Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja jeszcze na temat kostki.
Kupiłam kostkę z bardzo twardego nylonu, jest brązowa i pachnie czekoladą. Pies jak ją gryzie to ściera sobie kamień nazębny bo ona robi się od gryzienia taka szorstka. Polecam bo pies potrafi naprawdę długo się nią zająć.

• 1 month later...
Posted

Po dlugim czasie namyslow zdecydowalam sie na yorka. Teraz szukam sprawdzonej hodowli z przystepnymi cenami. Gdyby ktos mogl mi polecic jakas w woj mazowieckim lub podlaskim bylabym wdzieczna.

Posted

Brawo Wala:multi: , pochwalam wybór. Ja zanim zdezydowałam się na yorka rozważałam zakup westiego, staffika lub innega psa, ale zawsze chciałam żeby to był terier. Yorki są super:evil_lol: , przekonasz się i to szybko. Mój Tupek ma 19 tygodni / od 8 tygodni jest u nas /. Jest kochany, cudowny i przezabawny:lol: . Jeśli chodzi o hodowlę to bardzo Cię proszę uważaj. Wiele pisano już o pseudohodowlach:shake: i o tym co tam można kupić. Przeszukaj to nasze forum, a wiele się dowiesz. Na co trzeba zwracać uwagę, czego się wystrzegać, bądź jak detektyw:cool1: . Uwaga na allegro :shake: !!!!!!!!. W hodowli skąd pochodzi Tupek są małe szczeniaki do odbioru w sierpniu / niestety regulamin zabrania podania mi dokładnego adresu /. Szukaj a znajdziesz. Pozdrawiamy.

Kasia+Tupek

• 8 months later...