zalapie. Nie wiem jakie bedziemy wystawiac psy, Kierownik i Kasie zdecyduja, bo mnie nie bedzie wtedy. Szczegoly na innych na mieleckim watku.

Posted

Pandusia do góry szybko a ta Jamnczka to jak trusia przywarowała - jakby bita była lub po przejściach-najlepiej jakby obie poszły do dobrego domu-może się razem kolegują:p

Posted

Dziewczyny, nie jest zle ;)
Dzisiaj domek znalazl Słodzik oraz Pieszczocha. Na Pande tez przyjdzie pora.
Teraz Panda jest w korytarzyku, zawiozlam szampony, szczotke dwustronna Trixie, jak bedzie trzeba, to Panie ja ponownie wykapia, wyczesza. Musi dojsc do siebie.