Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 637
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Chicken,jeszcze przed nami:)Przyznam sie, że troche sie boje, choć za pierwszym razem raczej nie ja będe wystawiac...Jedziemy do Opola 29 kwietnia,czekamy na potwierdzonko.

3 foteczki(chciałam zrobic takie z wystawowych ćw ale jak Perla zobaczyla ptaki czyszczace ...się:lol: to dostała kręcka..jescze na aparat prawie, że zkoczyła:-x .

Tu Perła przestwiła troche przednie łapki.Są za blisko tylnych:cool1: .

a'la bieg;)

I "se"dała siana.

Posted

Ło....daj sobie babo odnośnik do podpisu, bo myślałam, że ty nie masz galerii!!! No, ale jakoś dotrwałam do końca....to tylko 60 stron :lol:

Jakiego przystojnego masz sąsiada...:p :evil_lol:

Była taka malusieńka...:loveu:

I tak wyrosła...:D

Moja Perełka...:)

Ale okularki...;)

O Jeziuniu...:loveu:

Ale duuża....:-o

Aha...i jeszcze coś :) nie mówcie np.
[quote name='kalinaM']W lipcu skończy 4 miechyprosze...nie mówcie miechów, miechy, bo to mi się z moją miejscowością kojarzy...:evil_lol:

Posted

[quote name='kalinaM']Perła zdobyła 1 miejsce:multi: jako najładniejszy pies w kategori psów rasowych średnich(medal,dyplom i smycz):multi: bardzo sie podobała nasza haszczynka...a w kategori gram pri(nie wiem jak to sie pisze:P) wygrał DONEK...w kategori psów rasowych duzych cocer spaniel...
K***a j****a pie***lisz chyba :-o wtedy babo ja też tam byłam...a ten cocker spaniel to Borys...mój już 9 letni sąsiad...(bez papierów i dlatego był taki "przerośnięty") (to ty byłaś z tym takim małym haszczakiem? czy tym prawie dorosłym? Znalazłam na stronie MDK takie foto...jedno tylko (kiedyś było więcej, ale teraz ich już niema...:()

http://www.mdk.miechow.com/galeria/000006/8.jpg

PS:A dlaczego nie przyprowadziłaś naszej kochanej jamniczki? :cool1:

Posted

A mnie z Niką nie kojarzysz? :eviltong: Nika wtedy zajęła 3 miejsce w "kundelkowatych" :cool3: hmmm...szkoda, że ten artykuł jest już w archiwum, bo chciałabym zobaczyć reszte fot....tam teraz jest tylko ta....:(

PS:I pamiętam, że były tam 3 koty...jeden z nich to Snikers (nie mylić ze Snickers :p)

Posted

Nie pamiętam:(.

P.s Justys nie jestes czasem harcerka:diabloti: ?Bo widzialam kiedys Twoje zdjecie w twojej galeri.I widzialam tez zdjecia z harcerzami...i mi sie z Toba skojarzylo.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...