Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 664
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Potwierdzam wpłatę z bazarku zrobionego przez sosnowieckie schronisko i DG32 - 365 zł. Naprawdę baaaardzo dziękuję:ylsuper::B-fly::ylsuper::B-fly:

Zwłaszcza, że wiem, ile musiałyście się napracować przy ogłoszeniach..

• 2 weeks later...
Posted

Przepraszam, że tak nic nie piszę o Zulusie, ale wszyscy wiecie - jak pies już całkiem bezpieczny, to człowiek bardziej się zajmuje innymi, tymi potrzebującymi bardziej.

Zulus był ostatnio ze mną i siostrą na spacerze w parku i naprawdę stara się być bardzo groźny wobec innych psów:) Poza tym wszystko u niego w jak najlepszym porządku. Mam nadzieję, że niebawem uda nam się spotkać z Elą z wątku, która bardzo też pomogła finansowo i chętnie go zobaczy na żywo:)

Mam za to ogromną prośbę do założycielki wątku - do Kenny.
Rozliczenie w pierwszym poście nie jest całkiem aktualne - długu zostało już tylko około 200 zł. Wszystko jest od jakiegoś czasu w poście 165. Jeśli możesz - poproszę o zmianę. I może też tytułu wątku? Bo niewiele zostało, a inne psy bardziej potrzebują pieniędzy - niech już będzie ta resztka ode mnie... I tak mnóstwo pomogliście finansowo, za co nie wiem, jak dziękować:)

No i co do allegro cegiełkowego Bounty - na razie nie mam z fundacji potwierdzenia o wpłatach, jak będę miała, to oczywiście napiszę. Mówiłaś, że powinno było wpłynąć coś koło 80 zł. Jeśli będzie taka kwota, to ja jej oczywiście nie mogę otrzymać bez faktury na fundację (a brałam rachunki na siebie, bo Zulus nie był psem "fundacyjnym"). Ale może po prostu uda mi się poprosić, żeby za nią kupić dla Zulusa trochę vetmedinu i też byłoby dobrze.

W sobotę może jakieś nowe zdjęcie wrzucę:)

Posted

[quote name='leonarda']Przepraszam, że tak nic nie piszę o Zulusie, ale wszyscy wiecie - jak pies już całkiem bezpieczny, to człowiek bardziej się zajmuje innymi, tymi potrzebującymi bardziej.

Zulus był ostatnio ze mną i siostrą na spacerze w parku i naprawdę stara się być bardzo groźny wobec innych psów:) Poza tym wszystko u niego w jak najlepszym porządku. Mam nadzieję, że niebawem uda nam się spotkać z Elą z wątku, która bardzo też pomogła finansowo i chętnie go zobaczy na żywo:)

Mam za to ogromną prośbę do założycielki wątku - do Kenny.
Rozliczenie w pierwszym poście nie jest całkiem aktualne - długu zostało już tylko około 200 zł. Wszystko jest od jakiegoś czasu w poście 165. Jeśli możesz - poproszę o zmianę. I może też tytułu wątku? Bo niewiele zostało, a inne psy bardziej potrzebują pieniędzy - niech już będzie ta resztka ode mnie... I tak mnóstwo pomogliście finansowo, za co nie wiem, jak dziękować:)

No i co do allegro cegiełkowego Bounty - na razie nie mam z fundacji potwierdzenia o wpłatach, jak będę miała, to oczywiście napiszę. Mówiłaś, że powinno było wpłynąć coś koło 80 zł. Jeśli będzie taka kwota, to ja jej oczywiście nie mogę otrzymać bez faktury na fundację (a brałam rachunki na siebie, bo Zulus nie był psem "fundacyjnym"). Ale może po prostu uda mi się poprosić, żeby za nią kupić dla Zulusa trochę vetmedinu i też byłoby dobrze.

W sobotę może jakieś nowe zdjęcie wrzucę:)

Dogadaj się w tym temacie z Anetą - myślę, że z vetmedinem nie będzie problemu ;)
Myslę, że na 100% przynajmniej 50 zł. wpłynęło, ale ja nie mam niestety dostępu do konta, ma je tylko Aneta - takz już dalej nie pomogę, to musicie miedzy sobą. Na mailu jest aukcja zakończeniowa i widać od kogo i ile powinno trafić, niech to przeanalizuje. Czasem jest więcej, czasem mniej...

