Teklunia Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Kalina, ona jest cudniasta :loveu: A bedzie wspolne zdjecie obu dziewczyn? [quote name='kalinaM'] jesc czy nie jesc...? oto jest pytanie... ;)
kalina. Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 pewnie ze będą ;) Jutro dam jeszcze fotki Perły(tak ma na imię:eviltong: ) i Suńki też a jak sie blizej zapoznaja to zrobie wspólne:cool1:
Daisunia Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 sliczna hasiorka :lol: :loveu: zapraszam do naszej malamuciej galerii ;)
kalina. Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 [quote name='Daisunia']zapraszam do naszej malamuciej galerii ;-) Zajrzę,zajrzę;) A oto kolejne fotki(boczne:lol: ) narazie 1 bo imageshack nie działa:roll:
kalina. Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 [quote name='HuSkYdIaNa']Perła kocham cie jesteś przepiękna!! dziękujemy i my kochamy Dianke:oops: perełka taka ciekawska do innych psów(tych za siatką)ale jak jakis głosniej szczeknie to ucieka z piskiem.Perła własnie śpi koło mnie i puszcza bączki:razz: wiec mam czas zawitać w progi dogo
Mi. Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='kalinaM']dziękujemy i my kochamy Dianke:oops: perełka taka ciekawska do innych psów(tych za siatką)ale jak jakis głosniej szczeknie to ucieka z piskiem.Perła własnie śpi koło mnie i puszcza bączki:razz: wiec mam czas zawitać w progi dogoperełko nie puszczaj bączków na pańcie:lol:
Daisunia Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='kalinaM']dziękujemy i my kochamy Dianke:oops: perełka taka ciekawska do innych psów(tych za siatką)ale jak jakis głosniej szczeknie to ucieka z piskiem.Perła własnie śpi koło mnie i puszcza bączki:razz: wiec mam czas zawitać w progi dogo <lol2> mam to samo... daisula wywali sie kolami do gory i spi a ja musze mieszkanie wietrzyc <lol2>
kalina. Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 no 2 fotki jeszcze:cool1: za chwilke już uciekam
efra-husky Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 maleńka jest prześliczna :loveu: KalinaM zobaczysz jak ci jeszcze ta dziewczynka wyładnieje ;) :p
Esfera Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 wkońcu w domu :evil_lol: wkońcu zdjęcia :evil_lol: PERŁA JEST UROCZA ! :loveu: a ja bym prosiła o więcej zdjęć :cool3:
kalina. Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 Esfera napisał(a):a ja bym prosiła o więcej zdjęć :cool3: Dzisiaj dam fotki po południu bo wczoraj robiliśmy fotki i czekam az zostana zgrane na płytke:cool3:
nathaniel Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='kalinaM'] no 2 fotki jeszcze:cool1: za chwilke już uciekam,, a co malenka wcina ? , czy Rambus sie zalapie :D
kalina. Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 troche karmy(kociej):roll: ale tylko troche zjadła babcia jak to babcia przyniosła jej.Ale teraz kupiłam jej royal canina dla juniora wcina az jej się uszy trzesą:sabber: :facelick: Zaczyna kopać i demolować, bardzo lubi targac gazety:razz: A jak ma spac to tylko na podłodze i w zadnym innym miejscu nie chce spać,jak na razie to tylko 2 razy siku i raz koopke zrobiła w domciu:roll: a tak to na polu:loveu: Woli przebywać zdecydowanie na dworze:lol:bo to dla niej pełen ciekawostek(narazie:P)obiekt
anetta Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Jejc, ona jest taka przeslodka, okularki ma jedyne w swoim rodzaju :loveu:
kalina. Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 :razz: taak te jej okularki sa świetne!!!:loveu:
nathaniel Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 kalinaM napisał(a):t royal canina dla Rambo sie nie zalapie nie lubi rolaya
gabryska Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Jejciu jak zazdroszcze drugiego psiura:razz: ja już moich rodziców namawiam chyba od roku i nic ;/ A Perełka cudna!:lol:
kalina. Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 :evil_lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dzisiaj jak bede miała mozliwosć to dam nowe zdjecia;) :diabloti:
Mi. Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 kalinaM napisał(a)::evil_lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dzisiaj jak bede miała mozliwosć to dam nowe zdjecia;) :diabloti::multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
kalina. Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 dobra napisze Wam troche z zycia Perełki a wiec:z Perły to strasznie duza rozrabiaka, lubi gryźć buty:cool3: a jak widzi gazete to nie przejdzie koło niej obojetnie ostatnio szczekała do miski z jedzeniem z 10 minut albo (to było na podwórku)wylała wode ze swojej miski wzieła ja w pysk i biegała z nią:evil_lol: .
Recommended Posts