Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 637
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pewnie ze będą ;) Jutro dam jeszcze fotki Perły(tak ma na imię:eviltong: ) i Suńki też a jak sie blizej zapoznaja to zrobie wspólne:cool1:

Posted

[quote name='Daisunia']zapraszam do naszej malamuciej galerii ;-)

Zajrzę,zajrzę;)

A oto kolejne fotki(boczne:lol: )

narazie 1 bo imageshack nie działa:roll:

Posted

[quote name='HuSkYdIaNa']Perła kocham cie jesteś przepiękna!!

dziękujemy i my kochamy Dianke:oops:

perełka taka ciekawska do innych psów(tych za siatką)ale jak jakis głosniej szczeknie to ucieka z piskiem.Perła własnie śpi koło mnie i puszcza bączki:razz: wiec mam czas zawitać w progi dogo

Posted

[quote name='kalinaM']dziękujemy i my kochamy Dianke:oops:

perełka taka ciekawska do innych psów(tych za siatką)ale jak jakis głosniej szczeknie to ucieka z piskiem.Perła własnie śpi koło mnie i puszcza bączki:razz: wiec mam czas zawitać w progi dogoperełko nie puszczaj bączków na pańcie:lol:

Posted

[quote name='kalinaM']dziękujemy i my kochamy Dianke:oops:

perełka taka ciekawska do innych psów(tych za siatką)ale jak jakis głosniej szczeknie to ucieka z piskiem.Perła własnie śpi koło mnie i puszcza bączki:razz: wiec mam czas zawitać w progi dogo
<lol2> mam to samo... daisula wywali sie kolami do gory i spi a ja musze mieszkanie wietrzyc <lol2>

Posted

Esfera napisał(a):
a ja bym prosiła o więcej zdjęć :cool3:

Dzisiaj dam fotki po południu bo wczoraj robiliśmy fotki i czekam az zostana zgrane na płytke:cool3:

Posted

troche karmy(kociej):roll: ale tylko troche zjadła babcia jak to babcia przyniosła jej.Ale teraz kupiłam jej royal canina dla juniora wcina az jej się uszy trzesą:sabber: :facelick: Zaczyna kopać i demolować, bardzo lubi targac gazety:razz: A jak ma spac to tylko na podłodze i w zadnym innym miejscu nie chce spać,jak na razie to tylko 2 razy siku i raz koopke zrobiła w domciu:roll: a tak to na polu:loveu: Woli przebywać zdecydowanie na dworze:lol:bo to dla niej pełen ciekawostek(narazie:P)obiekt

Posted

kalinaM napisał(a):
:evil_lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dzisiaj jak bede miała mozliwosć to dam nowe zdjecia;) :diabloti:
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

dobra napisze Wam troche z zycia Perełki a wiec:z Perły to strasznie duza rozrabiaka, lubi gryźć buty:cool3: a jak widzi gazete to nie przejdzie koło niej obojetnie ostatnio szczekała do miski z jedzeniem z 10 minut albo (to było na podwórku)wylała wode ze swojej miski wzieła ja w pysk i biegała z nią:evil_lol: .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...