yulquen Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name=' Shirai - Koki'] Monika chyba zaraz mnie zlinczujesz !!![/QUOTE] dobija mnie twoja ignorancja przy jednocześnie bardzo pewnym siebie tonie... [quote name='Shirai - Koki'] Widze Moniko ze piszesz tutaj o sobie no masz racje !!! :-)...[/QUOTE] o widzisz, to przynajmniej z równą sobie rozmawiasz :) z małymi szczegółami - ja nie słodzę i nie pieję z zachwytu nad każdym importem ani nie oceniam szczegółowo psa na podstawie zdjęć z wystawy, na której nie byłam. ale nie przeszkadza mi to od czasu do czasu wypowiedzieć swoje zdanie zamiast napierniczać wykrzyknikami w każdym możliwym temacie i oczekiwać polemiki :) [quote name='Shirai - Koki'] Bardzo sie ciesze Moniko, ze z Ciebie taka poliglotka :-)...a czy na polskiej dogomania to sie smieje ktos z polskich akit ??? A powiedz mi czy na wystawach to przypadkiem nie jest tak ze sie klepieci epo plecach, a pozniej za plecami sie gada...wiesz takie bajki to ja moge tobie a nie ty mi...wiec prosze wlasnie wiecej pokory.[/QUOTE] hahah, nie wiem, ja się z nikim nie klepie. nie pytaj mnie o ogół, tendencję do wypowiadania się ogólnie masz ty. a obłuda jest wszędzie, we Włoszech też, poważnie! [quote name='Shirai - Koki'] Nie to tu nadinterpretuje i masz tendencje do dodawania faktow...powiedz mi prosze gdzie napisalam, ze uwazasz ze Birin Go jest kiepski ????[/QUOTE] napisałam o BIRINIE jako o wysokiej jakości psie porównując jego ocenę do ocen dużej części akit z Polski. napisałam o nim w pozytywnym kontekście, a ty wyskoczyłaś z tekstem, że nie wszystkie dzieci BANDOU muszą być idealne. to raczej ja czegoś tutaj nie rozumiem... Quote
Shirai - Koki Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Mitsu']Shirai - chyba Ci się konsultacje z Polski - skończyły - co tak skromnie ?[/QUOTE] Faktycznie Mitsu maili informacyjnych od Ciebie juz nie otrzymuje !! :diabloti:... Gdybys Mitsu czytala a jak widac nie czytalas napisalam, ze z anonimami pisac nie bede...wiesz kazdy sobie moze zalozyc konto i pisac, prawda ??? Quote
Shirai - Koki Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='yulquen']dobija mnie twoja ignorancja przy jednocześnie bardzo pewnym siebie tonie... Moniko niech Cie takie blache rzeczy nie dobijaja, w zyciu sa gorsze rzeczy...np: http://akity.pl [quote name='yulquen'] o widzisz, to przynajmniej z równą sobie rozmawiasz :) Moniko nie pochlebiaj sobie rownych sobie szukaj wsrod swoich rowiesnikow :-) [quote name='yulquen']...z małymi szczegółami - ja nie słodzę i nie pieję z zachwytu nad każdym importem ani nie oceniam szczegółowo psa na podstawie zdjęć z wystawy, na której nie byłam. ale nie przeszkadza mi to od czasu do czasu wypowiedzieć swoje zdanie zamiast napierniczać wykrzyknikami w każdym możliwym temacie i oczekiwać polemiki :) Ja nie pieje...pieje kogut...a to ze wyrazam swoje pozytywne i negatywne odczucia...Polska to chyba wolny kraj i wyrazanie swoich opinii nie jest zabronione !!! [quote name='yulquen']hahah, nie wiem, ja się z nikim nie klepie. nie pytaj mnie o ogół, tendencję do wypowiadania się ogólnie masz ty. a obłuda jest wszędzie, we Włoszech też, poważnie! Wypowiadam sie ogolnie, ale nie zawsze jak mi sie cos podoba to pisze, jak nie to tez pisze...ale nikogo z imienia nie mam zamiaru wymieniac poniewaz to byloby nie uwazasz bardzo nie w porzadku. Nawiazuja do dalszej wypowiedzi chociaz sie w jednym zgadzamy !! Ale