Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 637
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziękujemy dziękujemy
wczoraj w kupsku Perły był ząb:evil_lol: .Perle zostały do wymiany 2 górne kły...Perła weszła w czas jedzenia świnst.Perła przed wczoraj skończyła 5 miechów.

To tyle tych nowości:]
Zlocisko już trwa a ja będe dopiero w piatek na nim:-( :-( .

Posted

Perła je świństwa?? Hmmm Kesi to robi cały czas, tzn. na poczatku jadla kamienie, potem probowala zdechle zaby, teraz jakies kosci (jak znajdzie w lesie) i inne smierdzace swinstwa... Na szczescie powoli widze swiatleko w ktorym Kesi nic nie bedzie juz takiego wcinac :lol: Narzie pozostaje mi tylko zwracac jej uwage na spacerach i w ostatecznosci yciagac jej z pyszczka zdobycz... :roll:
A co je Perla?

Posted

chicken napisał(a):
Perła je świństwa?? Hmmm Kesi to robi cały czas, tzn. na poczatku jadla kamienie, potem probowala zdechle zaby, teraz jakies kosci (jak znajdzie w lesie) i inne smierdzace swinstwa... Na szczescie powoli widze swiatleko w ktorym Kesi nic nie bedzie juz takiego wcinac :lol: Narzie pozostaje mi tylko zwracac jej uwage na spacerach i w ostatecznosci yciagac jej z pyszczka zdobycz... :roll:
A co je Perla?

Perła to królowa hasiorków :D Więc jak może jeść świnstwa ;)

Posted

widze, że skorzystałaś z mojego pomysłu :roll::eviltong:ehhh:/

Nie skorzystałam ani nie odgapiłam poprostu(bo czesto wchodze)na obróbke zdjęć co i jak i sobie przeczytałam o tych zdjeciach i byłam ciekawa jak to wygląda i mi sie spodobało i chciałam sprawdzić czy potrafie a po za tym ja sobie ułatwiłam zadanie i robie to inaczej niz w tamtej instrukcji i ja juz wcześniej gdzieś czytałam o tych zdjeciach na jakiejś innej gimpowej instrukcji ale zbytnio się tym niezainteresowałam:lol::roll::eviltong:.

Posted

[quote name='kalinaM']

Nie skorzystałam ani nie odgapiłam poprostu(bo czesto wchodze)na obróbke zdjęć co i jak i sobie przeczytałam o tych zdjeciach i byłam ciekawa jak to wygląda i mi sie spodobało i chciałam sprawdzić czy potrafie a po za tym ja sobie ułatwiłam zadanie i robie to inaczej niz w tamtej instrukcji i ja juz wcześniej gdzieś czytałam o tych zdjeciach na jakiejś innej gimpowej instrukcji ale zbytnio się tym niezainteresowałam:lol::roll::eviltong:. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

przeróbeczki przeróbeczki:diabloti: (kalina mod:evil_lol: :evil_lol: ).A żaden tu temat:eviltong: (fotki moze będą w nastepnym tygodniu).

Posted

haska_12 napisał(a):
Dobra już nic nie mówie :D
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...