Romka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='mamanabank']nie moja wina, że jak przychodzę to go nie ma ;-) ale i tak mdleje na Twój widok :-) - Panie Damianie, tęsknił Pan za nami? - NIE! - odpowiada Pan Damian niezmiennie ha ha ha[/QUOTE] Masz rację,gdyby nie my w schronisku w soboty byłby święty spokój...ale lubią nas trochę... Quote
kajkoowa Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Romka']Masz rację,gdyby nie my w schronisku w soboty byłby święty spokój...ale lubią nas trochę...[/QUOTE] Nawet jeśli nie, to są zmuszeni nas znosić, bo pchamy się do nich drzwiami i oknami :diabloti: Quote
mamanabank Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Tina pozdrawia w niedzielne przedpołudnie :-) Quote
kajkoowa Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Tinka, jak starczy czasu w sobotę pójdziesz na spacerek! Quote
Paula03 Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Tina wczoraj biegała po schronisku, razem z Tobim i Poldkiem! Ile było szczęścia! :) Quote
Romka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Biegała,lubi się przytulać i przychodzi po głaski...szkoda mi jej ,odkąd oddali ja właściciele do schroniska nie spotkało jej nic dobrego... Quote
Romka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Miałam zapytanie o tinke ,pani ma do mnie dzwonić jeszcze raz w tym tygodniu,czekamy... Quote
Paula03 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Romka napisał(a):Miałam zapytanie o tinke ,pani ma do mnie dzwonić jeszcze raz w tym tygodniu,czekamy... Czekamy i trzymamy kciuki! Quote
Romka Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Miałam kolejne zapytanie o Tinę,po południu mam otrzymać informację czy cała rodzina akceptuje adopcję Tiny...no to czekamy... Quote
Paula03 Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Trzymam kciuki! A wiadomo już coś? :) Quote
kajkoowa Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='Romka']Miałam kolejne zapytanie o Tinę,po południu mam otrzymać informację czy cała rodzina akceptuje adopcję Tiny...no to czekamy...[/QUOTE] Romciu i co? Quote
Romka Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 SZUKAMY KOGOŚ DO SPRAWDZENIA DOMKU W RZESZOWIE!:multi:Cieszycie się,bo ja bardzo:multi:...Tinko kochana może na reszcie ktoś cię pokocha piesku...napisze do Majuski...może nam pomoże...;) Quote
Paula03 Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Ale super wieści! Trzymam kciuki za wizytę! ;) Quote
Romka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Majuska zgodziła się...i przeprowadzi wizytę przedadopcyjną dla Tiny...juz wysyłam namiary. Quote
mamanabank Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Świetnie! Oby Tina miała już ten swój domek! Quote
majuska Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 No więc dzwoniłam do Pani ( chyba jest troszkę przejęta ) Chciałam jak najszybciej ten domek sprawdzić, ale okazało się, że umawiałyście sie że po 15 listopada, bo teraz jeszcze mają trochę jakieś urwanie głowy, w sumie w niedzielę mamy się zdzwonić, żeby się na dokładny termin umówić, Pani chciała, żeby wszyscy domownicy byli w domu. Myślę, że początkiem przyszłego tygodnia będzie po wizycie, ja w każdym bądź razie jestem dyspozycyjna, zależy jak im będzie pasować. Musimy jeszcze parę dni poczekać :) Quote
Romka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Mam nadzieję,że wizyta wypadnie dobrze...Tince należy się już domek... Quote
Romka Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Majuska pisała,że wizyta w przyszłym domku Tiny w czwartek czyli jutro...czekamy niecierpliwie... Quote
Recommended Posts