obluda obluda ale rozniaca pomiedzy akitami polskimi a wloskimi jest ...prawda ??? Chociaz wiadomo, ze kiepskie akity sa tez w krajach europejskich... [quote name='yulquen']napisałam o BIRINIE jako o wysokiej jakości psie porównując jego ocenę do ocen dużej części akit z Polski. napisałam o nim w pozytywnym kontekście, a ty wyskoczyłaś z tekstem, że nie wszystkie dzieci BANDOU muszą być idealne. to raczej ja czegoś tutaj nie rozumiem... Moniko zarzyj sobie xydroxizine i przeczytaj prosze jeszcze raz to co napisalam ja...wtedy napewno zrozumiesz sens i moja probe przekazania Ci jakichkolwiek informacji. Pozdrawiam :-)... Quote
yulquen Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Shirai - Koki']nie pochlebiaj sobie rownych sobie szukaj wsrod swoich rowiesnikow :-)[/QUOTE] radziłabym przystopować z tym lekceważącym tonem... deprecjonowanie mnie jako partnera do dyskusji ze względu na wiek, nie taki znów strasznie młody zresztą, jest baaardzo słabe :) [quote name='Shirai - Koki']Ja nie pieje...pieje kogut...a to ze wyrazam swoje pozytywne i negatywne odczucia...Polska to chyba wolny kraj i wyrazanie swoich opinii nie jest zabronione !!![/QUOTE] nie jest... ale jak widać z wyrażaniem opinii innych, zwłaszcza z nieprzytakiwaniem ci masz problem. [quote name='Shirai - Koki']Moniko zarzyj sobie xydroxizine i przeczytaj prosze jeszcze raz to co napisalam ja...wtedy napewno zrozumiesz sens i moja probe przekazania Ci jakichkolwiek informacji. Pozdrawiam :-)...[/QUOTE] hydroxyzynę (tak, tak się to pisze) mi polecasz? a można wiedzieć na co? problemów z układem nerwowym nie posiadam. a spinanie się byle pisaniną na forum raczej nie jest w moim stylu... przerzucać się głupawymi ripostami też mogę, tylko po co i co to ma na celu? Quote
Shirai - Koki Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='yulquen']radziłabym przystopować z tym lekceważącym tonem... [/QUOTE] Czy to grozba ??? [quote name='yulquen']nie jest... ale jak widać z wyrażaniem opinii innych, zwłaszcza z nieprzytakiwaniem ci masz problem. [/QUOTE] Moniko odpowiem Ci na Twoje pytanie, nie nie mam problemu z odpisywanie na opinie sprzeczne z moimi...skoro odpowiedzasz na moje komentarze, a ja odpowiadam na Twoje...to znow u Ciebie wystepuje nadinterpretacja tekstu :-) [quote name='yulquen']hydroxyzynę (tak, tak się to pisze) mi polecasz? a można wiedzieć na co? problemów z układem nerwowym nie posiadam. a spinanie się byle pisaniną na forum raczej nie jest w moim stylu... przerzucać się głupawymi ripostami też mogę, tylko po co i co to ma na celu?[/QUOTE] Jezeli chcesz sie wymadrzac to chociaz sprawa jak sie pisze a pozniej poprawiaj innych HYDROXYZINA kochana HYDROXYZINA sie pisze, a skoro nie wiesz na co to jest to polecam "wujek" google sie klania. A powiedz mi nie znajac mnie skad mozesz wiedziec co jest w moim stylu, a co nie ??? Pozdrawiam Quote
yulquen Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Shirai - Koki']Czy to grozba ???