Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 637
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marta_Ares']
Jaka ona jest śliczna to umaszczenie jest super:loveu: :loveu:
Husky albo Malamut to moje marzenie ale narazie 2 psy wystarcza:lol: a pomyslec ze jakis rok temu przed wzieciem Aresa chcialam Husky z giełdy:oops::oops::oops:

Ja mam Oskara z giełdy...i z odradzam z tamtąd brać,ani nie mówie,że jest dobrze ;/
Wzięłam mojego Oskara.Rodzice rodowodowi...fajnie ale.... okazało się ( Oskara tamtejsi własciciele mowili że 100% czystej rasy) że jest zmixowany z malamutem !!!!!!!!!!!! :mad: Tzn.ciesze sie nawet ale wolałabym mieć rasowego...... Kalinko a ile twoja ma teraz mies.i ile ma cm.w kłębie ?

Posted

więc tak...uszka o dziwo same zarosły(zanim wetowi skończył sie urlop i do tego przedłuzony)Ale narazie suni fot nie bedzie bo ma cieczke i jest przetrzymywana...:roll:

Posted

haska_12 napisał(a):
Ja mam Oskara z giełdy...i z odradzam z tamtąd brać,ani nie mówie,że jest dobrze ;/
Wzięłam mojego Oskara.Rodzice rodowodowi...fajnie ale.... okazało się ( Oskara tamtejsi własciciele mowili że 100% czystej rasy) że jest zmixowany z malamutem !!!!!!!!!!!! :mad: Tzn.ciesze sie nawet ale wolałabym mieć rasowego...... Kalinko a ile twoja ma teraz mies.i ile ma cm.w kłębie ?

sKituje to tak widziały gały co brały :)

A Oskar jest przepiękny i nie ma co narzekać, nastepnym razem zrobisz inaczej .

Posted

jutro postaram sie o nowe foty Perła to wulkan energi daja nam w doope:mad: :roll: (czasem mam jej dość!)
wyściskam ja od Ciiebie;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...