leonarda Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 No:) Tylko znowu się kolejny potencjalny tymczas zablokował:cool3: Quote
Kenny Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 To ja dziękuję Leonarda Tobie i Twojej siostrze :) wspaniale, że 18 czerwca zajrzałaś na ten wątek i daliście mu nowe życie :) Quote
malawaszka Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 super!!!! :laola: to zmieniajcie ten tytuł bo co go widzę to się stresuję :) nie mam czasu szukac - gdzie leczyliście dupelka? Quote
coronaaj Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 malawaszka napisał(a):super!!!! :laola: to zmieniajcie ten tytuł bo co go widzę to się stresuję :) nie mam czasu szukac - gdzie leczyliście dupelka? :loveu::loveu:Super!!! Zulus badz grzeczny:razz::razz:masz domek i to jaki:lol: Zmiencie tytul, dodajcie imie pudliszona, ja tez sie stresuje tytulem:evil_lol::evil_lol: Quote
Energy Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Ale chłopak jeszcze potrzebuje wsparcia finansowego przecież... Quote
Kenny Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 zmienionym jak znajdę więcej czasu to pozmieniam też pierwszy post. Quote
leonarda Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Gdzie był leczony? Początkowe badania w Dąbrowie, potem u kardiologa w Tychach, w lecznicy państwa Szymańskich. Polecam:) Ale tam jest zapłacone, bo mi było zbyt głupio pozwolić im czekać, i tak bardzo zaniżyli rachunek. Wzięłam troszkę pożyczkę...z banku... Co do wsparcia finansowego - ja wiem, że jak już pies jest stały, to cóż - trzeba się liczyć z kosztami:razz: Wczorajsza wizyta to już niech będzie mój prezent "pożegnalny" dla Zulusa:p, leki jakoś może siostra da radę kupować, jak nie, to będziemy myśleć, co zrobić. Byłoby super, gdyby zwróciło się to, co było w rozliczeniach. A ja właśnie bezczelnie zmieniłam banerek - z Zulusowego na Miśkowy. Ale tam jest teraz gorzej:shake: Quote
Energy Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Ja właśnie o tym myślałam, że dług został... Quote
maciaszek Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='JOMA']:calus::lilangel::Cool!::painting:Bardzo trafiony komentarz. 4 emotikony, a zawierają w sobie wszystko! Jestem pod wrażeniem doboru :). [quote name='malawaszka']nie mam czasu szukac - gdzie leczyliście dupelka? [quote name='leonarda']Gdzie był leczony? Początkowe badania w Dąbrowie, potem u kardiologa w Tychach, w lecznicy państwa Szymańskich. Polecam:)Zrobię tylko małe sprostowanie. Pan doktor Szymański jest "normalnym" wetem ;) (choć z nadnormalnym podejściem do zwierząt), tylko specjalizuje się w kardiologii. Przyjmuje wszystkie zwierzaki, nie tylko te, które mają problemy z serduszkiem i wszystkie leczy (wraz z żoną) wspaniale! A lecznica mieście się przy ulicy Zwierzynieckiej 53. Quote
elaja Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Super zakończenie!!!!!!!!!!! Też podejrzewałam , że dt zamieni się na ds i myśle ,ze z pomocą wszystkich fanów Zulusa dług w lecznicy też będzie malał.ZULUS MASZ JUŻ NIE CHOROWAĆ ! no i nie sprawiać żadnych kłopotów twojej wspaniałej opiekunce ! Quote
__Lara Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Fajna ulica jak na zakład weterynaryjny, Zwierzyniecka :D Quote
JOMA Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 No to dodam jeszcze, że przychodnia nazywa się ZWIERZYNIEC - nikt się już chyba nie pomyli :lol: Quote
leonarda Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 A ja chciałam jeszcze podziękować eli40 za właśnie zaoferowaną pomoc w dostarczeniu leków:Rose: I wyrazić oburzenie w stosunku do mojej siostry, że zdjęcie Zulusa z kotem jeszcze nie dotarło :mad: Quote
maciaszek Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Uprzejmie donoszę, że wyczytałam na bazarku ogłoszeniowym na Zulusa, że uzbierało się 365 zł :) :multi: :multi:. Niebawem chyba będą przelane, ale to już dziewczyny pewnie napiszą co i jak :). Quote
JOMA Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Oj, dobrze by było spłacić ten Zulusowy dług - leonarda ma już następną bidę do wydatkowania :oops: Quote
coronaaj Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 JOMA napisał(a):Oj, dobrze by było spłacić ten Zulusowy dług - leonarda ma już następną bidę do wydatkowania :oops: To ile tego dlugu zostalo? Quote
leonarda Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Biorąc pod uwagę bazarek ogłoszeniowy, o którym wspomniała maciaszek - to już chyba nie tak wiele:) Podliczenie staram się robić na bieżąco w poście - zdaje się - 165. Quote
JOMA Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 tak , jest - post 165, str 17 - ROZLICZENIE Quote
Kenny Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 JOMA napisał(a):tak , jest - post 165, str 17 - ROZLICZENIE rozliczenie również w pierwszym poście :) zaktualizowane jak i cały post :) Quote
JOMA Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 No właśnie :eviltong: - dziękujemy Kenny :loveu: Quote
BoUnTy Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Z allegro powinno nazbierać się 80 zł., chyba, że ktoś wpłacił więcej lub nie wpłacił. Niestety ja nie mam dostępu do konta fundacyjnego i to może sprawdzić tylko Aneta - także dobijać się i prosić o rozliczenia ;) Quote
Energy Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Zapraszam do wstawienia Zulusika na wątek pudelkowe metamorfozy:lol: http://www.dogomania.pl/threads/182173-Metamorfozy-pudelków-i-pudelkowatych-!/page10 Quote
coronaaj Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 [quote name='Kenny']rozliczenie również w pierwszym poście :) zaktualizowane jak i cały post :) Wyglada, ze minus 586zl...duzo....troche moge pomoc , ..na jakie konto wplacic , na Zulusia? Quote
Recommended Posts