[/QUOTE] nie, raczej chęć dyskutowania na pewnym poziomie... [quote name='Shirai - Koki']Moniko odpowiem Ci na Twoje pytanie, nie nie mam problemu z odpisywanie na opinie sprzeczne z moimi...skoro odpowiedzasz na moje komentarze, a ja odpowiadam na Twoje...to znow u Ciebie wystepuje nadinterpretacja tekstu :smile:[/QUOTE] skoro już wymieniamy, co u kogo występuję, to radzę popracować nad skłonnością do tzw. osobistych wycieczek... [quote name='Shirai - Koki']Jezeli chcesz sie wymadrzac to chociaz sprawa jak si episze a pozniej poprawiaj innych HYDROXYZINE kochana HYDROXYZINE sie pisze, a skoro nie wiesz na co to jest to polecam "wujek" google sie klania. A powiedz mi nie znajac mnie skad mozesz wiedziec co jest w moim stylu, a co nie ??? Pozdrawiam[/QUOTE] spolszczyłam, kochana, spolszczyłam. hydroksyzynę, o, bardziej spolszczyć się już chyba nie da. doskonale wiem na co, objawów, jak już pisałam, nie posiadam. co to ma wspólnego z Raciborzem? pojęcia nie mam... Quote
Kateczka Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 a ja myśle, ze trzeba dac spokój...racja jest jedna.....to nie psy w Polsce są złe...tylko hodowcy są beznadziejni jeśli powtarzają miot zaraz po tym jak poprzedni był za przeposzeniem do bani albow najlepszym wypadku nijaki!!! Nie ważne jakiego kto ma psa i z jakiej hodowli ( choć ostatnio względy zdrowotne...patrz rózne choroby mogą byc istotne) natomiast cholernie ważna jest mentalnosć Polaków...jest rude...ma zakręcony puchaty ogon i szpiczaste uszy...trach akita....Nigdy nie wyjdziemy na określony poziom jeśli nie zaczniemy sami zwracać uwagi czy pies nadaje się do Hodowli czy nie....i nie ważne jak kochamy nasz psy...i jak cudowne są dla nas....minimum samokrytyki.... Quote
Shirai - Koki Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='yulquen']nie, raczej chęć dyskutowania na pewnym poziomie... To skoro oczekujesz Moniko rozmowy na odpowiednim poziomie unikaj uzywania zwrotow typu... radziłabym przystopować z tym lekceważącym tonem... [quote name='yulquen']spolszczyłam, kochana, spolszczyłam. hydroksyzynę, o, bardziej spolszczyć się już chyba nie da. doskonale wiem na co, objawów, jak już pisałam, nie posiadam. co to ma wspólnego z Raciborzem? pojęcia nie mam... Nie ma spolszczenia poniewaz nazwa to Hydrozyzina, wiec sorry Batory !!! Sama sie pomylilas, wic nastepnym razem radze sprawdzic 2 razy zanim bedziesz probowala byc najmadrzejsza :-). Milego wieczoru Quote
Shirai - Koki Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Kateczka']a ja myśle, ze trzeba dac spokój...racja jest jedna.....to nie psy w Polsce są złe...tylko hodowcy są beznadziejni jeśli powtarzają miot zaraz po tym jak poprzedni był za przeposzeniem do bani albow najlepszym wypadku nijaki!!! Nie ważne jakiego kto ma psa i z jakiej hodowli ( choć ostatnio względy zdrowotne...patrz rózne choroby mogą byc istotne) natomiast cholernie ważna jest mentalnosć Polaków...jest rude...ma zakręcony puchaty ogon i szpiczaste uszy...trach akita....Nigdy nie wyjdziemy na określony poziom jeśli nie zaczniemy sami zwracać uwagi czy pies nadaje się do Hodowli czy nie....i nie ważne jak kochamy nasz psy...i jak cudowne są dla nas....minimum samokrytyki....[/QUOTE] Minimum samokrytyki...hm...jestem za :-)... Quote
yulquen Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Shirai - Koki']To skoro oczekujesz Moniko rozmowy na odpowiednim poziomie unikaj uzywania zwrotow typu... radziłabym przystopować z tym lekceważącym tonem... gdybyś starała się trzymać poziom, nie musiałabym cię upominać, byś traktowała mnie poważnie. [quote name='Shirai - Koki'] Nie ma spolszczenia poniewaz nazwa to Hydrozyzina, wiec sorry Batory !!! Sama sie pomylilas, wic nastepnym razem radze sprawdzic 2 razy zanim bedziesz probowala byc najmadrzejsza :-). Milego wieczoru oryginalna to hydroxyzine. dalej zamierzasz licytować się na pierdoły nie mające nic wspólnego z tematem? co to wnosi, oprócz tego, czyje jest na wierzchu? sądzę, że dalsza dyskusja nie ma sensu, aczkolwiek miłego wieczoru nie życzę :) Quote
