moon_light Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 hahahhaha jezyk pokazuje :evil_lol: CHCEMY WIECEJ!!
Koma Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Ojejku jaka śliczna Perła :loveu: :loveu: :loveu: cudowne umaszcznie, wogóle jest słodziutka :loveu:
kalina. Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 ostatnie 2 fotki(jutro moze jeszcze dam jakieś nowe) Co sie dziwicie:-P?Mi jeszcze do 18 troche brakuje. Sierść Perełki srebrzeje z dnia na dzień:loveu:
nathaniel Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 jak uszyska Suni? Ćwiysz przywoływanie Perły ? U haszczaka to b.ważne bo lubiące ucieczki, to i by sie wieksza kontrola przydala nie ? ;) Pozdrawiam ps. nie wyglądasz na 14 lat ;)
anetta Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Ona jest boska, te okularki :loveu: Moja mam jak ja zobaczyla to nie mogla uwierzyc, myslala ze ktos ja pomalowal :lol::lol::lol:
kalina. Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 HuSkYdIaNa napisał(a):to kalina nie ma 18 lat :smile:o wow nie wiedzialem no nie mam
kalina. Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 :-D :grins: A Twój haszczak ma mój ulubiony kolorek:)Ja chciałam czarno białego ale tylko taka suczka została:grins:Nie ma co prawda czarno białego kolorku ani niebieskich eyesków ale i tak jest piękna. Aha mam dobrą wiadomość dla fotomaniaków od 11 lipca do tej galeri fotki beda dodawane codziennie, codziennie bo.....bedziemy mieli aparat( a krótko mówiąć dostane na imieninki):cool1:
haska_12 Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Ja tesh chciałam czarno-białego :lol: No i mam ;) Ale ta twoja to jak malowana na płótnie :D CuUudeńko...Ucałuj ją :lol:
Esfera Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Kalinko piękną masz tą sunie :) Podejrzewam że wyrośnie z niej piękna kobita :)
diabelkowa Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 no sliczna jest !!! ma taka bandycka maske ;] uwazaj zeby ci na jakiegos bandyte nie wyrosla ;) ja tez nie mam 18 :)))
kalina. Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 :loveu: Ucałuje!... bandyta to już z niej jest:lol: ale bandyta od gryzienia dla niej to świetna zabawa ale nie dla moich rak:roll: :evil_lol: Jutro nowe foty:multi:
milena182 Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 ja mam 16 i mi sie nie spieszy do pelnoletnosci:):)ale widze wspólne zdjeciia to znaczy ze łysiejace uszy to nic powaznego??kto ci zrobil nowy banerek??
kalina. Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 ja sama go zrobiłam(nauczyłam się wycinać łebki).
kalina. Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 :bigok: No Perełka daje nam w tyłek:mad: Jest taka rozbrykana no i gryzol z niej nie bywały ale to przecież szczeniak"psie dziecko"ma dopiero prawie 3 msc i rozpiera tą malizne energia!!!:evilbat:
kalina. Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 :bigok:Pare pytań: 1.ile kosztują lekcje szkolenia dla psiurka:)(i czy jest takie cuś w krakowie) Pytańa związane z wystawami: 1.(może i są to błache pytania dla Was ale ja się wcześniej nie interesowałam wystawami:oops: ) Więc tak::):) 1.czy to prawda że psa mozna już zgłaszac na wystawe od 6msc(czyli w klasie szczeniąt) 2.Jakie zabiegi mojemu psu muszę wykonac przed wystawą:);) 3.co to jest katalog i do czego on służy(bo słyszałam na wystawach o tzw katalogach). 4.jak bede zgłaszać mojego psa na wystawe to mam pokazać oryginał czy kopię rodowodu mojej psiny i czy bedzie tez potrzebny rod.ojca:)? Pytania związane z wyrabianiem rodowodu;). 1.Jesli pojadę wyrobić rodowód mojej psinie to zk zostawi metryczkę dla siebie....:oops: mam nadzieje że dogomaniacy mi pomogą (i że nie dotane op...)
Mi. Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Ja niestety nie moge odpowiedzieć, bo się zbytnio nie znam, a też chce na MP chodzić ;) popytaj się w dziale wystawy junior handling jeżeli tu ci nie odpowiedzą:eviltong: . Zresztą czemu mieli by cię op.... przecież każdy w końcu musi się od początku nauczyć a nie wiedzieć wszystko od razu :wink:
milena182 Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 a jak ci podesle stepelek to wstawisz mi go na banerek?
Mi. Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 milena182 napisał(a):a jak ci podesle stepelek to wstawisz mi go na banerek?A może tu wkleisz stempelek... może mi się uda:cool3:
kalina. Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 o.k moge wstawić;) stempelino ale do banerka:multi: Masz już swój stepelek????
Recommended Posts