Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 569
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ponoc Panu powiedziano, ze psa bez kaganca nie dostanie. w schronie. psa do kolan, ktory nie gryzie - mnie.
bez komenatrza to pozostawie. Was prosze o to samo.

Posted

kora78 napisał(a):
ponoc Panu powiedziano, ze psa bez kaganca nie dostanie. w schronie. psa do kolan, ktory nie gryzie - mnie.
bez komenatrza to pozostawie. Was prosze o to samo.

A możesz troszkę jaśniej??

Posted

w schronie panu powiedziano, ze musi miec kaganiec, obroze i smycz, zeby flapa dostac.
dla mnie to szok, bo tego sie nie praktykuje przeciez nigdy.

szukamy kaganca pozyczyc, z wroclawia. napisalam do nikaragui

Posted

obraczus87 napisał(a):
Najlepiej pozyczyc. Poza tym kaganiec to czasem warto miec dla psiaka tak czy inaczej.

mogę pożyczyć, ale nie wiem czy nie będzie za mały. Mieszkam na Gaju (koło Ferio)

Posted

kizimizi napisał(a):
ja tylko rok miezkalam, na nowym odiedlu, czekaj .... Zielone Wzgorza to sie szlo za CH Ferio, przy torach zaraz.

to ty 'na nowych blokach' ;) a ja w tym wielkim wzdłuż ulicy

Posted

Barrybede napisał(a):
Możemy kupić jakiś nylonowy kaganiec, bo to nie kosztuje dużo, ale musimy mieć mniej więcej rozmiary pyska :lol:

Super, dziewczyny podajcie Panu jakis wymiar pyszczka :)

Posted

no cos Ty, mniejszy, zdecydowanie. jak na jamnika- szczuply, acz nie tak dlugi.
one wszytskie regulacje maja. mysle, ze S-M.
choroba byla na biegu w schronie, przywitalam sie z Flapem, moj synek tez go poglaskal po pyszczku :)
w aucie jeszcze myslalam,zeby palcami objac jego dziob i potem w domu zmierzyc, ile cm mi wyszlo na palcu, wkolo i wzdluz pyska. no i zapomnialam...... :(

Posted

kora78 napisał(a):

w aucie jeszcze myslalam,zeby palcami objac jego dziob i potem w domu zmierzyc, ile cm mi wyszlo na palcu, wkolo i wzdluz pyska. no i zapomnialam...... :(

buhahah chcialabym widziec te pomiary ;)

Posted

ja tak "palpacyjnie " ;P mierzylam broze dla Flipa. objelam dlonmi, od ktorego do ktorego palca, potem miarke-linijke i wyszlo.... wyszlo tyle, ze szelki za male byly i trzeba bylo wymieniac :D

Posted

pancio juz jedzie po Flapa :)

ja niestety, nie wybiore sie. musialabym z dzieckiem, a leje i wieje, mam 2 autobusy plus 2 razy droga ponad 500m w tym deszczu. i powrotna tak samo. za duzo zamieszania dla mnie, a maly marudzi non stop, tez ta pogoa na niego dziala, nie mam nerwow sie z nim szarpac w taką pogodę.
musze sie zadowolic fotkami z nowego domku i opisem, jak juz Flapcio w domku bedzie. znaczy sie Łatek :)

Posted

Flap juz 2 lapami poza schroniskiem. juz jest poza kojcem, cieszy sie i piszczy za synkiem, gdy wychodzi z biura :)

edit, bazarek obejrzalam i pomysle nad spodenkami z ciuchcia Tomkiem, inne ciszuki rozmiarami nie pasuja, no i dziewczenskie sa, a ja mam chlopca ;) ale jak bedzie cos na 104-110 dla chlopca to pamietajcei,ze moze kupie

Posted

kora78 napisał(a):
, bazarek obejrzalam i pomysle nad spodenkami z ciuchcia Tomkiem, inne ciszuki rozmiarami nie pasuja, no i dziewczenskie sa, a ja mam chlopca ;) ale jak bedzie cos na 104-110 dla chlopca to pamietajcei,ze moze kupie

chyba na Terirefanki bazarku będą... (razem robiłyśmy zakupy na bazarki ;) )