Shirai - Koki Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Moniko traktuje Cie dokadnie tak samo jak ty traktujesz mnie w swoich wypowiedziach, wiec nie oczekuj ode mnie wypowiedzi pelnych entuzjazmu w stosunku do Twojej osoby. Od poczatku rozmowy z toba podtrzymuje dokladnie Twoj poziom, sama lapiesz ludzi za slowka (z tego co pamietam z Daria ), czepiasz sie szczegolow i licytujesz na *******ki, a od innych oczekujesz "rozmowy na poziome" ciekawe ? Wiesz jakos mi nie przeszkadza to, ze mi NIE zyczysz milego wieczoru od Ciebie akurat tego nie potrzebuje, ale to jedynia swiadczy o Twoim braku jakiegokolwiek poziomu. Milego wieczoru :-)...pozdrawiam Quote
Matagi Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 spolszczyłam, kochana, spolszczyłam. hydroksyzynę, o, bardziej spolszczyć się już chyba nie da. doskonale wiem na co, objawów, jak już pisałam, nie posiadam. co to ma wspólnego z Raciborzem? pojęcia nie mam... To ja tu tylko w kwestii formalnej: Nazwa handlowa leku: Atarax Nazwa międzynarodowa: HYDROXIZINI HYDROCHLORIDUM :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ponieważ mam alergię,to często jestem zmuszona zażywać ten lek:p I jeszcze jedno:dziewczyny,odpuśćcie sobie,szkoda nerwów.:shake:...jest...jak jest,nie sądzę abyście tą "dyskusja "cos zmieniły,niestety....:shake: Quote
yulquen Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Shirai - Koki']Wiesz jakos mi nie przeszkadza to, ze mi NIE zyczysz milego wieczoru od Ciebie akurat tego nie potrzebuje, ale to jedynia swiadczy o Twoim braku jakiegokolwiek poziomu. nie, udawanie sympatycznej nie świadczy o poziomie. [quote name='Matagi'] To ja tu tylko w kwestii formalnej: Nazwa handlowa leku: Atarax Nazwa międzynarodowa: HYDROXIZINI HYDROCHLORIDUM :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ponieważ mam alergię,to często jestem zmuszona zażywać ten lek:p I jeszcze jedno:dziewczyny,odpuśćcie sobie,szkoda nerwów.:shake:...jest...jak jest,nie sądzę abyście tą "dyskusja "cos zmieniły,niestety....:shake: o ludzie, jeszcze inaczej... ja akurat opierałam się na tym: http://en.wikipedia.org/wiki/Hydroxyzine a tu spolszczona nazwa leku, jak widać funkcjonująca... http://www.leki.med.pl/lek.phtml?id=177&idnlek=2283&menu=4 a że to jest najmniej ważne... :roll: z mojej strony eot. Quote
Shirai - Koki Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Wiesz Moniko to jest wazne poniewaz jezeli juz kilka osob na dogo probujesz poprawiac i umoralniac to moze na poczatek zacznij od siebie. Uwazasz, ze ja nie akceptuje odmiennego zdania ode mnie, przepraszam a TY co soba prezentujesz...ty akceptujesz zdanie innych...wstawic Ci pare Twoich cytatow...jaki masz stosunek to niekotrych dogomanikow ??? Jeszcze jedno nie udawaj madrzejszej niz jestes klamstwa szybko wychodza na jaw !!! No i jak widac poliglotka tez nie jestes !!! Milego dnia !!! Quote
