Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 637
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

prosze!, zmienic cos?właśnie te stepelki nie zabardzo wyraźnie mi sie wklejają nie wiem dla czego ale i tak widać:)

(co prawda najlepiej wklejają się stempelki czarne ale jest o.k;))

Posted

Dzisiaj po południu przypływ fot.
odnośnie Suńki czuje sie dobrze jeszcze troszkę ograniczamy kontakty bo wet do którego mieliśmy z nią jechać ma urlop a u nas w okolicy jest taki wet co.....:shake:
I dlatego wszystko bedzie załatwione w następnym tygodniu:multi: .

Posted

A my czekamy na fotoski :lol: Mam nadzieję,że jak następnym razem tu wejdę to one tu już będą ! Bo ja się nie cierpliwię.Jak oglądam Perełki i Suni zdjęcia to się normalnie rozpływam :)

Posted

Hehe a już się bałam,że się nie doczekam :evil_lol: Perełka SwEeEteK :razz: Widze,że nie tylko Oskar jak był mały to miał takie królicze uszka :) ale już przybyły do prawidłowego rozmiaru :) Pzdr :loveu:

Posted

Dlaczego tylkmo po jednej fotce ? To niesprawiedliwe noo... taka śliczna :loveu: , a tak mało fot, KalinaM nie przerzyjesz do wieczora , jak fotek nie dasz :mad::mad::mad:

:evil_lol::evil_lol:

zapraszam do mnie

Posted

dam dam jak nie wycyganie od cioci aparatu to od kuzynki no i Sunisku musze wreszcie zrobić:lol: .Ale nie martwcie się od 11 lipca bede miała swój własny aparat:multi:

Posted

kalinaM napisał(a):
dam dam jak nie wycyganie od cioci aparatu to od kuzynki no i Sunisku musze wreszcie zrobić:lol: .Ale nie martwcie się od 11 lipca bede miała swój własny aparat:multi:

Pamiętaj! 3 mamy Cię za słowo :)

Posted

kalinaM napisał(a):
dużo fot dużo fot z Sunią będa wieczorem:loveu:

Zobaczymy, zobaczymy, a jak nie to :mad::mad:

"Kiedyś Cię znajdę (...)" :evil_lol::evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...