Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 637
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety jeszcze nie zrobiłam zdjecia ja&perła:oops: zrobie jak będe miała nowy fryz bo ten to ani taki ani taki:oops: Masz racje Paulino Perła rośnie jak na drożdżach:D.Wczoraj biedaczysko nie chciało jesć łapką sobie pycholka dotykała...patrze do ząbków(mimo jej oboru:diabloti: )a tam zębalek się rusza pomogłam się jej go pozbyć i ulżyło...wrąbałą miche jedzonka bo nie miała juz zęba który jej bardzo przeszkadzał bo sie ruszał;),musze jeszcze kupić smycz ringową&szczotęcje bo Perła pozbywa się podszerstka...:eviltong:

Posted

heja w czwartek nowe foty:).
A mojej okolicy pojawił się 2 husky:multi: ma go moja znajoma z która chodze do klasy...ma na imię Uzi jest czarno-biały i różnooki(bez papierów).

Posted

kalinaM napisał(a):
heja w czwartek nowe foty:).
A mojej okolicy pojawił się 2 husky:multi: ma go moja znajoma z która chodze do klasy...ma na imię Uzi jest czarno-biały i różnooki(bez papierów).

U nas nagle wszystkie husky zniknely ^^
A tak w ogole to wlasnie Bounty wpadl sie z Perla przywitać. Jak zwykle na każdym zdjęciu cudnie wyglada. Wpadajcie dziewczynki do nas ;) Ostatnio coraz to wiecej zdjeć sie pojawia :)

Posted

[quote name='kalinaM']Nie wiem kiedy będą nowe fotki mam nadzieje że jutro:razz:
a oto mpja wilcza przeróbka:oops: :evil_lol:

Perła&Dianka

hehehe, widze, że coś przeglądałaś:cool3:

Posted

[quote name='luthien']hehehe, widze, że coś przeglądałaś:cool3:

Przypadkiem trafiłam na to zdjęcie i sobie pomyślałam że wkleje hasiory:p

Posted

ucałuje ale oczywiscie jako pierwszego hasiora(do wklejenia) miałam na myśli DiaNKE.Dlaczego?No bo dlatego że ślicznie pozuje do fot:cool3: :eviltong: .

Posted

dzisiejsze foty:

Oto sunia,sunia w budzie odpicowałam,pomalowałam mięciutkie posłanko wepchałam do budzinki i oto efekt:D

Ach jak wygodnie:)

a tam lekko zamazałam sznurek kttórym była przywziązana "poducha"no i sunisko go wyszarpało i troszeczke oszpecał fotke do przymazałam:D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...