Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

leonarda napisał(a):
W każdym razie ulżyło mi, że pies jest w domu. Na pewno on też odetchnął, jak wrócił.

I miejmy nadzieję, że już nie będzie żadnych "atrakcji":razz:

Cieszę się, że już jest w domu:lol:zdrowiej Zulusik:loveu:

• Replies 664
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='leonarda']maciaszek - ja pytałam w Fundacji S.O.S. (jotkę) o allegro cegiełkowe, bo już mogą robić; ale na razie jest kolejka, Bounty podobno nie ma czasu, a tylko ona je obecnie robi; będę próbować dalej. Podobno robi je Fundacja Serce Serc, tam chcę napisać, ale jeszcze muszę sprawdzić, do kogo konkretnie. Chyba, że ktoś z Was nakłoni Bounty, żeby znalazła czas.. to ja powinnam załatwić zgodę.

Dzisiaj zapłaciłam 910 zł. Wstawiam do rozliczeń, wydruk dołączę, jak obiecałam, w weekend (po zeskanowaniu).

Leonadro ja wchodzę na wątek, a już napewno nikt 'po znajmości' nie musi mnie do czegokolwiek przekonywać - poczułam się troszkę tym urażona, bo nie patrze na znajomości, a na psy.
Pisałam już na innych wątkach, napisze i tutaj, chwilowo nie ma allegr cegiełkowych, bo nie mamy statusu 'aukcji charytatywnych' mim, iż dokumenty od nas wyszły już 2 razy zespół allegro je zignorować, najprawdopodobniej przez brak dopiski na kopercie 'aukcje charytatywne'. Dlatego też sami czekamy na rozwiązanie tej sprawy.

Posted

A mnie by się zmieścił, tylko nie umiem wstawić w podpis.

BoUnTy - jeśli Cię uraziło to, co napisałam, to przepraszam. I na pewno nie myślałam, że coś "po znajomości". Po prostu - jak wspomniałam - wyraźnie mi powiedziano, że Fundacja ma już taką możliwość jak najbardziej i jest to tylko kwestia tego, czy Zulus się kwalifikuje, a głównie - czy znajdziesz czas (którego masz bardzo mało) na zrobienie tego allegro (a już 2 inne psy czekają). Skoro piszesz, że się nie da, spróbuję poprosić w Serce Serc.

Posted

Pogadaj z Anetą czy mam wystawić. W kolejce czeka tylko Perełka, żeby wystawić allegro musze mieć skany rzetelnych dokumentow medycznych, wtedy jest większe zainteresowanie...
Jeśli Aneta zgodzi się teraz wystawić allegro, to to zrobię jak znajdę chwilkę czasu i dostane na maila dokumenty...

Posted

[quote name='leonarda']A mnie by się zmieścił, tylko nie umiem wstawić w podpis.

Ten kod:

[usuńURL="http://www.dogomania.pl/threads/187455-Pilnie-potrzebna-pomoc%21-Walczymy-o-%C5%BCycie-pudelka%21-Brak-pieni%C4%99dzy%21-%28"][IMG]http://images8.fotosik.pl/407/861684a190d86fce.jpg[/IMGusuń]

musisz skopiować , wejść na "edytuj sygnaturę". W pole tekstowe wklejasz kod , usuwasz te 2 usuń , klikasz na "zapisz sygnaturę" i gotowe ;)

Posted

do kogo się zwrócic o numer konta i dokładne do niego dane, to chociaz ze 20 zl przeleje...na wiecej mnie nie stac bo teraz z Rózią tez biegam do wet...:-(

Posted

U Zulusa spokój - śpi.

BoUnTy - dziękuję Ci bardzo:) Oczywiście pogadam z Anetą. Jotka mówiła, że czeka też Łatek - stąd 2 psy.
Wszystkie dokumenty mam, tylko nie są to faktury - skany takie, jak widać na wątku - wydruki z przebiegu wizyt. Na maila wyślę oczywiście większe. Te dane są w komputerach w przychodni Molickiego i Szymańskiego - na faktury pewnie za późno, ale oficjalne potwierdzenia zapłaty może wystarczą? Czy wystarczy tak, jak jest? Jeśli wiesz - daj mi, proszę, znać.

Monias - dzięki wielkie, wysłałam odp. na PW.

madcat1981 - ślicznie dziękuję za bazarek:)

Jutro mam nadzieję wkleić zdjęcia.

Posted

Dzisiaj sobie chodził, nawet prosił o jedzonko (apetyt ma duży:), cały czas oczywiście trzyma się blisko Beaty, w ogóle ludzi; kaszlał, niestety, też. Ale jak na to, co się z nim działo ostatnio, to wydaje mi się, że jest bardzo w formie:)

Ja lecę, będę jutro - może siostra napisze coś więcej wcześniej.
Dziś odebrałam dokumenty z leczenia i w poniedziałek będą gotowe skany, wkleję tu i wyślę je też (duże) na maila do BoUnTy.

Posted

[quote name='leonarda']U Zulusa spokój - śpi.

BoUnTy - dziękuję Ci bardzo:) Oczywiście pogadam z Anetą. Jotka mówiła, że czeka też Łatek - stąd 2 psy.
Wszystkie dokumenty mam, tylko nie są to faktury - skany takie, jak widać na wątku - wydruki z przebiegu wizyt. Na maila wyślę oczywiście większe. Te dane są w komputerach w przychodni Molickiego i Szymańskiego - na faktury pewnie za późno, ale oficjalne potwierdzenia zapłaty może wystarczą? Czy wystarczy tak, jak jest? Jeśli wiesz - daj mi, proszę, znać.

Monias - dzięki wielkie, wysłałam odp. na PW.

madcat1981 - ślicznie dziękuję za bazarek:)

Jutro mam nadzieję wkleić zdjęcia.

Kochana bardziej niż o faktury chodzi mi o dokementy diagnostyczne, opisy badań, skany wyników itp. - rachynek może być jeden np. wydrukowany przez weta, że suma leczenia do dnia xxx wynosi xxx zł. i pieczątka...\
I to wszystko.

Posted

Nareszcie w domu :) . Księciunio ma apetyt za dwóch!! Muszę pilnować domowników żeby nic nie zostawiali w zasiegu jego pyszczka bo zaraz zjada :). Ogólnie czuje sie dobrze, kaszel jednak go jeszcze męczy. Kolejna wizyta ok 10-VIII. Jeśli ktos wie gdzie można tanio dostać tę zaleconą przez weta karmę to proszę dajcie znać. Kupiłyśmy w sobotę .... bagatela wyszło 130 zł. No ale skoro ma pomóc.
Jeszcze raz wielkie dzieki w imieniu Zulusa dla wszystkich zaangażowanych w pomoc dla niego.
Pozdrawiam.

P.S. Naprawdę boję sie chodzić po mieszkaniu bo jak tylko wstaje lub sie przemieszczam on idzie zaraz za mną co powoduje kaszel :) :) .Tak więc ograniczam swoje ruchy :).