Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 637
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

kalinaM napisał(a):
nie długo reaktywacja;)
a my się smucimy że na wystawę do pozka nie pojedziemyno cuż zaczynamy od klasy młodziezy czyli od 2007 roku;).

A aparat juz masz? Dlaczego nie jezdziecie? :/

Posted

Ladne ale Perla jest na nich taka jakby troche niewidoczna... Moze warto odwiazac Perle i zrobic fotki przy zabawie :) I teraz juz widac roznice bo Perla jest jasniejsza od Kesi :)

Posted

aparat miałam nie swój(i to jeszcze bateria padała) więc musiałam ją przywiązać jakbym miała swój to by tu była masa fot;).Później dam jeszcze reszte fotek.Perłos ma 56cm w kłębie:).

Posted

hej,hej ja tu jako odmieniec napiszę, bo ja od owczarków :evil_lol: ale Perła już wyrosła piękna pannica, a sunia jak ładnie uszka jej obrosły :loveu:

mizianko dla twoich pannic :multi::multi:

Posted

[quote name='kalinaM']zdjecia w sobote a oto napsy które nauczyłam siem robić na takiej 1 stronce:P

tego chyba nie trzeba się uczyć ;) Bo sie samo robi ;)

Ale urosla:)

Posted

moja nadzwyczaj rozwinięta wypowiedź:

[quote name='kalinaM']wiem ale wcześniej nie wiedziałam gdzie sie klika:P
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

dla lekkiego odnowienia galeri przypomne dzieciństwo Perły(zdjęcia które tydzień temu dostałam od p.Teresy co mam od niej wspaniała Perłe:loveu: ).

miot pelełki 4 szaraki/srebrniaki(Perła to na 99% pierwsza malizna od lewej:loveu: )

Perła z rodzeństwem:]

:loveu:

Poprostu nie mogłam czekać do wakacji dlatego zdecydowaliśmy sie że pojedziemy w maju po mojego wymarzonego przez 4 lata psa(chociaż miał być ON-ek)Aktualnie zostały do sprzedania 2 srebrno-białe suczki Perła i Primamore p.Teresa pokazała mi te 2 suczki,Primamore w ogóle nie interesowała się nami i tym co się koło niej dzieje,a Perła od samego początku lizała
nas szczególnie po twarzy,zresztą
od początku było to ustalone że ma być sunia z kreska na nosku bo Pimamore nie miała całej szarek kreski tylko pół:P.Mam nadzieje że będziemy spisywać się dobrze na wystawach(po podobno Perła jest ładną wystawową suczką:P).

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...