Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 637
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kalina nie za bardzo podoba mi sie twoje zachowanie.napisalas w tytule galeri:galeria prely syberian husky czasem jamnikowatej suni...
przeciez na samym poczatku mialas tylko,,takie cuś jamnikowate"(jak to mialas do niedawna w opisie)i odwiedzalas galerie ludzi ktorzy mieli jamniki i nie tylko ale od kad masz perle twoje wypowiedzi koncentuja sie wylacznie co do osob ktore maja kaszczaki i tylko takie widac w twojej galerii,ja jestem chyba jedyna ktora pyta o sunie a w koncu to dla niej zalozylas ta galerie a teraz piszesz ze bedzie tu,,goscinnie"

Posted

Napisłam czasem bo póki nie mam swojego aparatu to na szybko robie zdjęcia Perle...A jak chce zrobić Suni to ona zwiewa przed obiektywem...Wcześniej zaglądałam na jamniki teraz też ale rzadziej na husky też zaglądałam interesuje się głównie rasa husky w koncu Perla jest moim psem a Sunia tak jakby wszystkich/rodziców...trudno mi napisac który pies jest alfą dla mojej mamy Sunia dla mnie Perła np 2 lata temu nie wziełabym jamnika od jakiejś babki tylko z hodowli tak samo postąpiłam z Perłą gdybym tu nie trafiła to zamiast w hodowli kupiłabym psa na giełdzie ja na swojego wymarzonego psa(husky)czekałam 3 lata...Dzisiaj próbowałam trening z "klikerem"Sunia w ogóle nie reagowała wolała dokazywac za sąsiednimi psami:shake:

Posted

Ehh..nie udzielam się na takie tematy, tylko powinnaś porobić także Suni fotki.Ja też interesuję się głównie HUSKY, ale inne psy tez kocham :loveu: :) :loveu: A jeszcze niedawno Sunia pozowała do zdjęć...co się stało, że teraz już nie??? Rozumiem, ze teraz nie masz aparatu ( tak jak ja w tej chwili ), więc się nie dziwię, ze są tu pustki, ale jak aparacik będzie pod rączką to postaraj się pocykać kilka fotek jamniczkównej ;)... ok :)?

Posted

Kalina! Pierwsze treningi z klkerem zaczyna sie od przyzwyczajenia i "wytlumaczenia" psu o co biega... Czyli: klik, smak> klik, smak....itd az zalapie ze za kazdym razem gdy klikniesz ona dostaje smaka... Potem sama bedzie ie ogladac. A jesli niedaleko sa psy to wez Sunie tam gdzie ich nie ma! Mysle ze twoja mama pozwoli ci wziac Sunei na parenascie minut do domu lub chociazby do piwinicy czy garazu(jesli takie cos posiadasz;)). Po prostu wez ja pod pache i idz tam gdzie narazie nic jej nie bedzie rozpraszalo...

Posted

kalinaM napisał(a):
jutro weekend może uda mi sie załatwić aparat ale powiew Wam jedno Perła od wczoraj cieczkuje.

:crazyeye: Widze ze Kesi i Perła rozwijaja sie wprost identycznie :crazyeye: Kesi dostlala cieczke raptem pare dni wczesniej :crazyeye: NO NIE MOGE! :razz: FAJNIE! Jakie natura niesie ze soba niespodzianki :P

Posted

No banerek i avek zrobiła mi luthien;).

Teraz przez tą "C" Perła jest spokojniejsza dzisiaj w nocy najpierw leżała mi tuż nad głowa z noskiem wtulonym w moje włosy a potem w nogach:loveu:A rano jak kce siku to liże mnie po twarzy tak że jest cała mokra:loveu:

Posted

kalinaM napisał(a):
No banerek i avek zrobiła mi luthien;).

Teraz przez tą "C" Perła jest spokojniejsza dzisiaj w nocy najpierw leżała mi tuż nad głowa z noskiem wtulonym w moje włosy a potem w nogach:loveu:A rano jak kce siku to liże mnie po twarzy tak że jest cała mokra:loveu:

O ja! Super! Kesi tez jest spokojniejsza i w domu w majtkach chodzi :evil_lol: Spacery ja szybciej mecza... A co do spania to Kesi ogranicza sie tylko do spania w nogach :-(

Posted

KALINO! WSZYSTKIEGO NAJLESZPEGO Z OKAZJI TWOICH URODZIN!

[SIZE=3] W dniu tak pięknym i wspaniałaym
życzę swoim srecem całym
zdrowia szczęścia pomyślności
oraz dużo miłości!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...