Mitsu Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Moja Droga, Ja jeszcze do Ciebie nie pisałam i nie zamierzam, Twoim suflerem jest przecież Daria. To Twoja skarbnica wiedzy o różnych polskich akicich klimatach (może nie jedyna). Jeśli chodzi o ten wątek, to głównie dotyczy Ciebie moja droga i jak widzisz tego co wypisujesz wszędzie - nie tylko tutaj. Hodowcy na całym świecie są tacy sami. Jak zwykli ludzie. Są lepsze hodowle, gorsze hodowle, ładniejsze psy, gorsze psy. Lepsze warunki, gorsze warunki. Mądrzy ludzie i głupi ludzie. NIe masz pojęcia ani żadnego doświadczenia o hodowli, genetyce etc. Kup sobie sukę, zacznij hodować i wyhoduj chociaż jedną gwiazdę!!! Pojeździj trochę na wystawy, powygrywaj - nie musisz na Akita Cup, mogą być inne. A nie wylewaj swojej frustracji, że masz psa z Saporito i niespecjalnie coś osiągnęłaś. Kup sobie nowego psa i działaj !!!! (nie stać Cię???) Wszystko przed Tobą!! Pokaż Polsce co potrafisz! ZYCZĘ CI WIELE SUKCESÓW ps. i dużo refleksji ................ Quote
Kateczka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Szczerze Mitsu aż ja się wypowiem nie w temacie :) jesteś żałosna takie zagrywki to sobie na priva wysyłaj....Oceniasz poziom innych to zacznij od swojego...nie odpowiada Ci coś to albo zachowaj to dla siebie albo wymyśl bardziej konstruktywne argumenty.....Zastanawiam się czego bronisz...czy poprostu walnęłaś jajem dla zabawy :) Quote
Shirai - Koki Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Mitsu']Moja Droga, Ja jeszcze do Ciebie nie pisałam i nie zamierzam, Twoim suflerem jest przecież Daria. To Twoja skarbnica wiedzy o różnych polskich akicich klimatach (może nie jedyna). Jeśli chodzi o ten wątek, to głównie dotyczy Ciebie moja droga i jak widzisz tego co wypisujesz wszędzie - nie tylko tutaj. Hodowcy na całym świecie są tacy sami. Jak zwykli ludzie. Są lepsze hodowle, gorsze hodowle, ładniejsze psy, gorsze psy. Lepsze warunki, gorsze warunki. Mądrzy ludzie i głupi ludzie. NIe masz pojęcia ani żadnego doświadczenia o hodowli, genetyce etc. Kup sobie sukę, zacznij hodować i wyhoduj chociaż jedną gwiazdę!!! Pojeździj trochę na wystawy, powygrywaj - nie musisz na Akita Cup, mogą być inne. A nie wylewaj swojej frustracji, że masz psa z Saporito i niespecjalnie coś osiągnęłaś. Kup sobie nowego psa i działaj !!!! (nie stać Cię???) Wszystko przed Tobą!! Pokaż Polsce co potrafisz! ZYCZĘ CI WIELE SUKCESÓW ps. i dużo refleksji ................ Witaj Mitsu, hm moze zaczne od poczatku Twojej wypowiedzi, suflera nie mam chyba pomylilas przedstawienia :-)...a powiedz mi jestes zazdrosna, przeciez nikt w "moim" watku nie karze Ci sie wypowiadac, wiec...o co chodzi...mozemy Ci zalozyc Twoj prywatny jak masz taka potrzebe "gwiazdowania". Nastepna sprawa moj Shirai nie pochodzi z hodowli Saporito, tylko Etnakita Ken wiec juz po raz kolejny nie wypisuj bzdur i nie wprowadzaj ludzi w blad. Mysle, ze wielu hodowcow jak zaczynalo mialo minimalne doswiadczenie. A jezeli chodzi o moja hodowle to ja jej miec nie bede i juz nie raz o tym pisalam. To nie moja bajka !!! Nastepna bzdura jaka wypisujesz...a tak latwo to sprawdzic...eh Shirai bral udzial w 8 wystawach: 24.10.2009 Wystawa Miedzynarodowa Reggio Calabria 24.10.2009 Wystawa Klubowa organizowana przez SAKI ( Sezione Akita Italia) Messina 25.10.2009 Wystawa Miedzynarodowa Messina 22.05.2010 Wystawa Miedzynarodowa Catanzaro 22.05.2010 Wystawa Klubowa CIRN (Club Italiano Razze Nordiche) Rende 23.05.2010 Wystawa Miedzynarodowa Rende 13.06.2010 Wystawa Miedzynarodowa Bari 20.06.2010 Wystawa Krajowa Catania z tego 6 razy otrzymal ocene ECC n 1 w tym 5 razy zostal Zwyciezca Mlodziezy, 1 x BOS, 2 x BOB i jak Ci Mitsu, a czym Twoj AIKUCHI GO Sensakura czy FEARII Shiyo Mokuteki mogliby sie pochwalic w wieku 17 miesiecy tak jak moj