Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 637
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ostatnie 2 fotki(jutro moze jeszcze dam jakieś nowe)

Co sie dziwicie:-P?Mi jeszcze do 18 troche brakuje.

Sierść Perełki srebrzeje z dnia na dzień:loveu:

Posted

jak uszyska Suni?

Ćwiysz przywoływanie Perły ? U haszczaka to b.ważne bo lubiące ucieczki, to i by sie wieksza kontrola przydala nie ? ;)

Pozdrawiam

ps. nie wyglądasz na 14 lat ;)

Posted

:-D :grins: A Twój haszczak ma mój ulubiony kolorek:)Ja chciałam czarno białego ale tylko taka suczka została:grins:Nie ma co prawda czarno białego kolorku ani niebieskich eyesków ale i tak jest piękna.

Aha mam dobrą wiadomość dla fotomaniaków od 11 lipca do tej galeri fotki beda dodawane codziennie, codziennie bo.....bedziemy mieli aparat( a krótko mówiąć dostane na imieninki):cool1:

Posted

:loveu: Ucałuje!... bandyta to już z niej jest:lol: ale bandyta od gryzienia dla niej to świetna zabawa ale nie dla moich rak:roll: :evil_lol: Jutro nowe foty:multi:

Posted

ja mam 16 i mi sie nie spieszy do pelnoletnosci:):)ale widze wspólne zdjeciia to znaczy ze łysiejace uszy to nic powaznego??kto ci zrobil nowy banerek??

Posted

:bigok:
No Perełka daje nam w tyłek:mad: Jest taka rozbrykana no i gryzol z niej nie bywały ale to przecież szczeniak"psie dziecko"ma dopiero prawie 3 msc i rozpiera tą malizne energia!!!:evilbat:

Posted

:bigok:Pare pytań:

1.ile kosztują lekcje szkolenia dla psiurka:)(i czy jest takie cuś w krakowie)
Pytańa związane z wystawami:
1.(może i są to błache pytania dla Was ale ja się wcześniej nie interesowałam wystawami:oops: )
Więc tak::):)
1.czy to prawda że psa mozna już zgłaszac na wystawe od 6msc(czyli w klasie szczeniąt)
2.Jakie zabiegi mojemu psu muszę wykonac przed wystawą:);)
3.co to jest katalog i do czego on służy(bo słyszałam na wystawach o tzw katalogach).
4.jak bede zgłaszać mojego psa na wystawe to mam pokazać oryginał czy kopię rodowodu mojej psiny i czy bedzie tez potrzebny rod.ojca:)?
Pytania związane z wyrabianiem rodowodu;).
1.Jesli pojadę wyrobić rodowód mojej psinie to zk zostawi metryczkę dla siebie....:oops:

mam nadzieje że dogomaniacy mi pomogą
(i że nie dotane op...)

Posted

Ja niestety nie moge odpowiedzieć, bo się zbytnio nie znam, a też chce na MP chodzić ;)
popytaj się w dziale wystawy junior handling jeżeli tu ci nie odpowiedzą:eviltong: . Zresztą czemu mieli by cię op.... przecież każdy w końcu musi się od początku nauczyć a nie wiedzieć wszystko od razu :wink:

Posted

milena182 napisał(a):
a jak ci podesle stepelek to wstawisz mi go na banerek?
A może tu wkleisz stempelek... może mi się uda:cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...