Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 637
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A wogóle twój piecho jest boski i te oczy i te okulary - piękniutki :loveu:

Acha a na jamnika spróbuj i zapytaj Weta o maść Surolan :) gubienie sierści takie placki mogą świadczyć o grzybie- przerabiałam to :( a nie warto aby mały to podłapał. Najlepiej też starego psa odrobaczyć i odpchlić- ja tak zrobiłam

Posted

*luthien*nie co co ty?nie znudziła się, jamniczkę już widzieliscie perełkę teraz tez no to teraz bedą fotki i Suni i Perły;)

Posted

kalinaM napisał(a):
zrobę:multi: tylko musze wyleczyc te usiska mojej jamniczce!!!:roll:
Czyli jeszcze wogóle się nie widziały?? :wink::p

Posted

widziały się ale jeszcze zbytnio sie nię "obwąchiwały"a krótko mówiąc w ogule,wyleczymy usiska, na wszelki wypadek odrobaczymy, wykąpiemy jamniore i bedzie gitesss:cool1: My ograniczamy kontakty tylko ze wzgledu na te jej uszy.Jutro rozgladac się bedziemy za wetem:oops: :cool1: Myślałam że to jej przejdzie a teraz prawie w ogule nie ma sierści na uszach więc to może być grzyb tak jak pisała sylwiaskalska...dlatego teraz śmigiem-migiem do weta...:-( .

Posted

Wyleczy się szybko!:multi: :multi: :multi: ;)
Jak sobie radzisz z psiakami?biegasz od jednego do drógiego pokoju?:eviltong:

Posted

kalinaM napisał(a):
:lol: :diabloti: narazie tak...:p mam nadzieje że nie bedzie sprzeczek...miedzy oba pannami:evil_lol:
a no tak:splat: . To dwie suczki:cool3: . Moja by suni nie zaakceptowała :( .

Posted

znalazłam jakieś 2 fotki suni jeszcze(z kwietnia)

aaaa ucieto mi łebka..(takie piękne zdjecie a Sunisko musiało sie wtedy podniesc:shake: )

bo ja jestem sztywniakkk

tył=bok

perłos

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...