Shirai ??? Moze nam napiszesz o wynikach wystaw Twojej wspanialej pary ??? Uwierz mi Mitsu ja nie mam zadnych frustraji moj pies osiagnal max na swoj wiek...ale chyba Ty masz teraz frustracje jak przeczytalas wyniki wystaw Shirai'a !!! Mitsu, a jakie masz prawo zagadac mi do portfela ??? Chyba przekroczylas zakres swoich obowiazkow, czy mnie stac na kupienie nowego psa, czy nie to nie Twoja sprawa. A jeszcze jedno, a czemu TY nie kupujesz psow w zagranicznych hodowlach ??? Brak kasy, kontaktow, strach ze dostaniesz z miotu kiepskiego psa ??? Ja nie ma potrzeby "pokazywania" czy Polsce czy tobie czegokolwiek. A za zyczenie suksesow dziekujemy na pewno sie przyda. Pozdrawiam Quote
ManoFica Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Shirai-Koki masz taki piękny podpis ,że zacytuję " Zajęłam I miejsce w konkursie z zachowania zwierząt" a może byś przystąpiła dokonkursu z zachowania ludzi ? Quote
Kateczka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 jejku weźcie się już wszyscy zamknijcie.....totalnie bezcelowa dyskusja...totalnie nie w temacie...natomiast schodzi na coraz niższy i żałosny poziom...tak ciężko się użreć w jezyk czasem? Quote
Shirai - Koki Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='ManoFica']Shirai-Koki masz taki piękny podpis ,że zacytuję " Zajęłam I miejsce w konkursie z zachowania zwierząt" a może byś przystąpiła dokonkursu z zachowania ludzi ?[/QUOTE] Chetnie jak tylko bedzie organizowany, a Ty ManoFica tez sie zapiszesz...bylaby szansa na sprawdzenie Twojej wiedzy ? Quote
ManoFica Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Kateczka']jejku weźcie się już wszyscy zamknijcie.....totalnie bezcelowa dyskusja...totalnie nie w temacie...natomiast schodzi na coraz niższy i żałosny poziom...tak ciężko się użreć w jezyk czasem?[/QUOTE] zamknijcie można zastąpić słowem zamilczcie żałosny można zastąpić słowem niekulturalny (choć uważam , że pewne osoby wyrazają się tutaj bardzo kulturalnie , choć bardzo wyraźnie się je oskarża o brak kultury użreć można zastąpić słowem ugryźć (choć i to słowo niektórych zmrozi) a możesz ,chociaż w skrócie objaśnić, najlepiej przykładowo ,jaki poziom jest wysoki? Quote
ManoFica Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Kateczka']jejku weźcie się już wszyscy zamknijcie.....totalnie bezcelowa dyskusja...totalnie nie w temacie...natomiast schodzi na coraz niższy i żałosny poziom...tak ciężko się użreć w jezyk czasem?[/QUOTE] zmaknijcie można zastąpić słowem - zamilczcie totalnie można zastąpić słowem -zupełnie użreć można zastąpić słowem - ugryźć (choć i to słowo niektórych zmrozi) żałosny można zastąpić słowem -niski lub nie na miesjscu - po co używać kilku epitetów na raz? - w tak wg. Ciebie nie znaczącej dyskusji ? -sory- nie w temacie (jednak dzięki mijaniu się z tematem dogomania rośnie w siłę -każdy wątek , w którym następuje jakaś kłótnia przyciaga uwagę o wiele bardziej niż zwykłe sprawozdanie) Quote
Kateczka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 jak Ci już lepiej po uzewnętrznieniu wszelkich posiadanych mądrości...to się kulturalniej ulotnij :) Proszę :> Quote
Kateczka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 właśnie o nic...byłą wystawa...skończyła się....pare osób wyraziło zdanie....jak ktoś przeczyta to bedzie wiadomo jakie....i wszystko....warto chyba zeby temat się zakończył :) chyba, ze ktos ma jakieś fotu :) Quote
Recommended Posts