Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 664
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
super!!!! :laola:

to zmieniajcie ten tytuł bo co go widzę to się stresuję :)

nie mam czasu szukac - gdzie leczyliście dupelka?

:loveu::loveu:Super!!! Zulus badz grzeczny:razz::razz:masz domek i to jaki:lol:
Zmiencie tytul, dodajcie imie pudliszona, ja tez sie stresuje tytulem:evil_lol::evil_lol:

Posted

Gdzie był leczony? Początkowe badania w Dąbrowie, potem u kardiologa w Tychach, w lecznicy państwa Szymańskich. Polecam:)

Ale tam jest zapłacone, bo mi było zbyt głupio pozwolić im czekać, i tak bardzo zaniżyli rachunek. Wzięłam troszkę pożyczkę...z banku...

Co do wsparcia finansowego - ja wiem, że jak już pies jest stały, to cóż - trzeba się liczyć z kosztami:razz:

Wczorajsza wizyta to już niech będzie mój prezent "pożegnalny" dla Zulusa:p, leki jakoś może siostra da radę kupować, jak nie, to będziemy myśleć, co zrobić.

Byłoby super, gdyby zwróciło się to, co było w rozliczeniach.
A ja właśnie bezczelnie zmieniłam banerek - z Zulusowego na Miśkowy. Ale tam jest teraz gorzej:shake:

Posted

[quote name='JOMA']:calus::lilangel::Cool!::painting:Bardzo trafiony komentarz. 4 emotikony, a zawierają w sobie wszystko! Jestem pod wrażeniem doboru :).

[quote name='malawaszka']nie mam czasu szukac - gdzie leczyliście dupelka?

[quote name='leonarda']Gdzie był leczony? Początkowe badania w Dąbrowie, potem u kardiologa w Tychach, w lecznicy państwa Szymańskich. Polecam:)Zrobię tylko małe sprostowanie. Pan doktor Szymański jest "normalnym" wetem ;) (choć z nadnormalnym podejściem do zwierząt), tylko specjalizuje się w kardiologii. Przyjmuje wszystkie zwierzaki, nie tylko te, które mają problemy z serduszkiem i wszystkie leczy (wraz z żoną) wspaniale!
A lecznica mieście się przy ulicy Zwierzynieckiej 53.

Posted

Super zakończenie!!!!!!!!!!! Też podejrzewałam , że dt zamieni się na ds i myśle ,ze z pomocą wszystkich fanów Zulusa dług w lecznicy też będzie malał.ZULUS MASZ JUŻ NIE CHOROWAĆ ! no i nie sprawiać żadnych kłopotów twojej wspaniałej opiekunce !

Posted

A ja chciałam jeszcze podziękować eli40 za właśnie zaoferowaną pomoc w dostarczeniu leków:Rose:

I wyrazić oburzenie w stosunku do mojej siostry, że zdjęcie Zulusa z kotem jeszcze nie dotarło :mad:

Posted

Uprzejmie donoszę, że wyczytałam na bazarku ogłoszeniowym na Zulusa, że uzbierało się 365 zł :) :multi: :multi:. Niebawem chyba będą przelane, ale to już dziewczyny pewnie napiszą co i jak :).

Posted

Z allegro powinno nazbierać się 80 zł., chyba, że ktoś wpłacił więcej lub nie wpłacił. Niestety ja nie mam dostępu do konta fundacyjnego i to może sprawdzić tylko Aneta - także dobijać się i prosić o rozliczenia ;)

Posted

[quote name='Kenny']rozliczenie również w pierwszym poście :) zaktualizowane jak i cały post :)

Wyglada, ze minus 586zl...duzo....troche moge pomoc , ..na jakie konto wplacic , na Zulusia?