Ulka18 Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Pandusia ma jedna obserwujaca osobe na allegro. Ale nikt jeszcze w jej sprawie nie pisal. Quote
Kamyczek87 Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Trzymam mocno kciuki za Misiaczka kochanego ;) ;) Quote
oktawia6 Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 za misia od bambusów;) tylko dobrych kolanek do siedzenia brakuje Pandzie Quote
Kar0la Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Pandusiu nadal nikt Cię nie chce...nie wierzę...:shake: Quote
oktawia6 Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Pandusiu nie chowaj się tak daleko bo i tak cię :razz: znajdę Quote
Kar0la Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Niunia Pandunia niech nie spada, już tyle czasu czeka na domek... Quote
Ulka18 Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 NIestety nie mamy nowych zdjec. Ale sie postaramy. Quote
Ulka18 Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 Mam zdjecia, ale na razie nowych psow, jeden plik jeszcze nie rozpakowalam, jest tego 11MB, wiec bede miala co robic...Czesc ze zdjec z ubieglego czwarrtku juz wstawilam na strone i na allegro. Reszta czeka w kolejce. Quote
Ulka18 Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 Jak mnie zbanuja, to mnie nie bedzie na dogo :angryy: Ale kogo obchodzi los bezdomnych zwierzakow. Chyba przestane sie tutaj udzielac, jesli za banerek z Pandusia mam takie ostrzezenie. Ciekawe dlaczego na mnie sie uwzieli :crazyeye: Quote
ewatr Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Ulka 18 trzymaj się :cool3: bez Ciebie to to wszystko sz...k trafi i psiaki do końca swoich dni będą w schronie siedzieć bo nikt się o nich nie dowie / piszę kropeczkami bo mnie tez zbanuja i jeszcze dobrze sie nie zadomowiłam a wylece z dogo ;) / Quote
Ulka18 Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 Spokojnie dziewczyny, ja tam okruszek nie jestem i do tego mam dosc duzo woli walki, szczegolnie o mieleckie psiaki. Wiec tak szybko nie odpuszcze :eviltong: Samo wystawianie psiakow na allegro, to nie to samo co kontakt z dogomaniakami na forum. Ale troche mnie denerwuje, ze akurat ja mam ciagle problemy z podpisem. Banerek Pandusi nie byl przeciez duzy :shake: Quote
Ulka18 Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 Zobaczcie ile nowych psich mordek jest w schronisku :placz: Juz od pierwszej strony widac, ze ich troche przybylo. Mam jeszcze sporo zdjec do wstawienia, ale dzisiaj juz nie dam rady. Pandusia za to od nowa na allegro. Quote
ewatr Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 a ja założyłam wątek Radosne psy z Mielca maja wszystko poza domem i zapraszam do odwiedzin bo część z nich autentycznie , jeszcze , mimo wszystko, nie straciła radości zycia i może choć jeden sie komuś spodoba musimy tworzyć tzw.Towarzystwo Wzajemnej Adoracji i podnosić twardo do góry "zaprzyjażnione" :evil_lol: :lol: wątki Quote
oktawia6 Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='ewatr']a ja założyłam wątek Radosne psy z Mielca maja wszystko poza domem i zapraszam do odwiedzin bo część z nich autentycznie , jeszcze , mimo wszystko, nie straciła radości zycia i może choć jeden sie komuś spodoba musimy tworzyć tzw.Towarzystwo Wzajemnej Adoracji i podnosić twardo do góry "zaprzyjażnione" :evil_lol: :lol: wątki robi się bo ona jest w tej 'ścisłej czołówce biedaków" :-( Quote
Recommended Posts