kalina. Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Jakies nowe fotki dam wieczorem:eviltong: .
kalina. Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 fotki sa u brata w komputerku a brata nie ma więc poszukam jakis starszych:eviltong: .
haska_12 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Te zdjęcie jest najlepsze :loveu: Zakochałam sie w Perełce :loveu: :p
haska_12 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Tak myślałam, ze tu bedzie pusto :evil_lol: Więc mowie... DZIEŃ DOBRYYYY :evil_lol:!
kalina. Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Haska bo tu zawsze jest pusto:lol: . Dzien doberek,dzien doberek:):eviltong: .
kalina. Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Za 4 dni Perła kończy Rok:multi: ! :loveu:
kalina. Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Własnie rok temu mama my love urodziała 8 szczeniorów w tym Perełke.Perłeko wszystkiego najlepszego z okazji roku:multi: .
haska_12 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Spóźnione najlepszego :oops: :buzi: :buzi: :buzi:
haska_12 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Kalina ale masz sliczny bannerek.Twoja robótka? :loveu: Ps.Aaaa zdjęcia mmmm :loveu:
kalina. Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Chicken,jeszcze przed nami:)Przyznam sie, że troche sie boje, choć za pierwszym razem raczej nie ja będe wystawiac...Jedziemy do Opola 29 kwietnia,czekamy na potwierdzonko. 3 foteczki(chciałam zrobic takie z wystawowych ćw ale jak Perla zobaczyla ptaki czyszczace ...się:lol: to dostała kręcka..jescze na aparat prawie, że zkoczyła:-x . Tu Perła przestwiła troche przednie łapki.Są za blisko tylnych:cool1: . a'la bieg;) I "se"dała siana.
Bewarka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Ło....daj sobie babo odnośnik do podpisu, bo myślałam, że ty nie masz galerii!!! No, ale jakoś dotrwałam do końca....to tylko 60 stron :lol: Jakiego przystojnego masz sąsiada...:p :evil_lol: Była taka malusieńka...:loveu: I tak wyrosła...:D Moja Perełka...:) Ale okularki...;) O Jeziuniu...:loveu: Ale duuża....:-o Aha...i jeszcze coś :) nie mówcie np. [quote name='kalinaM']W lipcu skończy 4 miechyprosze...nie mówcie miechów, miechy, bo to mi się z moją miejscowością kojarzy...:evil_lol:
Bewarka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='kalinaM']Perła zdobyła 1 miejsce:multi: jako najładniejszy pies w kategori psów rasowych średnich(medal,dyplom i smycz):multi: bardzo sie podobała nasza haszczynka...a w kategori gram pri(nie wiem jak to sie pisze:P) wygrał DONEK...w kategori psów rasowych duzych cocer spaniel... K***a j****a pie***lisz chyba :-o wtedy babo ja też tam byłam...a ten cocker spaniel to Borys...mój już 9 letni sąsiad...(bez papierów i dlatego był taki "przerośnięty") (to ty byłaś z tym takim małym haszczakiem? czy tym prawie dorosłym? Znalazłam na stronie MDK takie foto...jedno tylko (kiedyś było więcej, ale teraz ich już niema...:() http://www.mdk.miechow.com/galeria/000006/8.jpg PS:A dlaczego nie przyprowadziłaś naszej kochanej jamniczki? :cool1:
kalina. Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Jamniczka jest agresywna do innych psów i dlatego:cool1:.Do suk i do psów.A no tak byłam wtedy...Kojarze cockerspaniela;) .
Bewarka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 A mnie z Niką nie kojarzysz? :eviltong: Nika wtedy zajęła 3 miejsce w "kundelkowatych" :cool3: hmmm...szkoda, że ten artykuł jest już w archiwum, bo chciałabym zobaczyć reszte fot....tam teraz jest tylko ta....:( PS:I pamiętam, że były tam 3 koty...jeden z nich to Snikers (nie mylić ze Snickers :p)
kalina. Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Nie pamiętam:(. P.s Justys nie jestes czasem harcerka:diabloti: ?Bo widzialam kiedys Twoje zdjecie w twojej galeri.I widzialam tez zdjecia z harcerzami...i mi sie z Toba skojarzylo.
Recommended Posts