Ja aukcję dokończyłam, powysyłałam do ludzi cegiełki, reszta już należy do Was - dogadajcie się między sobą ;)

Posted

Bounty - ja to wiem, że z Anetą. Ty zrobiłaś allegro, za które jestem Ci bardzo wdzięczna:p a reszta jest do załatwienia z fundacją. I czekam na powierdzenie stamtąd, nie od Ciebie;)

Posted

Energy napisał(a):
Oj to czekam na zdjęcia groźnego pudliszona:evil_lol:
Mizianko dla małego:loveu:fajnie, że wszystko z nim ok:lol:

Ja tez czekam z niecierpliwoscia na nowe foty. Buzka Zulus...miales szczescie!!!

Posted

leonarda napisał(a):
Dzięki:) Jaki śliczny, pozytywny tytuł wymyśliłaś:)

Aż mi przykro, że Zulus nie może tego wszystkiego, co się tu o nim pisało, przeczytać osobiście;)

tytuł krótki, a mówi wszystko :D dziękuję za uznanie :P załatw Zulusiowi dogo w telefonie, tak jak ja sobie załatwiłam to będzie czytał swój wątek, bo rozumiem że do komputera go nie dopuszczacie :P

Posted

Kenny napisał(a):
już zrobiłam aktualizację w pierwszym poście ;) ciumam Zuluśka!

:shake::shake:Cos mojej wplaty nie widze...8/30/10 poszlo 80zl dla Zulusia konto 39....ostatnie 0001:shake:

Czy masz kontakt z DS z W-wy , taki byl slepaczek pisalam na watku ale bez oddzwieku.
To bylo zanim wyjechalas zagranice.....

Posted

cooronaaj - zaraz rano sprawdzę, co z tą wpłatą - jeśli coś przeoczyłam, to bardzo przepraszam:oops:.

A co do DS z W-wy - to ja nie bardzo wiem, o co chodzi? W sprawie Zulusa kontaktowała się ze mną (2 razy) tylko jedna pani ze Śląska, ale po usłyszeniu o transfuzji (bo to było w tamtym czasie) więcej nie zadzwoniła. A w innnej? Nie kojarzę?

Posted

[quote name='leonarda']A co do DS z W-wy - to ja nie bardzo wiem, o co chodzi? W sprawie Zulusa kontaktowała się ze mną (2 razy) tylko jedna pani ze Śląska, ale po usłyszeniu o transfuzji (bo to było w tamtym czasie) więcej nie zadzwoniła. A w innnej? Nie kojarzę?[/QUOTE]

to chyba do mnie pytanie :D chyba chodzi o Cyklusia DS, tak? tego pudelkowatego malucha jednookiego ze schronu katowickiego? on pojechał do Wawy. miałam kontakt z właścicielami, na ostatniego maila nie odpisali, więc będę dzwonić niedługo zapytac jak tam :) dziękuję że pamiętasz :)

Posted

coronaaj - oczywiście wpłatę 80 zł od Ciebie znalazłam, z datą 31 sierpnia:oops::oops::oops:

To konto mojego męża i on mi zawsze sprawdzał, co wpłynęło, zwykle wtedy, gdy mu kazałam, bo miałam info o tym, że ktoś wpłacił. A tu jakoś nie zauważył widocznie:oops:

Dzisiaj już mu przeleciałam przez całość od 1 czerwca, żeby nie było żadnych niejasności. Poprawię też rozliczenie w 165 i - Kenny - proszę Cię o to samo.

Jest mi głupio, że tak długo taki błąd, dobrze, że chociaż się upomniałaś, bo pewnie by tak zostało:oops:.

No więc bardzo przepraszam:Rose:, a przede wszystkim - bardzo Ci dziękuję :B-fly: za szlachetną pomoc "dla Zulusika pudelka białego", jak to ślicznie napisałaś w tytule wpłaty;)

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Sorry, nie było mnie bardzo długo na dogo, na dobre wrócę od poniedziałku. Są nie tylko fotki ale i filmiki, wtedy wrzucę. Zulus jest po fryzjerze i wnowym ubranku. Teraz to się za nim wszyscy oglądają na ulicy i każdy by go chciał:) Zdrowie dopisuje, choć ze wzrokiem i słuchem coraz słabiej. Ale radzi sobie:)