HuSkYdIaNa Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 :)ale widać że jej już wystawowo:)Prosze wstąp do mnie do galerii wklej foto swoje razem z Perłą zamierzam zrobić film:)
kalina. Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 Niestety jeszcze nie zrobiłam zdjecia ja&perła:oops: zrobie jak będe miała nowy fryz bo ten to ani taki ani taki:oops: Masz racje Paulino Perła rośnie jak na drożdżach:D.Wczoraj biedaczysko nie chciało jesć łapką sobie pycholka dotykała...patrze do ząbków(mimo jej oboru:diabloti: )a tam zębalek się rusza pomogłam się jej go pozbyć i ulżyło...wrąbałą miche jedzonka bo nie miała juz zęba który jej bardzo przeszkadzał bo sie ruszał;),musze jeszcze kupić smycz ringową&szczotęcje bo Perła pozbywa się podszerstka...:eviltong:
HuSkYdIaNa Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 No to migiem fotke z tobą i perłąi też do mnie wkleić bo filmik chce zrobić:)
kalina. Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 hmmm jak uda mi się zdobyć aparat:lol: ...
g_o_n_i_a Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 :loveu: Śliczne masz pieski. A gdzie zdjęcia Suni? :cool3:
kalina. Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 heja w czwartek nowe foty:). A mojej okolicy pojawił się 2 husky:multi: ma go moja znajoma z która chodze do klasy...ma na imię Uzi jest czarno-biały i różnooki(bez papierów).
anuleq Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 kalinaM napisał(a):heja w czwartek nowe foty:). A mojej okolicy pojawił się 2 husky:multi: ma go moja znajoma z która chodze do klasy...ma na imię Uzi jest czarno-biały i różnooki(bez papierów). U nas nagle wszystkie husky zniknely ^^ A tak w ogole to wlasnie Bounty wpadl sie z Perla przywitać. Jak zwykle na każdym zdjęciu cudnie wyglada. Wpadajcie dziewczynki do nas ;) Ostatnio coraz to wiecej zdjeć sie pojawia :)
chicken Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Fajnie zrobilas te zdjecia... Pieski jak zwykle bardzo fotogeniczne... A jak sie razem zaprzyjaznily??;)
kalina. Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 no zaprzyjaźniły się nawet:P Jutro foty:p .
Shikka Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Haska pozdrawia haskę :) i jajniczka :) Zapraszamy do naszej galerii :)
kalina. Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 o,k jak znajde waszą galerie to zajrze(no to szukam jej:eviltong: )bo Twój baner nie ma do niej odsyłacza...
Shikka Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Ale będzie miał :) A jak na razie zdjęcia są w "Shikka-niebieskooka księżniczka" ;)
kalina. Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 Nie wiem kiedy będą nowe fotki mam nadzieje że jutro:razz: a oto mpja wilcza przeróbka:oops: :evil_lol: Perła&Dianka
Mi. Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='kalinaM']Nie wiem kiedy będą nowe fotki mam nadzieje że jutro:razz: a oto mpja wilcza przeróbka:oops: :evil_lol: Perła&Dianka hehehe, widze, że coś przeglądałaś:cool3:
HuSkYdIaNa Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 oo to ty tak lubisz Diane no to ja to wkleje do mnie
kalina. Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 [quote name='luthien']hehehe, widze, że coś przeglądałaś:cool3: Przypadkiem trafiłam na to zdjęcie i sobie pomyślałam że wkleje hasiory:p
HuSkYdIaNa Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 a ja już miałem nadzieje:)ucałuj psiurki swoje
kalina. Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 ucałuje ale oczywiscie jako pierwszego hasiora(do wklejenia) miałam na myśli DiaNKE.Dlaczego?No bo dlatego że ślicznie pozuje do fot:cool3: :eviltong: .
chicken Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Hehe... Super fotka-odrazy widac nature wilkow :eviltong::eviltong:
kalina. Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 dzisiejsze foty: Oto sunia,sunia w budzie odpicowałam,pomalowałam mięciutkie posłanko wepchałam do budzinki i oto efekt:D Ach jak wygodnie:) a tam lekko zamazałam sznurek kttórym była przywziązana "poducha"no i sunisko go wyszarpało i troszeczke oszpecał fotke do przymazałam:D ____________________ a tu wystawowo nam
Recommended Posts