anuleq Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Sto lat, Sto lat, niech żyje, zyje naaam....
Mi. Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Wszystkiego najlepszego:multi: :multi: :multi: :multi: Spóźnione przepraszam:oops: Czemu nie podobają, ci się twoje urodziny?:shake:
haska_12 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Spóźnione "sto lat :oops:" WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KALINKO :)
kalina. Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 :placz: ;) thx za życzonka:placz: ;) DGManiacy, takie jakies smutne te urodziny były:roll: :cool1: . Jestem zła bo nie mam jak zdobyc aparatu...aparat to ja będe miała własny ale dopiero w grudniu na święta:eviltong: .A Perła zwabia kundelki:evil_lol: .
haska_12 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Dlaczego smutne? Perła to już panna, więc kawalerzy przychodzą ;)
chicken Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 kalinaM napisał(a)::placz: ;) thx za życzonka:placz: ;) DGManiacy, takie jakies smutne te urodziny były:roll: :cool1: . Jestem zła bo nie mam jak zdobyc aparatu...aparat to ja będe miała własny ale dopiero w grudniu na święta:eviltong: .A Perła zwabia kundelki:evil_lol: . No to swieta juz niedlugo :razz: Nie martw sie... ;)
chicken Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Kalina! Twoj problem jest bardzo powazny! Nie mozesz tego zlekcewazyc! Napisze u Ciebie jeszcze raz, bo nie wiem kiedy zajrzysz do mojej galerii Nie! Kesi nigdy na nikogo jeszcze nie warknela... Jedzenie mozna jej zabrac bez problemu i jakos specjalnie nie byla tego uczona... Czasem denerwuje sie jak ja biore na rece ale wtedy tylko gaworzy :P Takie: wał wał wł.. :P Kalina! Musisz to wyeliminowac! To powany blad wychowawczy! Nie pozowol jej na to bo potem bedziesz miala problemy... Nie wiem jak to wyeliminowac ale mozesz zapytac kogos doswiadczonego lub poszukac w necie-moze gdzies sa informacje na ten temat... PS: Gdzies kiedys czytalam, ze esli pies warczy jak chce mu sie cos zabrac to: najpierw bierzesz reke (ze smakiem) kolo psa i rzucasz mu do miski cos pysznego... otem stopnowo probujesz zabrac i zawsze wrzucasz cos pysznego do srodka... --> jakos tak-ale sprawdz lepiej jeszcze gdzies w necie POWODZENIA
chicken Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 A co to za podpis pod Twoim banerkiem?> Mam dosc cie perła;p.
haska_12 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Bo Perła im starsza tym więcej daje Kalinie w kość, tak ? :lol::lol::lol:
kalina. Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 tak tak haska!:mad: Ta Perła coraz bardziej dominuje!A co do werczenia to miske da sobie odebrać ale jak ma cos w pysku(a szczególnie jak jest to jej ulubione jedzenie)to ciężko...wcześniej Perła gryzła nas po rekach jak chciała na spacer i jesc teraz oduczyłam jej tego to ma nową recepture...lizanie:cool1: .
haska_12 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 A twoja Perła też je na spacerach :oops:? Czasem jak moj Oskar weźmie jakąś starą rybe na polach to ja mu tego nie wyjmuje tylko biegne z nim ile sił w nogach i to sam zgubi po drodze :lol:
chicken Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 haska_12 napisał(a):A twoja Perła też je na spacerach :oops:? Czasem jak moj Oskar weźmie jakąś starą rybe na polach to ja mu tego nie wyjmuje tylko biegne z nim ile sił w nogach i to sam zgubi po drodze :lol: Kesi tez jest smieciara... :roll: Jak cos wezmie to wtedy ja wyjmuje i mowie stanowczo "pusc"... Musze kupic jej witaminki-jakies bakterie dla psow :evil_lol: bo po to podobno pomaga...;) A spacer: Kesi jak chce bardzo wyjsc (na normalny spacer) to piszczy lub wyje :razz: Co innego jesli chce wyjsc na siq do ogrodka-wtedy dzwoni dzwonkiem zawieszonym na drzwiach do ogrodka :evil_lol: Fajnie to wyglada... Nauczylam ja tego bo nie chciala szczekac zeby alarmowac ze chce wyjsc :mad: Wiec teraz Kesiczek dzwoni dzwoneczkiem.:p
nathaniel Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 jeszcze jak tu byłam rano, to galeria nazywała sie "Perła i szczeniak na 2007" czy jakos tak , ateraz ... O co biega? :oops:
haska_12 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Mój Os.reaguje na "zostaw" ale jak to jakies jedzenie co znajdzie to za Chiny nie puści :watpliwy: Chyba, że ( jak juz wspomniałam ) podbiegniemy i wtedy on to zgubi:)
kalina. Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 nie wiem czy będzie 2 szczeniak...chyba zrezygnuje:watpliwy:w r.2007.
haska_12 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Kalinko, a zrobisz odsyłacz do swojej galerii ? :evil_lol:
kalina. Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 nie rezygnuje a potem zrobie odsyłacz
haska_12 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 :roll::roll::roll: Nie kumam :evil_lol: Ps.U mnie nowe foty:eviltong:
kalina. Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 no nie rezygnuje psa ale nie wiem kiedy będe go mieć.
haska_12 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Widzę, że wreszcie "doceniłaś" Sunie :evil_lol: Możemy się chyba spodziewać nowych fot, nie tylko Perły, ale i Suni, prawda? :loveu:
chicken Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 haska_12 napisał(a):Widzę, że wreszcie "doceniłaś" Sunie :evil_lol: Możemy się chyba spodziewać nowych fot, nie tylko Perły, ale i Suni, prawda? :loveu: A ja sie obawiam tych zmian typow psow u Kaliny... Raz Perla, raz Sunia-Kalino! Ubostwiac trzeba 2 jednoczesnie! Nie mozna zadnej znich faworyzowac. PS:Czyzbys miala problemy z Perła? :roll: Skad taki opis? >nie martw sie-przetrwasz :evil_lol:<
Mi. Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='chicken']A ja sie obawiam tych zmian typow psow u Kaliny... Raz Perla, raz Sunia-Kalino! Ubostwiac trzeba 2 jednoczesnie! Nie mozna zadnej znich faworyzowac. PS:Czyzbys miala problemy z Perła? :roll: Skad taki opis? >nie martw sie-przetrwasz :evil_lol:< nie wolno ubustwiać 2 naraz. Jeden pies musi być alfą. Zazwyczaj ten który jest w domu najdłużej.
chicken Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='*luthien*']nie wolno ubustwiać 2 naraz. Jeden pies musi być alfą. Zazwyczaj ten który jest w domu najdłużej. Ooo tego nie wiedzialam :evil_lol: Narazie nie mam drugiego psa... A Kalina zmienia caly czas zdanie... Raz Perla teraz Sunia :evil_lol:
kalina. Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 A czy ja gdzieś napisałam ze zmieniam psy sunia w sensie że jest "aniołkiem" a Perła "diabełkiem"bo teraz pokazuje swą dominejszyn:mad: .Nie chodzi mi tu o warczenie... ktos tu Sunke chciał no to ma znalazłam foty na dysku brata tylko one sa z wakacji 2005:)
Recommended Posts