Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 637
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkiego najlepszego:multi: :multi: :multi: :multi:

Spóźnione przepraszam:oops: Czemu nie podobają, ci się twoje urodziny?:shake:

Posted

:placz: ;) thx za życzonka:placz: ;) DGManiacy, takie jakies smutne te urodziny były:roll: :cool1: .

Jestem zła bo nie mam jak zdobyc aparatu...aparat to ja będe miała własny ale dopiero w grudniu na święta:eviltong: .A Perła zwabia kundelki:evil_lol: .

Posted

kalinaM napisał(a):
:placz: ;) thx za życzonka:placz: ;) DGManiacy, takie jakies smutne te urodziny były:roll: :cool1: .

Jestem zła bo nie mam jak zdobyc aparatu...aparat to ja będe miała własny ale dopiero w grudniu na święta:eviltong: .A Perła zwabia kundelki:evil_lol: .

No to swieta juz niedlugo :razz: Nie martw sie... ;)

Posted

Kalina! Twoj problem jest bardzo powazny! Nie mozesz tego zlekcewazyc!
Napisze u Ciebie jeszcze raz, bo nie wiem kiedy zajrzysz do mojej galerii

Nie! Kesi nigdy na nikogo jeszcze nie warknela... Jedzenie mozna jej zabrac bez problemu i jakos specjalnie nie byla tego uczona... Czasem denerwuje sie jak ja biore na rece ale wtedy tylko gaworzy :P Takie: wał wał wł.. :P
Kalina! Musisz to wyeliminowac! To powany blad wychowawczy! Nie pozowol jej na to bo potem bedziesz miala problemy... Nie wiem jak to wyeliminowac ale mozesz zapytac kogos doswiadczonego lub poszukac w necie-moze gdzies sa informacje na ten temat...

PS: Gdzies kiedys czytalam, ze esli pies warczy jak chce mu sie cos zabrac to:
najpierw bierzesz reke (ze smakiem) kolo psa i rzucasz mu do miski cos pysznego... otem stopnowo probujesz zabrac i zawsze wrzucasz cos pysznego do srodka... --> jakos tak-ale sprawdz lepiej jeszcze gdzies w necie
POWODZENIA

Posted

tak tak haska!:mad: Ta Perła coraz bardziej dominuje!A co do werczenia to miske da sobie odebrać ale jak ma cos w pysku(a szczególnie jak jest to jej ulubione jedzenie)to ciężko...wcześniej Perła gryzła nas po rekach jak chciała na spacer i jesc teraz oduczyłam jej tego to ma nową recepture...lizanie:cool1: .

Posted

A twoja Perła też je na spacerach :oops:? Czasem jak moj Oskar weźmie jakąś starą rybe na polach to ja mu tego nie wyjmuje tylko biegne z nim ile sił w nogach i to sam zgubi po drodze :lol:

Posted

haska_12 napisał(a):
A twoja Perła też je na spacerach :oops:? Czasem jak moj Oskar weźmie jakąś starą rybe na polach to ja mu tego nie wyjmuje tylko biegne z nim ile sił w nogach i to sam zgubi po drodze :lol:

Kesi tez jest smieciara... :roll: Jak cos wezmie to wtedy ja wyjmuje i mowie stanowczo "pusc"... Musze kupic jej witaminki-jakies bakterie dla psow :evil_lol: bo po to podobno pomaga...;)
A spacer: Kesi jak chce bardzo wyjsc (na normalny spacer) to piszczy lub wyje :razz: Co innego jesli chce wyjsc na siq do ogrodka-wtedy dzwoni dzwonkiem zawieszonym na drzwiach do ogrodka :evil_lol: Fajnie to wyglada... Nauczylam ja tego bo nie chciala szczekac zeby alarmowac ze chce wyjsc :mad: Wiec teraz Kesiczek dzwoni dzwoneczkiem.:p

Posted

Mój Os.reaguje na "zostaw" ale jak to jakies jedzenie co znajdzie to za Chiny nie puści :watpliwy: Chyba, że ( jak juz wspomniałam ) podbiegniemy i wtedy on to zgubi:)

Posted

haska_12 napisał(a):
Widzę, że wreszcie "doceniłaś" Sunie :evil_lol: Możemy się chyba spodziewać nowych fot, nie tylko Perły, ale i Suni, prawda? :loveu:

A ja sie obawiam tych zmian typow psow u Kaliny... Raz Perla, raz Sunia-Kalino! Ubostwiac trzeba 2 jednoczesnie! Nie mozna zadnej znich faworyzowac.
PS:Czyzbys miala problemy z Perła? :roll: Skad taki opis? >nie martw sie-przetrwasz :evil_lol:<

Posted

[quote name='chicken']A ja sie obawiam tych zmian typow psow u Kaliny... Raz Perla, raz Sunia-Kalino! Ubostwiac trzeba 2 jednoczesnie! Nie mozna zadnej znich faworyzowac.
PS:Czyzbys miala problemy z Perła? :roll: Skad taki opis? >nie martw sie-przetrwasz :evil_lol:<
nie wolno ubustwiać 2 naraz. Jeden pies musi być alfą. Zazwyczaj ten który jest w domu najdłużej.

Posted

[quote name='*luthien*']nie wolno ubustwiać 2 naraz. Jeden pies musi być alfą. Zazwyczaj ten który jest w domu najdłużej.
Ooo tego nie wiedzialam :evil_lol: Narazie nie mam drugiego psa...
A Kalina zmienia caly czas zdanie... Raz Perla teraz Sunia :evil_lol:

Posted

A czy ja gdzieś napisałam ze zmieniam psy sunia w sensie że jest "aniołkiem" a Perła "diabełkiem"bo teraz pokazuje swą dominejszyn:mad: .Nie chodzi mi tu o warczenie...

ktos tu Sunke chciał no to ma znalazłam foty na dysku brata tylko one sa z wakacji 2005:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...