Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 637
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kalinaM']nowy pzypływ fot

no wkońcu :evil_lol: ;)

[quote name='kalinaM']z mleczykiem...

no proszę jaka śliczna panienka :loveu:

Posted

a oto jeszcze troszke fot...

ja(prawie) w całej okazałości...:cool1:

wzrok w bok:evil_lol:

---------------------------------------------------------------------
i znowu imageshack nawala wkleje później fotke owcz kaukazkiego sąsiasa
piekny...chcecie?

Posted

[quote name='kalinaM']

slicznosci :loveu::loveu::loveu::loveu:
najpiekniejsza rzecz na swiecie to usmiech jamnika i te jego koslawe łapki-łopatki :p

Posted

Teklunia napisał(a):
slicznosci :loveu::loveu::loveu::loveu:
najpiekniejsza rzecz na swiecie to usmiech jamnika i te jego koslawe łapki-łopatki :p

Prawda prawda...:p Twój Tenek tez piękny...

Posted

jak ja bym ją nie trzymała na smyczy to by zwiałaaaa odrazu nawet na smyczy trudna ją chwycic w obiektyw...odrazu by biegała po całym podwórku kopała itp:shake:

Posted

A więc mam dla Was wiadomość, otuż w sobotę 20 maja przybędzie do naszego domku nowy piesek, suczka rasy syberian husky z hodowli eskimoski domek czytałam o tej rasie, o wychowaniu i zdajemy sobie sprawę z wymagań i wybryków tej rasy:diabloti:Już z góry mówie że napewno pieskowi zostanie poświęcony czas, DUŻO czasu nie będzie to pies pozostawiony sam sobie, podstawowe prawa co może a co nie, będzie znał!(zresztą to oczywiste)Nie damy sobie w kasze dmuchać:mad: (chociaż pewnie stwierdzicie że to mało:roll: ...)Dlatego za tydzień Suńka będzie dzieliła swoją galerię a właściwie już dzieli:evil_lol: !

To ona we własnej osobie!

Posted

kalinaM napisał(a):
A więc mam dla Was wiadomość, otuż w sobotę 20 maja przybędzie do naszego domku nowy piesek, suczka rasy syberian husky

:mdrmed:
gratulacje :cool3: no i kolejne piękne maleństwo :evil_lol:

teraz to już napewno będe stałą wizytatorką tej galerii :cool3: :evil_lol:
a jak sunia będzie mieć na imię ? :cool3:
pozdrawiamy esfer i zbir :diabloti:

Posted

no jeszcze myślimy nad nadaniem imionka:multi: Ja narzazie wymyśliłam Tina podoba mi sie bardzo imię Aura!(moja mama stwierdziła że imię Aura jest za "ostre"):-o Ale mi się bardzo podoba:loveu:

Posted

[quote name='kinga.l']mowisz masz :lol: (prosilas o to w garfikach na zamowienie)

kalinaM powiedz czy ten avatarek co zrobilam jest dobry czy nie
czy z innego zdjecia itp.

Posted

kalinaM napisał(a):
no jeszcze myślimy nad nadaniem imionka:multi: Ja narzazie wymyśliłam Tina podoba mi sie bardzo imię Aura!(moja mama stwierdziła że imię Aura jest za "ostre"):-o Ale mi się bardzo podoba:loveu:
Aura jest bardzo fajne!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...