Lilu Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Ja jeszcze na temat kostki. Kupiłam kostkę z bardzo twardego nylonu, jest brązowa i pachnie czekoladą. Pies jak ją gryzie to ściera sobie kamień nazębny bo ona robi się od gryzienia taka szorstka. Polecam bo pies potrafi naprawdę długo się nią zająć. Quote
nataliyka Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Edytko dzięki wielkie,postaram sie dorwać do tej książki:p Mam nadzieje,że mi sie uda nauczyć Molkę,że siusiu robi się na dworze. Quote
Wala Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 Po dlugim czasie namyslow zdecydowalam sie na yorka. Teraz szukam sprawdzonej hodowli z przystepnymi cenami. Gdyby ktos mogl mi polecic jakas w woj mazowieckim lub podlaskim bylabym wdzieczna. Quote
Burchardt Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Brawo Wala:multi: , pochwalam wybór. Ja zanim zdezydowałam się na yorka rozważałam zakup westiego, staffika lub innega psa, ale zawsze chciałam żeby to był terier. Yorki są super:evil_lol: , przekonasz się i to szybko. Mój Tupek ma 19 tygodni / od 8 tygodni jest u nas /. Jest kochany, cudowny i przezabawny:lol: . Jeśli chodzi o hodowlę to bardzo Cię proszę uważaj. Wiele pisano już o pseudohodowlach:shake: i o tym co tam można kupić. Przeszukaj to nasze forum, a wiele się dowiesz. Na co trzeba zwracać uwagę, czego się wystrzegać, bądź jak detektyw:cool1: . Uwaga na allegro :shake: !!!!!!!!. W hodowli skąd pochodzi Tupek są małe szczeniaki do odbioru w sierpniu / niestety regulamin zabrania podania mi dokładnego adresu /. Szukaj a znajdziesz. Pozdrawiamy. Kasia+Tupek Quote
Recommended Posts