Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 441
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam zdjecia, ale na razie nowych psow, jeden plik jeszcze nie rozpakowalam, jest tego 11MB, wiec bede miala co robic...Czesc ze zdjec z ubieglego czwarrtku juz wstawilam na strone i na allegro. Reszta czeka w kolejce.

Posted

Jak mnie zbanuja, to mnie nie bedzie na dogo :angryy: Ale kogo obchodzi los bezdomnych zwierzakow. Chyba przestane sie tutaj udzielac, jesli za banerek z Pandusia mam takie ostrzezenie. Ciekawe dlaczego na mnie sie uwzieli :crazyeye:

Posted

Ulka 18 trzymaj się :cool3: bez Ciebie to to wszystko sz...k trafi i psiaki do końca swoich dni będą w schronie siedzieć bo nikt się o nich nie dowie

/ piszę kropeczkami bo mnie tez zbanuja i jeszcze dobrze sie nie zadomowiłam a wylece z dogo ;) /

Posted

Spokojnie dziewczyny, ja tam okruszek nie jestem i do tego mam dosc duzo woli walki, szczegolnie o mieleckie psiaki. Wiec tak szybko nie odpuszcze :eviltong: Samo wystawianie psiakow na allegro, to nie to samo co kontakt z dogomaniakami na forum. Ale troche mnie denerwuje, ze akurat ja mam ciagle problemy z podpisem. Banerek Pandusi nie byl przeciez duzy :shake:

Posted

Zobaczcie ile nowych psich mordek jest w schronisku :placz: Juz od pierwszej strony widac, ze ich troche przybylo. Mam jeszcze sporo zdjec do wstawienia, ale dzisiaj juz nie dam rady.

Pandusia za to od nowa na allegro.

Posted

a ja założyłam wątek Radosne psy z Mielca maja wszystko poza domem

i zapraszam do odwiedzin bo część z nich autentycznie , jeszcze , mimo

wszystko, nie straciła radości zycia i może choć jeden sie komuś spodoba

musimy tworzyć tzw.Towarzystwo Wzajemnej Adoracji i podnosić twardo

do góry "zaprzyjażnione" :evil_lol: :lol: wątki

Posted

[quote name='ewatr']a ja założyłam wątek Radosne psy z Mielca maja wszystko poza domem

i zapraszam do odwiedzin bo część z nich autentycznie , jeszcze , mimo

wszystko, nie straciła radości zycia i może choć jeden sie komuś spodoba

musimy tworzyć tzw.Towarzystwo Wzajemnej Adoracji i podnosić twardo

do góry "zaprzyjażnione" :evil_lol: :lol: wątki

robi się bo ona jest w tej 'ścisłej czołówce biedaków" :-(