diabelkowa Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 bosz jak ona wyrosla !!! taka dorosla panna i dziekuje bardzo za ta przerobeczka sliczna i przepraszam ze dopiero teraz:oops:
kalina. Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 Super napisy:D:multi: huskydiana&diabelkowa dziękujemy:D edit: Foteczki(ostatnie 3:P) Perła(super płortrecioch:D) ach to spojrzenie
chicken Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Rośnie jak na drożdżach, zresztą tak jak moja Kesi :loveu::loveu:
kalina. Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 dziękujemy dziękujemy wczoraj w kupsku Perły był ząb:evil_lol: .Perle zostały do wymiany 2 górne kły...Perła weszła w czas jedzenia świnst.Perła przed wczoraj skończyła 5 miechów. To tyle tych nowości:] Zlocisko już trwa a ja będe dopiero w piatek na nim:-( :-( .
chicken Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Perła je świństwa?? Hmmm Kesi to robi cały czas, tzn. na poczatku jadla kamienie, potem probowala zdechle zaby, teraz jakies kosci (jak znajdzie w lesie) i inne smierdzace swinstwa... Na szczescie powoli widze swiatleko w ktorym Kesi nic nie bedzie juz takiego wcinac :lol: Narzie pozostaje mi tylko zwracac jej uwage na spacerach i w ostatecznosci yciagac jej z pyszczka zdobycz... :roll: A co je Perla?
haska_12 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 chicken napisał(a):Perła je świństwa?? Hmmm Kesi to robi cały czas, tzn. na poczatku jadla kamienie, potem probowala zdechle zaby, teraz jakies kosci (jak znajdzie w lesie) i inne smierdzace swinstwa... Na szczescie powoli widze swiatleko w ktorym Kesi nic nie bedzie juz takiego wcinac :lol: Narzie pozostaje mi tylko zwracac jej uwage na spacerach i w ostatecznosci yciagac jej z pyszczka zdobycz... :roll: A co je Perla? Perła to królowa hasiorków :D Więc jak może jeść świnstwa ;)
kalina. Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 Perła to królowa hasiorków :D moja przeróbeczka
Mi. Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 widze, że skorzystałaś z mojego pomysłu:roll: :eviltong:ehhh:/
kalina. Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 widze, że skorzystałaś z mojego pomysłu :roll::eviltong:ehhh:/ Nie skorzystałam ani nie odgapiłam poprostu(bo czesto wchodze)na obróbke zdjęć co i jak i sobie przeczytałam o tych zdjeciach i byłam ciekawa jak to wygląda i mi sie spodobało i chciałam sprawdzić czy potrafie a po za tym ja sobie ułatwiłam zadanie i robie to inaczej niz w tamtej instrukcji i ja juz wcześniej gdzieś czytałam o tych zdjeciach na jakiejś innej gimpowej instrukcji ale zbytnio się tym niezainteresowałam:lol::roll::eviltong:.
Mi. Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='kalinaM'] Nie skorzystałam ani nie odgapiłam poprostu(bo czesto wchodze)na obróbke zdjęć co i jak i sobie przeczytałam o tych zdjeciach i byłam ciekawa jak to wygląda i mi sie spodobało i chciałam sprawdzić czy potrafie a po za tym ja sobie ułatwiłam zadanie i robie to inaczej niz w tamtej instrukcji i ja juz wcześniej gdzieś czytałam o tych zdjeciach na jakiejś innej gimpowej instrukcji ale zbytnio się tym niezainteresowałam:lol::roll::eviltong:. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
kalina. Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no co??:???: :megagrin: :saint1: :obrazic: .
Mi. Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='kalinaM']no co??:???: :megagrin: :saint1: :obrazic: . nie nic:mdrmed:
Mi. Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 haska_12 napisał(a):OoO WoJna :evil_lol:??? ;) :shake: :shake: :shake:
HuSkYdIaNa Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 proszę mnie wprowadzić w temat:)piękne przerubeczki;)
kalina. Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 przeróbeczki przeróbeczki:diabloti: (kalina mod:evil_lol: :evil_lol: ).A żaden tu temat:eviltong: (fotki moze będą w nastepnym tygodniu).
Mi. Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 haska_12 napisał(a):Dobra już nic nie mówie :D :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Recommended Posts